April 23, 2008

Της στιγμής και της διάρκειας


Η ακρίβεια είναι ένα διαρκές πρόβλημα και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα σε μια στιγμή, είπε ο κ. Γκαργκάνας. Άρα όσοι πεινάνε, μπορούν να μην ανησυχούν. Θα συνεχίσουν να πεινάνε. Τώρα βέβαια πως έγινε η ακρίβεια διαρκές φαινόμενο, γι' αυτό ο κ. Γκαργκάνας δεν μας είπε τίποτα.


Θα μπορούσε όμως να ρωτήσει στον Άρειο Πάγο. Εκεί ξέρουν πως κάτι διαρκές γίνεται στιγμιαίο και παύει να υφίσταται. Όπως το έγκλημα συμμετοχής στης κυβερνήσεις της χούντας.

8 comments:

  1. Πού της μόδας τα στιγμιαία λάθη και τα διαρκή προβλήματα.

    Τίποτα καλό μας έμεινε;

    ReplyDelete
  2. @Βάσκες: Κι εγώ αυτό ψάχνω...

    ReplyDelete
  3. Τελικά δεν ξέρω ποιο έγκλημα είναι μεγαλύτερο εκείνο τότε ή της φτώχειας σήμερα. Μάλλον το τωρινό γιατί τότε έγινε και μια είδους επανάσταση ενώ τώρα...

    ReplyDelete
  4. @Greek Rider: Συμφωνώ με τον προβληματισμό σου. Μένει βέβαια να δούμε που θα καταλήξει η σημερινή φάση. Αν προλάβουμε και δεν μας έχει "εξαφανίσει" η κατάσταση.

    ReplyDelete
  5. Μια ειναι η λυση:Αφου ο κυριος Πρωθυπουργος εκτελει ενδοξο και μεγαλο εργο -αν και επωδυνο- για τη χωρα , ας μην επιτρεψει αλλο αυτο τον ευτελισμο των θεσμων και ας διαγραψει τον βουλευτη κυριο Τατουλη που τον αμφισβητει απροκαλυπτα πλεον απο την κοινοβουλευτικη του ομαδα και χωρις να αποδεχτει κανεναν βουλευτη ετερου κομματος η τον κυριο Κουκοδημο,να προχωρησει αμεσα σε προωρες εκλογες,ωστε να κριθει απο το λαο για τα πεπραγμενα του-και για οτι αλλο διατιθεται να κανει στον τοπο-.....Εαν επανεκλεγει,τοτε επιεικως ειμαστε αξιοι της τυχης μας!!!!!

    ReplyDelete
  6. Swell καλημέρα. περί των δυσανάλογα μεγάλων αυξήσεων που έκανε προ καιρού ο Γκαργκάνας στον εαυτό του, βέβαια το γνωρίζετε.

    ReplyDelete
  7. @Cynical: Kαλησπέρα, βεβαίως και το γνωρίζω. Το θεωρούσα όμως αναμενόμενο λόγω της σοβαρότητας και του ήθους του κυρίου αυτού.

    ReplyDelete
  8. Αφου επιτρέπουμε σε κυβερνήσεις σαν τη σημερινή να ασκεί -ως κυβέρνηση- την οικονομική πολιτική συμεπικουρούμενη απο τον "εδωσα-αύξηση-σε-μένα" μεσιέ Γκαργκανάς τότε ειναι σίγουρο οτι θα πιάσει τόπο η όποια αναδιανομή οχι πλούτου, αλλα φτώχιας επιχειρείται με φτηνες / στιγμιαίες δικαιολογίες.
    Τόσο στιγμιαίες που μετά θα ξεχαστούν και θα ξαναφηφίσουν νουδού.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...