March 13, 2007

Κλέφτες στο Κλέφτικο



 
Για άλλη μια φορά ο Καραμανλής απέδειξε αφ’ ενός το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον και αφ’ ετέρου την νεοελληνική κουτοπονηριά.

Με κοινή υπουργική απόφαση των Σουφλιά, Κεφαλογιάννη, Παυλίδη, Νεράντζη και Κοντού απαγορεύεται το κολύμπι, η προσέγγιση ή διέλευση τουριστικών σκαφών στη Δυτική Μήλο, στο πασίγνωστο και πανέμορφο Κλέφτικο, με στόχο την προστασία της μεσογειακής φώκιας και της κόκκινης οχιάς. Ούτε κολύμπι. Σωστά!


Την ίδια στιγμή όμως και με την ίδια υπουργική απόφαση, επιτρέπουν στις βιομηχανίες ΑΓΕΤ, ΤΙΤΑΝ και S&B της οικογένειας Κυριακόπουλου να συνεχίσουν την εξόρυξη μεταλλεύματος από την ίδια ακριβώς περιοχή όπου εγώ δεν μπορώ να κολυμπήσω. Εάν θυμάστε τους Βωξίτες Παρνασσού και πως είχαν κάνει το βουνό πάνω από την Ιτέα, τότε γνωρίζετε και τις προηγούμενες δραστηριότητες της οικογένειας Κυριακόπουλου. Παράλληλα, επιτρέπεται στο Κλέφτικο η προσέγγιση μεγάλων πλοίων, στα οποία φορτώνεται το εξορυγμένο μετάλλευμα.

Ο Καραμανλής, όντας στις Βρυξέλλες, κόμπαζε για τη πολιτική της κυβέρνησής του σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος. Πιστεύντας ότι όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο, είναι ηλίθιοι.

3 comments:

  1. ΝΔ και περιβάλλον δεν παίζει.

    ReplyDelete
  2. να το διαβάζουν και να κτυπανε το κεφαλι τους αυτές και αυτές που τους ψήφησαν

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...