November 29, 2007

Τι ήθος!



Υποκλίνομαι στο υψηλότατο ήθος του κου Β. Μαγγίνα. Ο οποίος έχει επιδοθεί στο δύσκολο αγώνα να μας πείσει για την ανάγκη μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού, αν θέλουμε να πάρουμε κάποια στιγμή (στα 70;) σύνταξη. Να μας πείσει ότι για την κατάσταση που σήμερα βρίσκεται το ασφαλιστικό, ευθύνονται όλοι οι προύχοντες με τους παχυλούς μισθούς όπως οι δημοσιογράφοι, οι μηχανικοί και οι δικηγόροι. Επίσης, (ευθύνονται) και πολλοί απ’ όσους παίρνουν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα.

Δεν υποχωρεί ο κ. Β. Μαγγίνας μπροστά στις αντιδράσεις από όλα τα συνδικάτα και τις απεργίες που έγιναν, αλλά κι αυτές που πρόκειται να γίνουν. Συνεχίζει απτόητος, προσπαθεί σκληρά, ιδρώνει και αγχώνεται να μας πείσει να στέρξουμε στη μείωση των συντάξεων και την αύξηση των ορίων ηλικίας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, κ. Β. Μαγγίνας διόρισε στις 15 Νοεμβρίου την κόρη του στον ΟΤΕ, με διαδικασία εκτός ΑΣΕΠ, με υπογραφή του ιδίου και του κυρίου Βουρλούμη, με παχυλότατη αμοιβή! Τι ήθος είναι αυτό Θεέ μου! Δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ!

4 comments:

  1. Δεξιό ύφος είναι τι άλλο περίμενες.
    Άλλωστε όπως λέει η παροιμία άρπαξε να φας και κλέψε να χεις. Αυτό είναι το δόγμα τους.

    ReplyDelete
  2. @Likos: Γειά σου Λύκε με τις παροιμίες σου. Καλημέρα.

    ReplyDelete
  3. Τουλαχιστον αυτος την εβαλε στον ΟΤΕ ,θα εχει δε πλακα μεθαυριο να γινει υφισταμμενη του Βγενοπουλου(MIG).Θυμασαι τις κορες των Ανωτατων Δικαστικων που τις τοποθετησαν στη Βουλη ,επι Μπενακη, για να ειναι σιγουροι οτι δεν θα ιδιωτικοποιηθει ποτε???Οπως παντα οι Δικαστες πιο μαγκες απο τους πολιτικους.
    Παντως εχω επιθυμισει τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ μας ταξιδευεις σε πιο ομορφες θαλασσες με αυτες.
    Σημερα που ειναι Προπαρασκευη(εναλλακτικη και ομορφοτερη λεξη της Πεμπτης) ευχομαι να εμπνευστεις ,η ακομα καλυτερα να σου τυχει,κατι καλο για να μας το διηγηθεις και να φτιαξεις τη βδομαδα μας απο Δευτερα,

    ReplyDelete
  4. A, ωστε την κόρη τη βόλεψε μια χαρά !
    Οι υπόδουλοιθ πρέπει να στερηθούν και εχει αναλάβει να μας πείσει.
    Ε, για δειτε φάτσα, σας πείθει ;
    Εμένα με τίποτα !

    υγ. σου τηλ. σε λιγο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...