June 19, 2007

Ενός μαλάκα…

Πέρα από το γεγονός ότι με τους μπάτσους του Πολύδωρα γίναμε άλλη μια φορά διεθνώς ρεζίλι, βγήκαν κάποιοι αντίστοιχης νοημοσύνης Αλβανοί κι επικηρύξανε το βασανιστή μπάτσο του τμήματος Ομόνοιας για 100.000 ευρώ. Σε επίρρωση της μαρξιστικής ρήσης «ενός μαλάκα μύριοι έπονται».



Είναι σαφές ότι η νοοτροπία των μπάτσων δεν αλλάζει με τα ευχολόγια των μαϊντανών, κάθε φορά που μια κτηνωδία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Κανείς άνθρωπος δεν επιλέγει επάγγελμα που προϋποθέτει στολή εάν δεν διακρίνεται (ο άνθρωπος) από έντονη ανασφάλεια. Εξαιρούνται οι θυρωροί των ακριβών ξενοδοχείων και οι νοσοκόμες. Φαντάσου τώρα εκτός από το βρακί που σου δίνουν να φορέσεις, να σου δίνουν και όπλο! Η ανασφάλεια δημιουργεί κόμπλεξ και η αίσθηση της δύναμης και της ανεξέλεγκτης εξουσίας (δημιουργεί) επικίνδυνες συμπεριφορές.

Όσο υπουργός παραμένει ο Πολύδωρας, που οι αντιλήψεις του δεν απέχουν και πολύ από τέτοιες συμπεριφορές, θα βλέπουμε συνεχώς τέτοια φαινόμενα. Προτείνω για να ηρεμήσουμε τους δικαιολογημένα έξαλλους Αλβανούς, να τους δώσουμε τον Πολύδωρα.

12 comments:

  1. ...για να ηρεμήσουμε τους δικαιολογημένα έξαλλους Αλβανούς προτείνω να τους δώσουμε την Αρτα και τα Γιάννενα...

    ReplyDelete
  2. Oταν το μαθα, αηδίασα και δεν σκέφτηκα αν ηταν Αλβανοί ή κατι άλλο.
    Χθες που το σκεφτόμουν, γελούσα με την "πλάκα" που καναν οι μπάτσοι σε μια ιδιότυπη "τιμωρία" των "κακών".
    Αν το δεις ετσι είχε πλάκα ως ενα βαθμό.
    Απο κει και πέρα, ειναι μαλακία μέγιστη να εξεφτελίζονται άνθρωποι.
    Οποιοι και να ναι.
    Ωστόσο οι Αλβανοί την εχουν δει και μάγκες. Εδω θα δείξουμε αν οι μάγκες είμαστε εμείς στο σπίτι μας.
    Ουτε αντίποινα ουτε τίποτα.
    Δωστε τον Πολύδωρα !

    ReplyDelete
  3. Τζονάκο,

    Φοβάμαι ότι είμαστε κουραδόμαγκες.

    ReplyDelete
  4. Εγώ προτείνω να μετονομάσουμε την πλατεία Ομονοίας, σε πλατεία Τιράνων.

    ReplyDelete
  5. Μάγκες, αν τα ΜΜΕ με καλούν να ταυτιστώ με τους αστυνομικούς ή με τους Αλβανούς, θα πάω με τους αστυνομικούς. Και θα σας πώ δυνατά:
    "Εξω οι Αλβανοί από την Ελλάδα."

    ReplyDelete
  6. Ανώνυμε πήγαινε με τους αστυνομικούς και όλοι μαζί στην Αλβανία. Εκεί φοριέται περισσότερο η μαλακία κι έτσι θα βρείτε την παρέα σας.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. {Μάγκες, αν τα ΜΜΕ με καλούν να ταυτιστώ με τους αστυνομικούς ή με τους Αλβανούς, θα πάω με τους αστυνομικούς. Και θα σας πώ δυνατά:
    "Εξω οι Αλβανοί από την Ελλάδα."}

    Aνώνυμε αν πας οπου σε καλουν τα ΜΜΕ! τοτε μπορεις να λες δυνατα οτι θες. Κανεις δεν σε ακουει, να εισαι σιγουρος.

    ReplyDelete
  9. Σωστά Ανώνυμε της 30/6/07 10.36, Ο κομπλεξικός με τους κομπλεξικούς.

    ReplyDelete
  10. ΒΡΕ ΣΚΑΤΑΡΧΙΔΙΑ,ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΠΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?,ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΑΙΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΒΙΛΛΑΡΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ SECURITY - ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΑΝ ΠΟΡΔΕΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ReplyDelete
  11. H Ellada gia tous Ellhnes kai gia kanenan allon! Zhtw oi Ellas. An agapate TOSO poly tous alvanous na pate na zisete sthn alvania.

    ReplyDelete
  12. το να σχολιαζουμε ολοι εδω δεν λεει κατι.... εμπροσ ολοι μαζι στους δρομουσ για μια ελλαδα χωρισ αλβανουσ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...