April 4, 2007

Πεδίον του Άρεως

Αν έχεις πολλά χρήματα, αν είσαι ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού και αθλητικού συλλόγου, αν είσαι στην Ελλάδα, τότε είσαι υπεράνω του νόμου. Κι όχι μόνον αυτό. Έχεις και την αστυνομία να σε προστατεύει από τις αντιδράσεις όσων θίγονται από τις παρανομίες σου.

Αν είσαι ο Μ. Κυριακού μπορείς να χρησιμοποιείς το Πεδίον του Άρεως σαν να ήταν η αυλή του σπιτιού σου και να μην υπολογίζεις ούτε τους νόμους ούτε την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος. Ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤΕΝΝΑ και του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Μ.Κυριακού έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος του Πεδίου του Άρεως επεκτείνοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Κι επειδή η Ελλάδα είναι ευνομούμενη χώρα, ο εισαγγελέας Σανιδάς δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα. Γιατί, ως γνωστόν, ζει μόνος του και δεν έρχεται ποτέ σε επαφή με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπορούσαν να του έχουν πει κάτι σχετικό. Ούτε βλέπει, ή διαβάζει, ή ακούει κάποιο μέσο ενημέρωσης για να μην επηρεάζεται η αδέκαστη κρίση του. Έτσι, δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στο Πεδίον του Άρεως.

2 comments:

  1. Τι περίμενες;

    ReplyDelete
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΚΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1988.
    ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...