August 14, 2007

Το όνειρο


 
 
Τι ωραίο όνειρο που ήταν! Σαν παραμύθι, όπου όλα είχαν ξεχαστεί και όλοι ήταν ευτυχισμένοι. Και ό,τι είχε μείνει ήταν υπέροχο. Με πολλά γάργαρα νερά. Και πράσινο. Πολύ πράσινο. Νόμιζες ότι ήσουν σε μια μυθική χώρα. Όπου όλα ήταν αγγελικά και με σοφία πλασμένα. Ξανθές νεράιδες δίπλα σου, έκαναν ό,τι τους ζητούσες. Όλοι ατένιζαν με προσμονή και χωρίς αγωνία το πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Και ήρθε το πόρισμα του Ζορμπά για τα ομόλογα και τα γκρέμισε όλα. Πάει το όνειρο. Τι γκαντεμιά ήταν αυτή; Ο γκαντέμης ο Μητσοτάκης φταίει, που μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές. Τι μπορεί να κάνει τώρα ο Καραμανλής; Να κάνει ότι δεν κατάλαβε; Μπα, το έχει ήδη κάνει πολλές φορές. Να θυσιάσει τον Αλογοσκούφη; Κούφια η ώρα. Και ο έμπειρος πολιτικός πήρε τη σωστή απόφαση. Ξανακοιμήθηκε, ελπίζοντας ότι θα δει τη συνέχεια του ονείρου.

5 comments:

  1. Ενα λάθος κλικ δεν επέτρεπε το σχολιασμό μέχρι τώρα. Αυτοτιμωρούμαι αυτοχλευαζόμενος γράφοντας αυτό το σχόλιο.

    ReplyDelete
  2. Swell, τι είδους φαλλοκρατικό όνειρο είναι τούτο; Τι ρατσισμός με ξανθές νεράιδες είναι αυτός; Δηλαδή εμείς οι brunettes δεν παίζουμε στο όνειρο;;;;;; Τέτοιο μέλλον να το βράσω! Ζήστε το όνειρο μόνοι σας :(

    ReplyDelete
  3. Ρε συ Ψυχή με παρεξήγησες. Οι μελαχρινές θα χάλαγαν (νομίζω) την ονειρική "ατμόσφαιρα".

    ReplyDelete
  4. Aστα αυτά, σ' αρέσουν οι ξανθές λέμε :) αρκει να να φυσικές και λιγομίλητες.
    ωχ θα τ΄ακούσω κι εγω τωρα !

    ReplyDelete
  5. Τζονάκο είσαι συκοφάντης.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...