November 16, 2007

Σαρκοζί μ@λ@κ@!


 

Διαβάστε τι κάνουν οι Ινδονήσιοι στο Νησί της Ενωσης που ελέγχεται από τη Γαλλία. Χρησιμοποιούν σκύλους και γάτες που τους βάζουν αγκίστρια σαν δολώματα για καρχαρίες, που τα σέρνουν πίσω από τις βάρκες τους. Ναι, οι ίδιοι Γάλλοι που ανατίναξαν το πλοίο της GREENPEACE στο λιμάνι του Ωκλαντ στη Νέα Ζηλανδία στις 11 Ιουλίου του 1975. Στην ομάδα των Γάλλων συμμετείχε και ο αδελφός της Σεγκολέν Ρουαγιάλ. C’ est la vie francaise…


5 comments:

  1. Η ιστορία αυτή κυκλοφορεί στο Internet από το 2005 (ο Σαρκοζύ τι φταίει; Εξάλλου και τότε να'ταν πρόεδρος, το νησί είναι αυτόνομο).

    Η ιστορία θεωρείται αμφιλεγόμενη στην καλύτερη περίπτωση. Ένας πρωτοετής κτηνιατρικής θα σας πει πως σκυλί που σύρθηκε πίσω από βάρκα με αγκίστρι σαν κι αυτό της φωτογραφίες, έστω και για λίγο, θα είχε βαθύτατα τραύματα. Ένας μαθητής λυκείου με στοιχειώδη γνώση γεωγραφίας θα σας έλεγε πως οι λευκοί κτηνίατροι στην Ινδονησία σπανίζουν (λευκά δεν σας φαίνονται τα χέρια στην φωτό;). Ένας ενημερωμένος χρήστης του Internet θα είχε αναζητήσει στο google τους όρους "hoax dog bait shark".

    Ελπίζω να μην τσιμπήσουν το ισομεγέθες αγκίστρι οι αναγνώστες και τρέξουν να υπογράψουν το petition, προσφέροντας έτσι τις email διευθύνσεις τους σε spammers.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Ποιο είναι το αντίστοιχο της λέξης καφρίλα στα γαλλικά μον αμί; Καλημέρες!

    ReplyDelete
  4. @Koptoraptou: Άι κονφές μάι φρεντς ις νοτ σο γκουντ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...