July 17, 2007

Πινακίδες



Μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα με δύο αναβάτες είδαν τα περιπολικά της Πυροσβεστικής. Η μοτοσικλέτα δεν σταμάτησε σε σήμα τους, ανέπτυξε ταχύτητα κι εξαφανίστηκε. Και τώρα το κλισέ: "Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό της." Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την αστυνομία στην έρευνά της.

Έχω δει μηχανή χωρίς πινακίδα και εξάτμιση στη Λ. Ηρακλείου σταματημένη σε κόκκινο φανάρι. Επιβαίνουν δύο άτομα. Δίπλα της σταματάει περιπολικό της αστυνομίας. Ο οδηγός του περιπολικού λέει κάτι και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας βγάζει κάτι σαν ταυτότητα από την κωλότσεπη και του το δείχνει. Το φανάρι γίνεται πράσινο, η μοτοσικλέτα ξεκινάει με εκκωφαντικό θόρυβο και σούζα. Το περιπολικό ξεκινάει, στρίβει δεξιά και εξαφανίζεται.

Έχω δει επανειλημμένα μεγαλόσχημους να συνοδεύονται από ασφάλεια με μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδα. Σε κεντρικότατους δρόμους της Αθήνας, όπως η Ρηγίλλης!

Καλά θα έκανε λοιπόν η αστυνομία να μη μας δουλεύει. Είναι γνωστό ποιοί κυκλοφορούν με μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδα. Άλλωστε, επειδή έχουν την ιδιότητα αυτή μπορούν και το κάνουν. Και επειδή έχουν την ιδιότητα αυτή, κανείς δεν τους λέει τίποτα. Αν αυτό δεν αποτελεί τον ορισμό του μπουρδέλου, τότε εγώ είμαι ο Μέγας Αλέξανδρος. Χάρηκα για τη γνωριμία.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...