August 25, 2007

Ο ………. (βάλτε εσείς τον τίτλο)





Είναι σαφές ότι με την ένταση των ανέμων που πνέουν και με τον αριθμό των πυρκαγιών που κατακαίνε τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αντικειμενικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν.


Ποιος μπορεί να με βεβαιώσει όμως ότι, αν αντί των 900 της Αγροφυλακής του γνωστού πολύδωρα, επέλεγε ο Καραμανλής να καλύψει έστω 900 από τις 4000 κενές θέσεις της Πυροσβεστικής, δεν θα είχαν σωθεί κάποιοι άνθρωποι - έστω ένας μόνο; Ποιος μπορεί να με βεβαιώσει; Και πως μπορώ να χαρακτηρίσω τον Καραμανλή;

Ποιος είναι ο γνωστός πολύδωρας; Εδώ.

2 comments:

  1. Μα και οι 900 που διορίσθηκαν στην Τεμπελαγροφυλακή σώθηκαν. Αν ήταν στην Πυροσβεστική, ποιός ξέρει πόσα περισσότερα θύματα θα είχαμε. Μεταξύ τους και μεταξύ των πολιτών που θα είχαν την κακή τύχη να δουν τους 900 να έρχονται να τους σώσουν. Πρόκειται για ανθρώπους μέσης ηλικίας που το μόνο για το οποίο είναι κατάλληλοι είναι να εισπράττουν αργομισθία. Και μην μου πειτε ότι το κράτος και η κυβέρνηση δεν έχουν καθήκον να βοηθούν αυτούς που δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους. Οπότε, μπορείτε να χαρακτηρίσετε τον Καραμανλή ως κοινωνικώς ευαίσθητο.

    ReplyDelete
  2. @Sophia&George: Γειά και χαρά σας. Σωστοί είστε. Οι Αγροφύλακες αγρόν φύλαγαν. Γι΄αυτό δεν τους είδαμε, μήτε τους ακούσαμε.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...