August 2, 2007

Put the kot down!









Αυτή είναι η πρώτη διαταγή που θα μάθουν να δίνουν οι αγροφύλακες. Αυτοί που ο γνωστός πολύδωρας τους αποκαλεί «αστυνόμους της οικολογίας». Στη συνέχεια θα μάθουν τις διαταγές προς κατσικοκλέφτες, γαϊδουροκλέφτες, αλογοκλέφτες κ.λ.π.
 

Ένα μικρό πρόβλημα βλέπω στο χρώμα της στολής τους - θα είναι σκούρο πράσινο.

Έτσι κινδυνεύουν να τους πάρουν για ζώα οι άλλοι λάτρεις της πανίδας, οι κυνηγοί, και ν’ αρχίσουν να τους πυροβολούν. Δεν ξέρω αν θα οπλοφορούν οι αγροφύλακες, ώστε να απαντούν στα πυρά των κυνηγών και να γίνεται μάχη και να θυμόμαστε το 21. Αν οπλοφορούν βέβαια, θα κινδυνεύουν να σκοτωθούν μεταξύ τους. Ατυχές θεωρώ και το σήμα της αγροφυλακής. Είναι το αμπελόφυλλο. Πιο ταιριαστό και πιο κοντά στις παραδόσεις των Σωμάτων Ασφαλείας, θα ήταν το φύλλο του βλίτου.

Οι αγροφύλακες θα μάθουν και τον τρόπο συμπεριφοράς μέσα στο δάσος. Θα μάθουν να κάνουν όλες τις ανάγκες τους όρθιοι. Αν καθίσουν, μπορεί οι κυνηγοί να τους πάρουν για ζώα. Άρα μετά από λίγες ώρες βάρδιας, θα βρωμάνε τόσο πολύ που θα είναι αδύνατο να τους πλησιάσει άνθρωπος. Γι’ αυτό στην έξοδο του δάσους, εκεί που θα παραδίδουν στον αντικαταστάτη τους, θα υπάρχει κινητή μονάδα ντους. Να μην πηγαίνουν οι άνθρωποι σύσκατοι σπίτι τους.

3 comments:

  1. Χοχοχοχο, ευθυμήσαμε πάλι.
    Παλεύω να θυμηθώ πως στο καλό μοιάζει το φύλλο του βλήτου αλλα δεν μπορώ.
    Θα με πείραξε ο ήλιος.
    Ε, ναι, θα μείνει στην ιστορία ο Πόλιντορ. Εκανε ανασύσταση του ιστορικού σώματος των κυνηγών κλεφτοκοτάδων και γαϊδουροκλεφτών και μάλιστα το έντυσε οικολογικά.
    Αμ πώς ;
    Συγχίστηκα τωρα.

    ReplyDelete
  2. Δείτε το βλήτο εδώ : www.valentine.gr/seeds4.htm

    Αφού άρχισε η επανίδρυση παλαιών και ιστορικών μονάδων τάξης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν σκέψης για τη Χωροφυλακή και τα ΤΕΑ ;

    ReplyDelete
  3. Διόρθωση *σκέψεις

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...