April 22, 2007

Φτύστε τους!



Δανείζομαι τα ονόματα αυτών των υπανθρώπων (sic) από το blog της Αμαλίας (εδώ).

Θόδωρος Χρυσικόπουλος, Ορθοπεδικός - Επιμελητής στο ΚΑΤ.
Ιωάννης Τεσσέρης, καθηγητής Νευροχειρουργικής, πρώην διευθυντής της αντίστοιχης κλινικής στον Ερυθρό Σταυρό.


Θωμάς Ζαμπέλης, Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
Βασίλης Θούας, Ρευματολόγος, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
.
Λυμπερόπουλος, καθηγητής ακτινολογίας.
Παναγόπουλος, νευρολόγος.

Οι δύο τελευταίοι ανήκουν στην ομάδα της Κλημεντίνης Καραγεωργίου. Η Καραγεωργίου ανήκει στον ίδιο εσμό.
Κλημεντίνη Καραγεωργίου, καθηγήτρια Νευρολογίας και διευθύντρια της Νευρολογικής κλινικής του Γενικού Κρατικού Αθηνών.
Κωνσταντίνος Στάμος, χειρούργος ορθοπεδικός, καθηγητής Ορθοπεδικής, πρώην διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής του ΚΑΤ και νυν διευθυντής αντίστοιχης κλινικής στο Ερρίκος Ντυνάν.


Φτύστε τους όλους. Είναι το ελάχιστο που τους αξίζει.

15 comments:

  1. Γαμήστε τους

    ReplyDelete
  2. σκότωμα θέλουν

    ReplyDelete
  3. Στήσιμο στον τοίχο θέλουν.

    ReplyDelete
  4. mpravo malakes ta pistepsate ola. pou kseroume oti ola auta einai alh8eia? pou kseroume oti exoun ginei ola etsi? tous giatrous autous tous exei rwthsei kapoios?

    Amalia egw den lypamai ka8olou pou pe8anes...

    ReplyDelete
  5. Ανώνυμε,

    Δεν σβήνω το σχόλιό σου για να μπορούν όλοι να δουν και να καταλάβουν πόση κακία μπορεί να κρύβει μέσα του ένας "άνθρωπος" σαν και σένα.

    ReplyDelete
  6. Η Αμαλία είχε δίκιο και αυτό το καταλαβαίνει όποιος είχε την ατυχία να έχει "πάρε δώσε" με το Σύστημα Υγείας.

    Πάντως, για του λόγου το αληθές, πρέπει να πούμε ότι κανείς από τους αναφερόμενους ως καθηγητές δεν έχει αυτή την ιδιότητα. Αρκεί να επισκεφτεί κανείς τις ιστοσελίδες τών Ιατρικών Σχολών όπου αναφέρονται όλα τα ονόματα των καθηγητών.

    Αυτό βέβαια καθόλου δεν μειώνει την ευθύνη τους ούτε και σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν καθηγητές με παρόμοια συμπεριφορά.

    Απλώς το αναφέρω, διότι οι ανακρίβειες μειώνουν τη βαρύτητα μιας καταγγελίας.

    ReplyDelete
  7. Ανώνυμε της 2/6/07,

    Να καταλάβω ότι αμφισβητείς τις καταγγελίες της αξέχαστης Αμαλίας; Το ότι δεν αναφέρονται σαν καθηγητές σήμερα, δεν σημαίνει ότι δεν ήταν τότε. Παράλληλα, είσαι σίγουρος ότι ο Ιατρικός Σύλλογος δεν άλλαξε τους καταλόγους για να "σώσει" τα ήδη χαμένα; Είναι τυχαίο ότι δεν έκανε ο Ιατρικός Σύλλογος τίποτα γι' αυτές τις καταγγελίες;

    ReplyDelete
  8. Δεν αμβισβητώ το γεγονός ότι αυτά που ανέφερε είναι αυτά που άκουσε (σε ότι αφορά τους τίτλους και τις ιδιότητες). Το θέμα είναι εάν και κατά πόσο είναι αλήθεια όσα άκουσε. Είναι γνωστό ότι πολλοί διευθυντές κλινικών αυτοαποκαλούνται καθηγητές για να ανεβάσουν το κύρος και το "αντίτιμο" των υπηρεσιών τους. Καθηγητής όμως σημαίνει μέλος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού της Ιατρικής Σχολής. Ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έχει καμμία αρμοδιότητα και δεν μπορεί ν' αλλάξει κανέναν κατάλογο της Σχολής.

    Επαναλαμβάνω ότι έχει σημασία η ακρίβεια των καταγγελιών διότι μπορεί κάποιος να "πιαστεί" από κάποια ανακρίβεια και να μειώσει την αξιοπιστία όλης της καταγγελίας.

    ReplyDelete
  9. Ντροπή τους !!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. η αμαλια υπεφερε.. και τον πονο της δε θα τον καταλαβει κανεις, μονο οσοι εχουν περασει τα ιδια αλλα υπηρξε και υπερβολικη και παρουσιασε τα πραγματα μονοδιαστατα.υπαρχει κοσμος που εχει σωθει απο ολους αυτους τους γιατρους που ακριτα κατηγορειτε και δεν πληρωσανε μια...δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο...αντι λοιπον να μασατε μασημενη τροφη και να παπαγαλιζετε τσιτατα του στιλ φτυστε τους ντροπη και αλλα....ανοιξτε τα ματακια σας και ψαξτε λιγο την αληθεια η οποια δεν ειναι αυτη που παρουσιαζετε..

    ReplyDelete
  11. Το περιστατικό της Αμαλίας που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς και τόσο πονεμένη με θλίβει...
    Το σύστημα υγείας μας νοσεί, γενικώς !
    Δεν ξέρω για του άλλους, αλλά για την Κλ. Καραγεωργίου έχω προσωπική εμπειρία και δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο.Σε περίπτωση αντιμεωπισης συγγενούς μου περιστατικού φέρθηκε άψογα, μπορώ να πω και σαν γιατρός και σαν ανθρωπος.

    Λυπάμαι που κάνω το δικηγόρο του διαβόλου αλλά δεν θα συμφωνήσω μαζί σας έτσι αβασάνιστα! Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι ...

    ReplyDelete
  12. @Xeimwniatikhliakada: Δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου. Δεν μπορώ όμως να αμφισβητήσω ούτε την καταγγελία της αξέχαστης Αμαλίας.

    ReplyDelete
  13. Λέτε το όνομα ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΟΥΑΣ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Τέτοιο όνομα καταχωρημένο στους καταλόγους της ιατρικής σχολής Αθηνών, ΔΕΝ υπάρχει...Καλό είναι πριν δίνουμε σ ε κάποιον μιά ιδιότητα που ΙΣΩΣ θίγει μιά ολόκληρη ομάδα να το τσεκάρουμε.
    (φοιτητής ιατρικής)

    ReplyDelete
  14. @Anonymous 22-11-09: Δες την απάντησή μου στο προηγούμενο σχόλιο.

    ReplyDelete
  15. ton Thoua tuxainei na ton eixa giatro. o idios dilwnei epikouros kathigitis tou panepistimiou athinwn, den to ebgale kaneis apo to kefali tou. par' olo pou kapote mou ekane mia diagnwsi - opws fainetai pros to paron swsti - i epafi mou mazi tou einai kaki kai sigoura den tha ton sustina se kanenan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...