December 21, 2007

Η σοβαρότητα τρέμει, κα Τρέμη

Τρέμει, αν δεν γκρεμίστηκε τελείως, η σοβαρότητα κα Τρέμη. Χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA η κα Ο. Τρέμη ανέφερε ότι η γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση Ζαχόπουλου, είχε επισκεφθεί το κανάλι προσπαθώντας να βρει «ακροατήριο» για την υπόθεσή της. Ανέφερε επίσης ότι η γυναίκα αυτή είχε μαζί της και μια βιντεοκασέτα, προς επίρρωση των ισχυρισμών της. Η κα Ο. Τρέμη κατέληξε ότι αφού είδαν οι συντελεστές τη κασέτα, έκριναν ότι αυτή δεν περιείχε αδιάσειστα στοιχεία που να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας κι έτσι, ευγενικά, την απέπεμψαν. Ο Καμπουράκης επιβεβαίωσε ότι είχε δει κι αυτός το περιεχόμενο της κασέτας.




Σήμερα το βράδυ στο ίδιο δελτίο, η ίδια κα Ο. Τρέμη μας είπε ότι η κασέτα περιείχε στοιχεία και λεπτομέρειες που δεν μπορούν ούτε είναι σωστό και πρέπον να αναφερθούν – πως το ήξεραν;. Αμέσως μετά, υποτιμώντας τη νοημοσύνη και τη μνήμη των τηλεθεατών, πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι του δελτίου του MEGA δεν είδαν ποτέ το περιεχόμενο της κασέτας!

10 comments:

  1. Δρυός πεσούσης.... Ο καθένας θα αποδείξει ποσο επαγγελματίας, ποσο ηθικός, πόσο υπεράνω είναι. Προφανώς οι δημοσιογράφοι ήξεραν το απίστευτο γιουρούσι του Ζαχόπουλου. Και όχι μόνο. Ε, και, μήπως και ο Λαμπράκης μέσω του Μεγάρου δεν έπαιρνε τα συμφωνηθέντα; Ασε swell, εμείς ίσως είναι καλύτερα να μην μάθουμε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ας διαβάσουμε Καρυστιάνη...

    ReplyDelete
  2. @Katerina: Καλημέρα, καλωσήρθες και χρόνια σου πολλά. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν γνωστό το γιουρούσι του Ζαχόπουλου, τουλάχιστον στε πολλούς. Το ζήτημα τώρα είναι τι θα κάνουν με τη δεδομένη απόφαση της κυβέρνησης να παρουσιάσει την υπόθεση ως ροζ μόνο, χρώμα που φαίνεται ότι πηγαίνει στη ΝΔ. Χαίρομαι που κάνεις μνεία στη γνωστή και καλή συγγραφέα. Επειδή επαίρομαι ότι είμαι θαλασσινός από τα γενοφάσκια μου, σκέφτομαι να της κάνω αγωγή για τον τίτλο του βιβλίου της. Άσε δε το γεγονός, ότι εγώ ούτε είμαι τυφλός ούτε προσποιούμαι ότι είμαι.

    ReplyDelete
  3. Αχ, το ξέρεις καλά ότι η εξουσία έχει πολλές πτυχές. Πώς να το αλλάξει αυτό ο απλός, καθημερινός άνθρωπος;
    Κοιτα να περάσεις καλά αυτές τις μερες και λίγο να ξεκουραστείς
    Την εκτίμηση μου και ευχές
    ριτς

    ReplyDelete
  4. Επειδη το ειδα αυτο το θέμα συμφωνώ οτι η Τρέμη έμπλεξε τα μπούτια της προσπαθώντας να πει τι ;
    Οτι είδε την κασέτα ή οτι δεν την είδε επειδή δεν ηταν πρέπον ;
    Οπως και να χει δήλωσε πως ξέρει το περιεχόμενό της.
    Και νομίζει οτι είμαστε μαλάκες και την πιστέψαμε οτι ειναι καθωσπρέπει και γι αυτο δεν ειδα, αλλα ξέρει επιδη η θεία φώτιση των ημερών της έδωσε ενα χάρισμα μαντικής.
    Η άτεχνη προσπάθεια της αλλα και άλλων να παρουσιάσουν την υπόθεση ως μια εκβιασμού και ρόζ, ωστε να μην πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σε εναν ακόμα "κουμπάρο" που διαχειριζοταν κονδύλια ύψους πολλών δις ευρώ, ειναι αν μη τι άλλο ύποπτη.

    ReplyDelete
  5. Όποιος έχει λερωμένη την φωλιά του αργά ή γρήγορα θα πέσει σε αντιφάσεις. Έτσι και η (με ύφος 1000 καρδιναλίων) ω-μεγαλειοτάτη Τρέμη..
    Πάλι καλά που τελικά μάλλον υπάρχουν αρκετοί που σκέφτονται λίγο παραπάνω :)

    ReplyDelete
  6. @Fusmoker: Καλωσόρισες! Δεν είναι τρομερά ενοχλητικό η μεγαλειώτατη να μας υποτιμά τόσο; Επειδή έχει πίσω της τους ογκόλιθους της ηθικής Λαμπρακοβαρδινογιανναίους.

    ReplyDelete
  7. ο ζαχοπουλος αποκαλυπτε την ομοφυλοφιλια του καραμανλη στο βιντεο .γιαυτο το βιντεο κρυφτηκε και κανεις δεν αναφερεται στα λεγομενα ζαχοπουλου.γιατι το γεγονος οτι εκανε σεξ δεν λεει τιποτα.σημασια εχουν αυτα που ειπε.και αυτα που ειπε εχουν σχεση με τη προσωπικη ζωη του καραμανλη.

    ReplyDelete
  8. ανώνυμε λες να σου κάνει μύνηση ο καραμανλής για δυσφήμιση????και να σου ζητάει ο χιώτης αριθμό ταυτότητας???

    Ότι να ναι έχουν γίνει τα δελτία φάσκουν και αντιφάσκουν μπροστά στα μάτια μας τα ρίχνουν σε άλλους, βγάζουν την ουρά τους απέξω λές κι εμείς δεν καταλάβαίνουμε τι πραγματικά γίνεται και είμαστε ζώα.Και μετά τους πείραζουν τα blogs που στην τελική πάλι καλά που υπάρχουν να..ξεκαθαρίζουν λίγο το τοπίο για αυτούς που ότι βλέπουν..τα καταπίνουν αμάσητα..

    ReplyDelete
  9. @Divaynne: Καλωσόρισες! Λες να πρέπει να εξαφανιστώ; Και καλά ο Καραμανλής, από το Χιώτη και τον κάθε συνάδελφο του Μάκη, πως να κρυφτείς;

    ReplyDelete
  10. ίσως αν καταφέρω να παντρευτώ κάποιον από το διοικητικό συμβούλιο της google θα ήταν όλα πολύ καλύτερα....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...