March 27, 2008

Ολυμπιακοί Αγώνες



 
Όλοι όσοι αποφάσισαν και ανέθεσαν τους Ολυμπιακούς στην Κίνα, πρέπει τουλάχιστον να ντρέπονται και να βγάλουν το κακό σπυρί εκεί που πονάει περισσότερο. Όποιος δε δεν θα μποϋκοτάρει τους αγώνες, του εύχομαι να πάθει τα ίδια ακριβώς! 






10 comments:

  1. Για αυτά δυστυχώς δεν μιλάει κανένας τους, ίσως και να τα θεωρούν τεχνικές αύξησης της παραγωγικότητας

    ReplyDelete
  2. Αν κάθε χώρα κρινόταν αυστηρά για την νομιμότητά της, την δημοκρατία της και τους θεσμούς της, τότε θα έπρεπε ποτέ να μην γίνονται Ολυμπιακοί Αγώνες.
    Οι Αμερικανοί, θα έπρεπε να έχουν δια παντός αποκλειστεί απο την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.
    Για πρώττη φορά όσο θυμάμαι εγω βλέπουμε και ακούμε τέτοια πράγματα για την Κίνα που σου γυρίζει το στομάχι ανάποδα, ειδικά με βίντεο σαν αυτό.
    Ειναι αδιανόητο. Αν ο άνθρωπος κάνει αυτά σε ζώο τότε τι θα έπρεπε σε ανταπόδοση να κάνουν αυτά στον άνθρωπο ;

    ReplyDelete
  3. Δεν μπόρεσα να δω το video, δυστυχώς! Δεν έχω ανοίξει λογαριασμό στο youtube. Θα το κάνω κάποια στιγμή. Λοιπόν συμφωνώ απόλυτα για το ότι δεν έπρεπε ν΄ αναθέσουν τους Ολυμπιακούς στην Κίνα. Όχι βέβαια ότι υπάρχουν και καλλίτερες χώρες σήμερα! Έχουμε χάσει το αληθινό νόημα των αγώνων αυτών!!
    Παρόμοιο θέμα ανάρτησα και εγώ. Πέρασε μία βόλτα για να δεις ακριβώς τις επισημάνσεις μου στο θέμα αυτό.

    Α! Οι υπεύθυνοι του ιστολογίου σου είναι απίθανοι!! Και η θέα που βλέπουν μοναδική!! Ζευγάρι και σένα; Να σου ζήσουν! Νομίζω ότι επιλέξαμε τους καλλίτερους!

    ReplyDelete
  4. Μαζί με το δικό σου πόστ για της κτηνωδίες που διαπράττονται στην Κίνα σου επισυνάπτω και 3 ακόμα url με αναφορές στο ήθος του τόπου για τον οποίο προορίζεται το Ολυμπιακό Φως!! Ευαισθησία για το θέμα από όσο έχει στην αντίληψη μου έχουν δήξει μόνο οι μπλογκέρς γιατί τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα η τηλεόραση τηρούν σιγή ιχθύος



    http://apallou.blogspot.com/2008/03/blog-post_3570.html

    http://apallou.blogspot.com/2008/03/blog-post_8217.html

    http://lilyfromgazi.blogspot.com/2007/11/blog-post.html

    ReplyDelete
  5. @Lily: Καλημέρα, μην ξεχνάς ότι πλέον η κα Γιάννα είναι (εκτός όλων των άλλων) και ιδιοκτήτρια εφημερίδας, Ρ/Σ και, οσονούπω, και τηλεόρασης.

    ReplyDelete
  6. @Marianaonice: Το σχόλιό μου αναφορικά με τους Ο.Α. το έκανα στο μπλογκ σου. Οι κατά νόμον υπεύθυνοι εδώ, είναι μαμά και γυιός. Να χαίρεσαι και τους δικούς σου. Ωραιότατοι!

    ReplyDelete
  7. @Tzonakos: Καλημέρα, προσωπικά και με δεδομένη την παγκόσμια κατάσταση, δεν θα με χαλούσε καθόλου να καταργούνταν εντελώς οι Ο.Α.

    ReplyDelete
  8. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πρέπει να γίνονται στην Ελλάδα. Αυτό βέβαια μπορεί να ισχύσει τόσο, όσο ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, όσο ότι το Εψιλον στον ΟΤΕ σημαίνει "Ελλάδος", όσο ότι ο νεαρός delivery που σας έφερε τη πίτσα στο σπίτι σας είναι έλληνας.

    Κατά τα άλλα μπορούμε να κάψουμε άλλη μία ελληνική σημαία και να κοιμηθούμε ίσυχοι.

    Δεν ξέρω πού θα ξυνήσουμε;

    ReplyDelete
  9. @Paratiritis: Welcome back! Σου διέφυγε ότι ισχύει επίσης, όσο (ισχύει) και το ότι η ΝΔ είναι κόμμα του μεσαίου χώρου, ή ότι ο George milaei ellinika!

    ReplyDelete
  10. Μεσαίου χώρου.
    Ούουου, βέβαια, ασφαλώς...

    Καμία σχέση με την χρυσή αυγή. Αυτό φαίνεται και στη φωτό...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...