December 10, 2007

Απρέπεια

 

Αδιαμφισβήτητη απρέπεια είναι η ανακοίνωση του κου Β. Μαγγίνα για τους 3 αλλοδαπούς που απασχολεί στο εξοχικό του στο Κορωπί. Γιατί την έκανε την ημέρα εορτασμού της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και το να μην επιτρέπω και να μην ανέχομαι ΚΑΝΕΙΣ να υποτιμά τη νοημοσύνη μου, είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμά μου.

Και ο κ. Μαγγίνας την υποτίμησε βάναυσα με την ανακοίνωσή του. Ισχυριζόμενος ότι οι αλλοδαποί δεν εργάζονται σπίτι του, απλά διαμένουν εκεί. Ένα παιδί, φαντάζομαι, θα είχε εφεύρει μια πιο πειστική δικαιολογία. Αλλά τι μπορείς να περιμένεις, όταν ακόμα και τώρα καμμία αρχή δεν έχει κινηθεί για να εξετάσει τα όσα καταγγέλλονται. Λογικό, σε μια μπανανία χρειάζεται κάποιος χρόνος γι’ αυτά τα πράγματα. Άραγε ο Καραμανλής ονειρευόταν ότι θα γίνει πρωθυπουργός στη Chiquita;

7 comments:

  1. Απρέπεια;;;;;;;;Πολύ επιεική σε βρίσκω,swell μου!Σε μαλάκωσαν οι βόλτες με το φουσκωτό,προφανώς ;-))

    ReplyDelete
  2. @Ψυχή: Μα πάντα δεν είμαι έτσι;

    ReplyDelete
  3. Τι φταίει ο Μαγγίνας με τόσους αλλοδαπούς που έχει φέρει το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.

    ReplyDelete
  4. Και Δεξιός και αδέξιος ο υπουργός.

    ReplyDelete
  5. Η δηλωση του Υπουργου ανοιγει νεους οριζοντες στην Νομικη Επιστημη.Ας πουμε καποιος φιλοξενει σπιτι του μικρη ανηλικη (η και ενηλικη)αλλοδαπη η οποια κραταει παρεα σε μοναχικους κυριους ,οι οποιοι αισθανονται υποχρεωμενοι και σε ανταποδωση της ευγνωμοσυνης τους κανουν καποια δωρα στον φιλοξενουντα.Προς Θεου δεν ειναι νταβατζης ,ψυχοπονιαρης ειναι και νοιαζεται για τους προσφυγες.
    Παντως αν ενδιαφερεται ο κυριως Υπουργος ξερω κατι αστεγους στην Πλατεια Κοτζια που μπορει να τους φιλοξενηση ,αλλωστε το κτημα στο Κωρωπι φανταζομαι οτι θα ειναι μεγαλουτσικο.

    ReplyDelete
  6. @de profundis: Διάβασες τη σκέψη μου. Σκέφτομαι να το οργανώσω σπίτι μου, μια και έχω και πολύ χώρο. Εκτός αυτών που περιγράφεις, εγώ θα μπορώ να προσφέρω και βουκολική ζωή.

    ReplyDelete
  7. Οχι μονο βουκολικη αλλα και Θαλασσινη .τοσα και τοσα εχουμε γραψει και ξαναγραψει για το φουσκωτο

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...