April 8, 2008

Ηλίθιος μεν – γαμίκος δε.



Το πόσο ηλίθιος ήταν, είναι γνωστό. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ο Ραν Ταν Πλαν ήταν και γαμίκος. Και πρέπει να ήταν μεγάλος τέτοιος. Οι απόγονοί του έχουν πλημμυρίσει τη σημερινή Ελλάδα.

Ο Αλογοσκούφης ισχυρίζεται ότι ο υψηλός πληθωρισμός οφείλεται και στις αυξήσεις που δόθηκαν στη ΓΣΕΕ!  Στη ΓΣΕΕ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ο Φώλιας λέει ότι για την ακρίβεια ευθύνονται και οι καταναλωτές. Επειδή it takes two to tango. Ξεχνώντας ότι it takes one to be a jerk. Ο Χου Τσιν Ιακώβου δήλωσε ότι δεν έδωσε αναβολικά στους αθλητές του. Απλά οι Κινέζοι έστειλαν λάθος χαπάκια. Μόνον εμάς έχουν πελάτες; Γιατί δεν άκουσα να δημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα σε άλλη χώρα. Οι Κινέζοι πάντως είναι ευγενείς. Ζήτησαν συγγνώμη μέσω e-mail. Το οποίο περιφέρει στα κανάλια, λες και είναι DVD, ο δικηγόρος του Χου Τσιν Ιακώβου. 

Η κατάθεση Ζαχόπουλου στον ειδικό ανακριτή ολοκληρώνεται κατά πάσα πιθανότητα σήμερα. Ο λόγος του Ζαχόπουλου πρέπει να είναι πολύ περιεκτικός. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, με πρώτην την Τσέκου, κατέθεταν επί 14ωρα και πολλές φορές. Αλήθεια, δεν υπάρχει νόμος που τιμωρεί την εκμετάλλευση εργαζομένης από τον προϊστάμενο, με δέλεαρ την επαγγελματική εξέλιξη; Εκμετάλλευση που πηγάζει από την εξουσία που περιέχει η δεσπόζουσα θέση του προϊσταμένου.

Ποιός θα το φανταζόταν ότι θα πληρώναμε στην Ελλάδα του 2008 τις ορέξεις του ηλίθιου σκύλου του Λούκυ Λουκ;

17 comments:

  1. Έχεις δίκιο. Καί πόσοι ακόμα είναι... Το θέμα όμως με την Τσέκου που την μπουζουριάσαν λες και ήταν δεν ξέρω τί, είναι για να τους φτύνεις όλους...(για να μη πω τίποτε άλλο...

    ReplyDelete
  2. @Οι άθλιοι: Σωστοοοοοός!

    ReplyDelete
  3. Οh yes, it takes one to be a jerk :) Correct !
    Ε μα πώς καταφέρνουν πάλι να ρίξουν στο πασοκ τις ευθύνες για την ακρίβεια και σε εμάς που ψωνίζουμε για να φάμε και δεν τους παίρνουν με τις ντομάτες !
    Ελεος ρε πστμ οσοι τους ψήφισαν δεν το βλέπουν αυτό ;
    Οσο για τον Χου Τσιν Ιακώβου, το πρώτο πράγμα που ειπε ο Ιωαννίδης ήταν : "ξήλωμα" !
    Τόσο βιάζονται να επανιδρύσουν τη χώρα.
    Το ειπε αυτός που σαν προπονητής ειχε πει οτι οι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας εχουν σεξουαλικά προβλήματα με τις γυναίκες τους !
    Σταματώ εδω γιατι θα μου βγει σε αχόρταγος το σχόλιο.

    ReplyDelete
  4. Με το που είδα τον τίτλο της ανάρτησης νόμιζα ότι γράφεις για μένα , μετά όμως ησύχασα..

    ReplyDelete
  5. @De profundis: Ποιο από τα δύο επίθετα σε αντιπροσωπεύει; Ή μήπως και τα δύο;

    @Tzonakos: Μια ένταση διακρίνω σε σένα τελευταία κι αναρωτιέμαι που οφείλεται.

    ReplyDelete
  6. Το "ilove chemistry" ήταν τυχαίο ή εκ του πονηρού κύματος, γιατί σαν καλά να ταίρια ξε και με το Χου Τσι Ιακώβου και με τον Αλογοσκούφη, με τον οποίο η χημεία μας, ούλων όμως, σαν να μην ταιριάζει
    Ανταριάζεται η θάλασσα με τα λίγα και σταράτα
    Υγιαίνετε και να μεγαλώνετε swell:)

    ReplyDelete
  7. @Roula karamitrou: Καλησπέρα σου, το είδα τυχαία, μου άρεσε και ήρθε και ταίριαξε!

    ReplyDelete
  8. Γειά σου swell, 1. φύλαξε την παντόφλα που σου άφησα τις προάλλες.
    2. Έχω συντάξει πόνημα για την προέλευση του πληθωρισμού και των τιμών βασισμένο στην ετήσια έκθεση του ΙΝΕ. Αναμείνατε.
    3. Όσο για τα υπόλοιπα απλά ας τα αγνοήσουμε. Κοινοτοπίες.

    ReplyDelete
  9. @Cynical: Consider them all done.

    ReplyDelete
  10. Thn Mpouzouriasane mesa gia na ths exoun kleisto to stoma.Enw alloi me xeirwtera taxeidevoun mexri kai thn Kina...san proedroi..you know what I mean....

    ReplyDelete
  11. το πρόβλημα των απογόνων είναι ότι, απλώς, δεν γαμούν. Και την πληρώνουμε εμείς.
    Τα σέβη μου

    ReplyDelete
  12. Σύμφωνα με το άρθ. 343 του Ποινικού μας Κώδικα "Με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους τιμωρείται ο δημόσιος υπάλληλος που ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο που εξαρτάται υπηρεσιακά από αυτόν, εκμεταλλευόμενος αυτή τη σχέση (εξάρτησης εννοεί)". Σημειωτέον ότι το ανώτατο όριο που μπορεί να φτάσει η φυλάκιση είναι μέχρι 5 έτη. Όπως βλέπεις νόμος υπάρχει.
    Τώρα ζητείται εισαγγελέας για να τον εφαρμόσει!! Όπως λέμε Ζητείται ελπίδα!! Χα,Χα!!!
    Καλό σου ξημέρωμα φίλε swell!!

    ReplyDelete
  13. @Σπύρος Σεραφείμ: Καλημέρα, δίκιο έχεις.

    @Marianaonice: Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Καλημέρα σου!

    ReplyDelete
  14. Κρίμα, γιατί τον Ιακώβου τον είχα σε υπόληψη ... Πιστεύω οτι το να χορηγείς αναβολικά είναι δολοφονία κατα μια έννοια, αν σκεφτείς οτι μετά από μερικά χρόνια οι περισσότεροι αθλητές παθαίνουν καρκίνο. Και οι αθλητές δεν αντιδρούν, για ένα μετάλλιο που θα κάνει περίφανους τους συμπατριώτες τους ...πολύ κρίμα που μπαίνουν σε τέτοιο λούκι.
    Όσο για τα ροζ σκάνδαλα και την ακρίβεια τι να πεις άλλο, μένει να γίνουμε όλοι ... Αναρχικοί!!!!

    ReplyDelete
  15. @Mane-tarious: Καλημέρα και καλωσήρθες! Τον Ιακώβου θα τον είχαμε καταλάβει από την αρχή, αν σκεφτόμασταν ότι δεν ήταν δυνατό/φυσιολογικό, να γίνουν οι Έλληνες αθλητάρες από τη μια μέρα στην άλλη. Συμφωνώ με την πρότασή σου. Μήπως και σφίξουν κάποιοι κώλοι.

    ReplyDelete
  16. Κάθε σκύλος έχει αφεντικό: ο Λούκυ Λουκ φταίει!!

    ReplyDelete
  17. @eeVoskos: Ενδιαφέρουσα η άποψή σου.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...