June 28, 2007

Το σενάριο




Η ιστορία με τις δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, που άλλοι τις τοποθετούν στο φθινόπωρο, άλλοι στον Μάρτιο του 2008 και άλλοι (λέγε με Καραμανλή και φερέφωνα) λένε ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) είναι ένα σατανικό σχέδιο.

Με αυτές τις αντικρουόμενες δηλώσεις, η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει το φοβερό σενάριο που έχει εξυφάνει. Το οποίο είναι το εξής:

Πρώτος στόχος είναι να σπάσουν με αυτόν τον τρόπο τα νεύρα των Πασόκων γενικώς.
Δεύτερος στόχος είναι να σπάσουν τα νεύρα του κόσμου, ώστε στο τέλος, πολλοί αγανακτισμένοι από την κολοκυθιά που παίζεται όλο αυτόν τον καιρό, να μην πάνε να ψηφίσουν. Είναι γνωστό ότι η αποχή ευνοεί το πρώτο κόμμα.
Τρίτος στόχος είναι η ελπίδα μήπως με την αναμονή και τα σπασμένα νεύρα ο Τσοχατζόπουλος, ο Κουλούρης και κάποιοι συμμαθητές τους πάθουν εν τω μεταξύ αλτσχάιμερ. Και αρχίσουν στις συγκεντρώσεις να μιλάνε για το 1821, τον Αλή Πασά, τον Πατρίς Λουμούμπα και τον Ου Θαντ.
Τέταρτος στόχος είναι να κάνει επιτέλους νέο lifting η Ντόρα κι αυτό να αποτύχει τόσο οικτρά, ώστε ο πατέρας της μπροστά της να μοιάζει Robert Redford.
Πέμπτος στόχος είναι μήπως πεθάνει εν τω μεταξύ ο Γκαντέμης. Ο Καραμανλής φοβάται ότι παραμονές των εκλογών θα του ευχηθεί «καλή τύχη.»

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...