September 15, 2007

Τρέμε MEDRANO!



Έτσι και κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναδούμε άλλο τσίρκο στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος δεσμεύτηκε προσωπικά ότι το υπουργικό συμβούλιο ή η κυβερνητική επιτροπή κάθε 45 μέρες θα συνεδριάζει σε διαφορετική πόλη. Το οποίον σημαίνει ότι θα φορτώνονται τα πάντα σ’ ένα κομβόι, δηλαδή πρόεδρος, υπουργοί, γραμματείς, Φαρισαίοι, σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι, κόλακες, γκόμενοι, γκόμενες, κουμπάροι και, γενικώς, όλα τα ζώα ενός comme il faut τσίρκου και, όλα αυτά, θα πηγαίνουν κάθε 45 μέρες σε διαφορετική πόλη. 


Επειδή, πρώτον, κάτι τέτοιο έχει μεγάλο κόστος σε καταλύματα, βενζίνες, τροφές, γιατρούς, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες – άρα εκτρώσεις, γιατί άντε να το πεις στον άντρα σου και επειδή, δεύτερον, θεωρώ το Γιώργο έξυπνο άνθρωπο, φαντάζομαι ότι αγόρασε κοψοχρονιά τον μεταφορικό εξοπλισμό του τσίρκου IL PARADISO, όταν το τελευταίο αποσύρθηκε από την αγορά λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Τρέμε MEDRANO!



6 comments:

  1. Το άκουσα και εγώ αυτό, η μια θα είναι στο Καστελόριζο, δηλαδή βρέξει χιονίσει θα πηγαίνουν εκεί.Το άλλο που άκουσα είναι ότι θα δώσει σύνταξη στις νοικοκυρές τι άλλο θα πει ο άνθρωπος για να πάρει ψήφους..

    ReplyDelete
  2. Να μου το θυμηθείτε πως ο Γιωργάκης θα κυβερνήσει τελικά!!!! Πολύ φοβάμαι πως το όνειρό του αύριο θα πραγματοποιηθεί.

    ReplyDelete
  3. Διαδοσεις, διαδόσεις και κακιούλες. Είπε τέτοια κουβέντα ο ΓΑΠ: Νομίζω ότι τελικά δεν τον εμπιστευόμαστε. Και σου λέει αφού δεν με επιστεύονται ας λεω κι εγω διάφορα, τουλάχιστον να μου φευγει ο καημός
    ριτς

    ReplyDelete
  4. Κάτι τέτοιες λαλακίες έλεγε και ο Εβερτ που θα σχημάτιζε κυβέρνηση ελικοπτέρων για να πηγαίνουν επι τόπου οι υπουργοί όπου χρειάζεται και είναι τώρα απλώς βουλευτής και πρώην αρχηγός.
    Στην Ελλάδα όμως φαίνεται πως η ιστορία δεν διδάσκει

    ReplyDelete
  5. @Ψυχή: Καλό πράγμα και χρήσιμο η αισιοδοξία στη ζωή. Η "καλαμοβαμία" όμως όχι.
    @Λύκε: Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα είναι κωλοπτέρων.

    ReplyDelete
  6. Καλή ιδέα.
    Για να παίρνουν εκτός των άλλων και ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ τα βουλευτιλίκια ! Αμ, πώς ;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...