September 22, 2008

Extra, extra, read all about it!


Έγινε! Τελικά την έχασα σήμερα. Καιρός ήταν. Κοντεύω να μεγαλώσω πια. Πάνω που απογοητευόμουν, που σκεφτόμουν ότι δεν θα συμβεί ποτέ! Τους είδα πρωί-πρωί. Δεν ήξερα αν ήταν ζευγάρι ή αδέλφια. Έρχονταν προς το σπίτι μου. Έτρεξα προς το μέρος τους φωνάζοντας. Κλασσική δική μου συμπεριφορά, όταν βλέπω αγνώστους. Ο τύπος απομακρύνθηκε. Μάλλον με φοβήθηκε. Η κοπέλα έμεινε και με κοίταζε περίεργα. Έκανε να φύγει.

Την ακολούθησα από μικρή απόσταση. Μία αδιόρατη μυρωδιά που άφηνε στο πέρασμά της, μου κίνησε το ενδιαφέρον. Όταν κατάλαβε ότι την είχα πλησιάσει πολύ, τρελαμένος με το υπέροχο άρωμα, σταμάτησε απότομα κι έκανε μεταβολή. Με πλησίασε και με φίλησε. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν. Τέτοια ανέλπιστη τύχη Δευτέρα πρωί!


Μετά από λίγο είχα ανέβει πάνω της. Ήταν υπέροχο. Ούτε μ’ ένοιαξε που η Πέρσα κοιτούσε από μακριά. Στο κάτω-κάτω άντρας είμαι! Ας μου καθόταν κι εκείνη.
Ευχαριστώ,
Ο υποφαινόμενος


8 comments:

  1. Γκομενιάρης ο Ρέμπελ...με την Πέρσα τι γίνεται είναι φιλαράκια;

    ReplyDelete
  2. @Greek rider: Αιμομιξίες δεν επιτρέπονται στην οικογένεια. Μαμά με γυιό! Σόδομα και Γόμορρα γίναμε... Ασε που η Πέρσα στειρώθηκε αφού έκανε το Rebel και τα 11 αδέλφια του!

    ReplyDelete
  3. Να δω τωρα ποιος θα φροντιζει τα ξωγαμα.

    ReplyDelete
  4. @De profundis: Να σου θυμίσω ότι χάρις στον Καραμανλή, πλέον θα πάρω επίδομα πολυτέκνου!

    ReplyDelete
  5. Φθινοπωρινός τύπος ο Rebel βλέπω!

    ReplyDelete
  6. @Wert01gf: Μπα, δοθείσης ευκαιρίας, γίνεται παντός καιρού...

    ReplyDelete
  7. Falling in love, ή, ελληνικά, τη δαγκώσαμε τη λαμαρίνα! Ο Rebel από χθες το πρωί χτυπάει κάρτα έξω από την καγκελόπορτα της φίλης του και κλαίει γοερά. Όταν η φίλη του πλησιάζει τα κάγκελα, ο Rebel βάζει τη μουσούδα του μέσα και τη φιλάει.

    ReplyDelete
  8. Και ο μόνος τρόπος να φύγει από κει, είναι με το λουρί!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...