April 4, 2007

Πειθώ



Ο Μεϊμαράκης είπε ότι μετά από συζητήσεις που είχε με τον Τσιτουρίδη, πείστηκε πως ο τελευταίος όντως δεν ήξερε τι γινόταν στα ασφαλιστικά ταμεία. Μάλιστα. Μα αν έλεγε το αντίθετο, αυτό θα ήταν είδηση: Ότι υπάρχει υπουργός της ΝΔ που δεν είναι κολλημένος στην καρέκλα του. Αλλά και ο Καραμανλής έπεισε τους Έλληνες το 2004 και τον ψήφισαν. Οι Έλληνες σήμερα ξέρουν ότι ο Καραμανλής έλεγε ψέματα. Επειδή «πείστηκε» ο Μεϊμαράκης δεν σημαίνει ότι πρέπει να πειστούμε κι εμείς, ή ότι στο τέλος δεν θα αποδειχτεί πως κακώς «πείστηκε».

Είναι καταπληκτικό αυτό που γίνεται με τον Τσιτουρίδη. Σήμερα έσκασε κι άλλη ιστορία. Ο πρόεδρος του γηροκομείου του Κιλκίς, που τον έχει τοποθετήσει ο Τσιτουρίδης, βρήκε έναν δημιουργικό τρόπο να αυξήσει τα έσοδα: Υποχρέωνε τους ηλικιωμένους να καταθέτουν τις συντάξεις τους στο γηροκομείο.

Μπορεί ο Τσιτουρίδης να μην ξέρει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του, αλλά σίγουρα ξέρει να επιλέγει συνεργάτες. Γι’ αυτό τουλάχιστον πρέπει να έχει πειστεί ο Μεϊμαράκης. Εκτός αν είναι πολύδωρας.

3 comments:

  1. Εξαιρετικό

    ReplyDelete
  2. Βέβαια, βέβαια μας έπεισε

    ReplyDelete
  3. ¨Μεϊμαράκης=ψεύτης

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...