June 10, 2008

Σαν να μη συνέβη τίποτα!




Σαν να μην έγινε το δυστύχημα με τους 15 νεκρούς στην Πετρόλα του Λάτση το 1992. Προφανώς επειδή για τους 15 νεκρούς δεν βρέθηκε κανείς υπεύθυνος από την ελληνική «δικαιοσύνη». Γι’ αυτό τώρα επιχειρείται η εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύσιμο το φυσικό αέριο, ισχύος 390 MW. Παράλληλα, η Πετρόλα προσπαθεί για τρίτη φορά να πετύχει την επέκταση του διυλιστηρίου στην παραλία της Ελευσίνας. Στην παρθένα από βιομηχανίες Ελευσίνα του Πάγκαλου και της οικογένειας Αγγελόπουλου της Χαλυβουργικής. Να θυμίσω ότι η Χαλυβουργική ήταν (μαζί με άλλο ένα ίδιο εργοστάσιο) γερμανική αποζημίωση προς την Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο χαρίστηκε από τον, κακώς επονομαζόμενο και θεό, Καραμανλή στην οικογένεια Αγγελόπουλου. Κατ’ απαίτηση της οικογένειας και για να μην έχει αυτή ανταγωνισμό, το δεύτερο εργοστάσιο δεν το παραλάβαμε ποτέ από τη Γερμανία. Βρίσκεται ακόμη διαλυμένο και σκουριασμένο σε αποθήκες στη Γερμανία για τις οποίες πληρώνουμε (ακόμη) ενοίκιο.

Η Πετρόλα που συγχωνεύθηκε με τα ΕΛΛ.ΠΕ, θέλει να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της, αν και επειδή είναι παμπάλαιες (γι’ αυτό άλλωστε έγινε και το δυστύχημα το1992) σημειώνεται διαρροή πετρελαίου στο υπέδαφος, το οποίο πετρέλαιο καταλήγει από κει στη θάλασσα. Έρευνα που έκανε το ΕΜΠ το 2001 κατέδειξε ότι μεγάλες συγκεντρώσεις υδρογοναθράκων παρατηρούνται στο υπέδαφος της Ελευσίνας και σε βάθος μέχρι τα 4 μέτρα.

Κατά τα άλλα η Ελλάδα είναι ευνομούμενη χώρα. Το δήλωσε και η Τσέκου.



Πηγή φωτό:  antinews.gr

14 comments:

  1. Επειδή λοιπόν το υπέδαφος της Ελευσίνας είναι μολυσμένο η Οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει ποιο Βόρεια και έκτισε το αυθαίρετο Mall (το οποίο νομίζω ότι εκ των υστέρων νομιμοποιήθηκε με φωτογραφικό Προεδρικό Διάταγμα).

    Όπως έλεγαν και οι Ρωμαίοι Σκληρός Νόμος αλλά Νόμος ,μόνο που δεν είμαστε όλοι ίσοι απέναντι σε αυτόν.

    ReplyDelete
  2. Φιλε μου...ετσι ειναι αυτα τα πραγματα....

    ReplyDelete
  3. @De profundis: Καλημέρα, θυμάσαι το "όλα τα δάχτυλα ίσα δεν είναι κι όλοι να τρώνε δίκαιο δεν είναι" από τα Μικροαστικά;

    ReplyDelete
  4. @ΠΡΕΖΑ TV: Το ξέρω ρε γαμώτο και μου τη δίνει.

    ReplyDelete
  5. Είσαι κατά της βιώσιμης ανάπτυξης των βιομηχάνων;
    Καλά το κατάλαβα;

    ReplyDelete
  6. απο koptoraptou:

    Το κακό με μας τους δυο - κι άλλους σαράντα δυο υποθέτω - είναι ότι πάμε και θυμόμαστε τα πιο ακατάλληλα πράγματα. Δεν ξέρω πότε θα μας επικηρύξουν και μετα θα μας λοβοτομήσουν... Μέχρι τότε την καλημέρα μου!

    ReplyDelete
  7. Η Πετρόλα θέλει, αλλά θα μπορέσει τελικά; Ο λαός θα απαντησει με γροθιά!Γειά σου αλσουέλ.

    ReplyDelete
  8. @Monaxikos likos: Ναι είμαι. Πειράζει; Θα με δαγκώσεις τώρα; Πρόσεχε, θ' αμολύσω το Rebel!

    ReplyDelete
  9. @Koptoraptou: Λες να 'χουμε κάποιο πρόβλημα που πρέπει να πάμε σε ειδικούς να το κοιτάξουμε; Μπας και γλυτώσουμε τη λοβοτομή ντε. Ή είναι μάταιο; Καλησπέρα!

    ReplyDelete
  10. @Cynical: Καλώς την επαναστάτρια Αλσήνικαλ! Εδώ αυτοί οι τύποι δεν σέβονται νόμους, δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Κι έχουν το μπουρδελοκράτος αρωγό. Ποιά γροθιά και ποιά κλωτσιά λοιπόν;

    ReplyDelete
  11. Αγαπητέ φίλε μου αν ήμασταν άνθρωποι και κυλούσε λίγο αίμα στις φλέβες μας θα κλείναμε τα blogs θα παίρναμε τα όπλα και θα τους παίρναμε στο φαλάγγι.

    Και κάποτε αυτό πρέπει να γίνει γιατί δεν βλέπω να έχει τέλος αυτή η αηδία..

    ReplyDelete
  12. @Greek rider: Καλησπέρα, συμφωνώ απολύτως. Αν δεν σφίξουν κάποιοι κώλοι (με τον τρόπο που λες) δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτα. Μήπως έχουμε κανά γνωστό σε Κρήτη μεριά για τις προμήθειες των χρειαζούμενων;

    ReplyDelete
  13. @swell, Από αυτό μη στεναχωριέσαι καθόλου! Απλά αντί για πινακίδες θα έπρεπε να σημαδεύουν τα μούτρα ορισμένων μεγαλοαλητών- επιχειρηματιών.

    Σημείωση:
    Η Πετραλιά δήλωσε παρόν για το 65ωρο και έτσι προς το παρόν πέρασε!!@@@!!@@

    ReplyDelete
  14. @Greek rider: Σου διέφυγαν οι πολιτικοί. Αναμενόμενο από την κυβέρνηση Καραμανλή και ειδικότερα την Πετραλιά, τη γυναίκα που γέννησε τον ανδρικό πόθο!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...