June 15, 2007

Παγκόσμιες μέρες




Σήμερα είναι «η παγκόσμια ημέρα της αιολικής ενέργειας» (αυτό που οι Έλληνες λένε «τι’ ν τούτο πάλι;»). Στην Ελλάδα σήμερα ήταν «η παγκόσμια ημέρα της πουτάνας». Στην Ελλάδα «γιορτάζουμε» αυτή τη μέρα 365 μέρες το χρόνο.

Το μεσημέρι, γύρω στις 12, περιπολικό της αστυνομίας βγαίνει από την Καλλιτεχνούπολη στη Λ. Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα. Από το σημείο αυτό και μέχρι τη διασταύρωση για την Αττική Οδό όπου έστριψε, ήταν συνεχώς μπροστά μου. Άλλαζε συνεχώς διάζωμα χωρίς να ανάψει το φλας ούτε μία φορά. Ο οδηγός κρατούσε με το αριστερό του χέρι το τσιγάρο και με το δεξί το τιμόνι. Πάλι καλά. Θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το δεξί του χέρι για να ξύνεται.

Στις 7 το απόγευμα πάλι στη Λ. Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Μαραθώνα. Το καπάκι μιας σχάρας, από τις εκατοντάδες που έχει η Λ. Μαραθώνος, έχει εξαφανιστεί και χάσκει η τρύπα στη μέση του δρόμου. Toyota Yaris του οποίου ο ένας τροχός ή έπεσε μέσα ή προσπάθησε να την αποφύγει, αναποδογύρισε και σταμάτησε με τον ουρανό κάτω. Όταν πέρασα, ο ή οι επιβαίνοντες είχαν απομακρυνθεί.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...