March 30, 2007

Ταπεινότητα



Μετά τα κραυγαλέα ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ, τίτλοι που παρέπεμπαν στο (για την ίδια) καταλληλότερο στοιχείο που διαθέτει για τονισμό, η Έλλη Στάη προσγειώθηκε. Η καινούργια της εκπομπή ονομάζεται απλά και ταπεινά ΕΛΛΗ, από το ομώνυμο ένδοξο αντιτορπιλικό φαντάζομαι. Γι’ αυτό στην παρθενική της εκπομπή καλεσμένος ήταν ο ένδοξος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άλλη μια φορά εντυπωσίασε με το επίπεδο των ελληνικών του. Όλα ήταν στα κόκκινα.

Όταν αλλάξει πάλι κανάλι, η εκπομπή που θα έχει θα τιτλοφορείται προφανώς ΕΛ, εκ του ΕΛ-ΒΕΝ, γιατί θα γίνεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ώστε να μπορεί να επιστρέφει σπίτι της με ελικόπτερο για να αποφεύγει το ενοχλητικό μποτιλιάρισμα.

Στοιχηματίζω ότι δεν αργεί η μέρα που θα δούμε καυγά στον αέρα μεταξύ των τριών δημοσιογράφων στο δελτίο του MEGA. Κι αυτό γιατί η Έλλη Στάη πετάγεται διαρκώς διακόπτοντας τόσο την Τρέμη, όσο και τον Πρετεντέρη. Το πόσο σπάζονται οι δυο τους φαίνεται από την έκφραση που παίρνουν κάθε φορά που η Στάη τους διακόπτει.

Ήταν αναμενόμενο να υπάρξει νεκρός σε επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν. Όσο η πολιτεία παρακολουθεί ως θεατής τα όσα γίνονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, όσο το κράτος αρνείται να πάρει σοβαρά και αυστηρά μέτρα φοβούμενο το πολιτικό κόστος, όσο η κοινωνία καλλιεργεί συμπεριφορές και νοοτροπίες φανατισμού και αδιαφορίας για κάθε τι εκτός ποδοσφαίρου, θα ξαναδούμε τέτοια γεγονότα.

Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι η κυβέρνηση γιατί δεν απέτρεψε το συμβάν.

3 comments:

  1. Είναι κομπλεξική ξανθιά.

    ReplyDelete
  2. είναι φυσική ξανθιά?

    ReplyDelete
  3. Κύλισε ο τέντζερης...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...