January 20, 2009

Απελευθέρωση: Η Κόλαση του Σόμπολου



Ένα δράμα περνάει από χθες το βράδυ ο Πάνος Σόμπολος. Απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του (με το αζημίωτο – 40 εκατομμύρια ευρώ) ο Παναγόπουλος και ο Σόμπολος χάνει το θέμα που τον έφερνε καθημερινά στα σπίτια μας με το δελτίο των 8 του MEGA. Xάνει τη δυνατότητα να δίνει ρεσιτάλ με τα χέρια του (εδώ), προσπαθώντας να μας εξηγήσει τα της απαγωγής. Πάντως ο δαιμόνιος ρεπόρτερ μας έδωσε σήμερα το πρωί την αποκλειστική πληροφορία, ότι ο Παναγόπουλος, όταν έφτασε τελικά σπίτι του, έφαγε κοτόσουπα! Χάνουμε όμως κι εμείς την ευκαιρία να βελτιώσουμε τα ελληνικά και την κινησιολογία μας.


Δεν πειράζει όμως. Φαντάζομαι ότι το αίσιο για όλους τέλος της απαγωγής, θα αποτελέσει το έναυσμα και για άλλες απαγωγές στο μέλλον. Μην απογοητεύεσαι Πάνο και θα σου (και μας) δοθεί πάλι η ευκαιρία να σε απολαμβάνουμε στις τηλεοράσεις μας. Αν πάλι παρ’ ελπίδα, αυτό δεν γίνει εφικτό στο άμεσο μέλλον, σου προτείνω Πάνο να οργανώσεις εσύ την απαγωγή της εικονιζόμενης κυρίας (εδώ), η οποία είναι φίλη μου και μπορώ να σου δώσω όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι. Αντιλαμβάνεσαι, υποθέτω, ότι έτσι και το καταφέρεις αυτό, το πανελλήνιο (και όχι μόνον) ενδιαφέρον θα είναι πολλαπλάσιο. Άσε δε, που τα λύτρα που θα συγκεντρωθούν από τον κάθε αγά***** ή σαβουρογά***** για την απελευθέρωσή της, θα είναι τουλάχιστον 5πλάσσια αυτών που πληρώθηκαν για την απελεύθερωση του Παναγόπουλου.

13 comments:

  1. Η πληροφόρηση είναι ελλιπής ,η κοτόσουπα ήταν από αλανιάρα κότα??

    ReplyDelete
  2. @De profundis: Σωστή η παρατήρησή σου. Θα του επιστήσω την προσοχή γιατί δεν είναι δυνατόν, ούτε αποδεκτό, να μας αφήνει με τέτοια κενά στην πληροφόρηση.

    ReplyDelete
  3. Μεγάλη η απρέπεια που διέπραξε ο κ. Παναγόπουλος. Στις ευχαριστίες που εξέφρασε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε σε κάποιους Αρχιεπισκόπους, Αβραμόπουλους, Παυλόπουλους και αστυνομικούς. Παρέλειψε όμως να αναφερθεί στο μεγάλο Σόμπολο. Ντροπή!

    ReplyDelete
  4. Εγω ανησυχω....η σουπα ηταν αυγοκομμενη? κανει να τρωει αυγα ο κυριος Παναγοπουλος?

    ReplyDelete
  5. Καλησπέρα στην παρέα και ευχές για ένα 2009 χωρίς... απαγωγές!

    Κοτόσουπα είπατε; Γιατί άκουσα ότι έφαγε χορτόσουπα; Γερνάω λέτε και βαριακούω; Τέλος πάντων. Λ΄γιο σεβασμό βρε παιδιά, δεν είναι απλός ρεπόρτερ, είναι και προεδράρα ο άνθρωπας!

    Anonymous τις καλησπέρες μου. Όχι δεν ήταν αυγοκομμένη (αν ήταν κοτόσουπα τελικά). Στην ηλικία του αυγουλάκια βρε συ; Και μάλιστα νυχτιάτικο; Ήμαρτον κύριε, την γλίτωσε από τους κακούς, απ' την γυναικούλα του να πάει; Παρεμπιπτόντως, τσαούσα μου φάνηκε η κυρία. Άσε που ο αλλοτινός καραβοκύρης θα πρέπει να της ρίχνει μισό αιώνα χρονάκια!

    Τα φιλιά μου σε όλους.

    ReplyDelete
  6. @Πάνος Γιαννάκαινας: Καλωσόρισες! Η πηγή μου σε ό,τι αφορά την κοτόσουπα ήταν ο ίδιος ο δαιμόνιος αστυνομικός ρεπόρτερ και καθηγητής ελληνικών Σόμπολος. Δεν θα τολμούσα ποτέ να τον αμφισβητήσω.

    ReplyDelete
  7. @Anonymous 18.49: Θα σε γελάσω και δεν το θέλω.

    ReplyDelete
  8. Για την κυρία, τη φίλη σου ντε, μόνο για τον Σόμπολο έχεις πληροφορίες;-)
    Η ερώτηση της χρονιάς έγινε από άλλη ρεπόρτερ (!) στον Παναγόπουλο. "τώρα που τέλειωσε η περιπέτειά σας, αισθάνεστε ανακουφισμένος;"
    κόντεψε να τον "στείλει" τον άνθρωπο!

    ReplyDelete
  9. Εκ πείρας πάντως σας λέμε οτι ο προεδρος φτιάχνει και πίτσες μπλε μούρλια σκέτη! Μας έστελνε κάθε βράδυ στην ΕΣΗΕΑ φτιαγμένες απο τα χεράκια του!

    Να σαι καλα προεδρε!!!

    ReplyDelete
  10. Αυτό που θα μου μείνει εμένα από αυτή την υπόθεση, είναι η απανθρωπιά των απαγωγέων. Μα να αναγκάζουν το θύμα να βλέπει 24 ώρες το 24ωρο Μέγκα; Και μάλιστα άρρωστο άνθρωπο;

    ΚυρΣος

    ReplyDelete
  11. @Οι Άθλιοι: Tην κυρία και φίλη μου την άφησα απ' έξω, γιατί τώρα, μετά την υπόδειξη του Σόμπολου, ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    ReplyDelete
  12. @Άνεργοι δημοσιογράφοι: Δεν αμφέβαλλα ποτέ ότι ο πρόεδρος ήταν πολυτάλαντος.

    ReplyDelete
  13. @ΚυρΣος: Να λες ευτυχώς που δεν είχαν ON TELECOMS οι απαγωγείς. Γιατί θα είχαν τη δυνατότητα να προβάλουν συνέχεια το Δελτίο των 8 με τον Σόμπολο... Ο απαχθείς θα περνούσε τότε μεγαλύτερο βασανιστήριο, γιατί θα ξεχνούσε τα ελληνικά του. Και φαντάζεσαι τη χλεύη που θα υφίστατο, όταν έκανε τη δήλωση στις κάμερες, ευχαριστώντας όλους τους άχρηστους: Αρχιεπίσκοπο, Παυλόπουλο, Αβραμόπουλο, αλλά ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...