May 6, 2007

Πλίνθοι



Άννα χάσαμε. Κουράγιο. Σκέψου:

Ο Σαρκοζί πήρε τη συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων του Λεπέν. Έξω από το στρατηγείο του Σαρκοζί πανηγυρίζουν από νωρίς νεαρά παιδιά. Ωραία προοπτική για τη Γαλλία και την Ευρώπη ολόκληρη. Αν είχε εκλεγεί η Σεγκολέν, μαζί με τις δικές σου μετοχές θα είχαν ανέβει και οι μετοχές της Ντόρας. Με δεδομένα τα τραγικά ατοπήματα που έχει κάνει βάλλοντας κατά των Ρώσων την ώρα που γλείφει τους Αμερικάνους, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να περιμένουνε θα ήταν να προχωρήσει στην αντικατάσταση της γαλανόλευκης από την αιμοσταγή αστερόεσσα.


Κουράγιο Άννα και υπομονή.


Πιο δομημένη βλακεία (για να μη γράψω τίποτα άλλο) από αυτή που διακρίνει τους Νεοέλληνες, δεν υπάρχει. Παντού βρώμα και δυσωδία. Η μπόχα έρχεται πλέον και από τη Λ. Αλεξάνδρας. Εκεί που βρίσκεται το μαγαζί Άρειος Πάγος. Και παρ’ όλα αυτά, οι Νεοέλληνες (που υποτίθεται ότι ο τράχηλός τους ζυγό δεν σηκώνει) δεν δίνουν μία. Από τον καναπέ που κάθονται και απολαμβάνουν αυτό που λέμε ελληνική πολιτική ζωή.
O Μr PR Αβραμόπουλος σχολιάζει τώρα στο Mega τις γαλλικές εκλογές. Διότι, ως γνωστόν, η Γαλλία ήταν πάντοτε comme il faut για όλους τους μαϊντανούς. Ενώ η Αμαλία Καλυβίνου θεωρείται από τους μαϊντανούς risky business.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...