September 14, 2007

Επιχείρημα





Λέει ότι είναι από αυτούς που έσπευσαν να ψηφίσουν σ΄εκείνο το «δημοψήφισμα» για την ανάδειξη του Γ. Παπανδρέου στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Και ότι αυτό το γεγονός τον δεσμεύει κατά κάποιον τρόπο σε σχέση με το τι θα ψηφίσει μεθαύριο: ΠΑΣΟΚ λέει. O.k. Όλοι κάνουμε λάθη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ λάθος τη συμμετοχή σε μια χωρίς νόημα διαδικασία. Διαδικασία που ακολουθήθηκε απλά για λόγους εντυπωσιασμού μέσω μιας (αυθαίρετης) κατ’ επίφαση δημοκρατικής ανάδειξης/εκλογής αρχηγού.

Γιατί η αρχηγία του είχε ήδη ανατεθεί, επειδή ήταν πρώτος σε δημοτικότητα. Όπως παλιά η ΛΑΜΨΗ του ΑΝΤ1. Πιθανότατα, σε αυτήν τη διαδικασία εκτός από σένα Παρατηρητή, πήραν μέρος και η Άντζελα με τον Τόλη, ο Λιάγκας, ο Αιμίλιος, η Βίκυ Λέανδρος και, φαντάζομαι, πολλοί άλλοι γνήσιοι εκπρόσωποι του χώρου του θεάματος (ή μήπως του τσίρκου;).

Μόλις έμαθα ότι, για λόγους που αντιλαμβάνεσαι Παρατηρητή, το Star θα είναι το μόνο κανάλι που δεν θα έχει την Κυριακή EXIT POLL. Το κανάλι του Λιάγκα και του Αιμίλιου. Αναρωτιέμαι αν θα προσκληθεί η Φώφη σε κάποιο panel την Κυριακή το βράδι. Πολύ θα το ήθελε. Να αποδώσει την ήττα του ΠΑΣΟΚ στον Άρειο Πάγο. Κι όχι στο George και την ίδια. Unfair!

4 comments:

  1. Καλά, συμμετοχική δημοκρατία και τα μαύρα μας τα χάλια! Μόνη μου κι εγώ θα έβγαινα πρώτη!! Ας ήταν συνυποψήφιος με το Βενιζέλο και θα βλέπαμε αν θα έμπαινε σ' αυτήν τη διαδικασία..Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή ;)

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ μπλόγκερ σουέλ:

    1. Ευχαριστώ που έβαψες μόνο το όνομα μου πράσινο και όχι το σπίτι των γονιών μου.
    2. Σχετικά με το Λιάγκα, σου απαντώ με το γνωστό : "Δεν φοράω τάνγκα δεν ψηφίζω Λιάγκα."
    3. Εγώ ψηφίζω "για Γιωργάκη αρχηγό, τώρα και προθυπουργό".
    4. Ενισχύω και το δημοψήφισμα να φύγει η δεξιά από την κυβέρνηση.
    5. Κατά τα άλλα "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό".
    6. Πάμε για μεγάλη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων, οπότε πρόσεξε που θα συνταχθείς!

    ReplyDelete
  3. 7. Ολόψυχα περαστικά.

    ReplyDelete
  4. Καλά κανένας σας δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει συμμετοχική δημοκρατία;
    Συμμετοχική δημοκρατία σημαίνει ότι αποφασίζουμε ΕΓΩ ο Γιώργος, η ΜΑΜΑ Μάγκυ, τα αδέλφια μου Νίκος και Αντρίκος και 5-6 στενοί φίλοι.
    Όσοι δεν το καταλάβατε, τι να κάνω... Περαστικά σας λοιπόν.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...