October 24, 2008

50 μέρες κι ένα γιαούρτι




 
Αυτόν το χρόνο κι αυτά τα υλικά χρειάστηκαν ο Καραμανλής, η κυβέρνηση και ο Ρουσόπουλος, για να καταλάβουν ότι το Βατοπαίδι κακοφόρμισε κι έγινε γάγγραινα. Από την ομιλία Καραμανλή στη ΔΕΘ, μέχρι χθες που το παιδί του φτωχού και ταπεινού ταχυδρόμου κατάλαβε ότι έπρεπε να παραιτηθεί, μεσολάβησαν 50 μέρες. Και μία επιβεβαίωση. Ότι το γιαούρτι κάνει καλό, πολύ καλό. Σε κάνει χαλίφη στη θέση του χαλίφη. Ο γιαουρτωθείς προχθές άνδρας-που-γέννησε-τον-πόθο-στις-γυναίκες-και-δάσκαλος-βαθυστόχαστων-δηλώσεων-Αντώναρος έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος στη θέση του Ρουσόπουλου.


Μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, έκανε την εξής βαθυστόχαστη δήλωση: «Το γιαούρτι και όλα όσα κάνουν καλό, όλα αυτά κάνουν καλό.» Εν τω μεταξύ επεισόδια σημειώθηκαν χθες έξω από το υπουργείο Τύπου, όπου εκατοντάδες ανέραστες γυναίκες συγκεντρώθηκαν κι άρχισαν να γδύνονται, ελπίζοντας να συναντήσουν το αντικείμενο του ασίγαστου πόθου τους. Ο Αντώναρος φυγαδεύτηκε από την ασφάλειά του και από τη σκάλα υπηρεσίας. Πάρτι έκαναν οι οδοκαθαριστές που πήγαν να πλύνουν τη Ζαλοκώστα τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού οι συγκεντρωμένες γυναίκες είχαν διαλυθεί - μάζεψαν εκατοντάδες wonder-bra και στρινγκάκια.

10 comments:

  1. Eγώ πάλι νομίζω οτι είναι οπιο κατάλληλος εκπρόσωπος της συγκεκριμένης κυβέρνησης.Τον ακούς και αμέσως καταλαβαίνεις τι κυβέρνηση έχουμε.

    Ποιος άλλος θα μπορούσε να εκπροσωπήσει καλήτερα π.χ τον Χατζηδάκη η τον Λιάππη η τον Φώλια??

    ReplyDelete
  2. το γιαουρτι κανει καλο οταν εξφενδονίζεται μετα πάθους στο ερωτικο αντικειμενο[η υποκειμενο]
    και απλωνεται με χαρη στη μουρη του

    ReplyDelete
  3. @De profundis: Σου διέφυγε η "φωνή" της παράταξης, ο Μεϊμαράκης, που "κεντάει" στα 12νησα...

    ReplyDelete
  4. @Pentanostimi: Aκριβώς όπως και το αυγό, αν και τελευταία δεν συνηθίζεται...

    ReplyDelete
  5. Είναι καλά τα γιαουρτάκια. Να τα τιμάμε πιο συχνά και προς την κατεύθυνση που πρέπει!

    Ο Αντώναρος ήταν μόνο η αρχή, βλέπω ένα μεγάλο κύμα με γιαουρτάκια να υπερίπταται....

    ReplyDelete
  6. @Greek rider: Μάλλον θα πιάσουν τόπο. Φυσάει βορειοανατολικός, που σημαίνει ότι περνάει πάνω από τη Βουλή...

    ReplyDelete
  7. Το γιαούρτι κάνει καλό μόνο αν το φάς στην καράφλα και αυτό μετα κυλίσει προς τη μούρη κάτω.
    Ο εκπρόσωπος γιαουρτοπρόσωπος.

    ReplyDelete
  8. O Αντώναρος έχει έναν αδελφό, τον Μάνο, που του μοιάζει πολύ, ίδια καράφλα ίδιο look. Πριν μερικά χρόνια ο Μάνος Αντώναρος έκανε μία ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή περί της οκτώ με εννέα το βράδυ στην οποία έβγαινε αραχτός σε ένα καναπέ και έβλεπε σε μία τηλεόραση το πρόγραμμα των άλλων καναλιών και σχολίαζε. Συνήθως είχε μαζί του και ένα καλεσμένο. Όταν είδα τον Βαγγέλη Αντώναρο – εκπρόσωπο, νόμιζα ότι ήταν ο άλλος ο αραχτός, του καναπέ! Μετά μου εξήγησαν οι γνώστες.
    Για reference της ομοιότητας : http://www.manosantonaros.blogspot.com/
    Τώρα ο Μάνος είναι ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ Δορυφορική.

    ReplyDelete
  9. @Tzonakos: Και στους μη καραφλούς κάνει καλό Τζονάκο. Στο βαθμό που καλύπτονται οι υπόλοιπες προϋποθέσεις όπως: Σοβαρότητα δηλώσεων, σωστή στάση του σώματος κ.λ.π.

    ReplyDelete
  10. @Paratiritis: Nομίζω ότι η ομοιότητα τελειώνει στο look. Εχω την εντύπωση ότι ο Μάνος είναι πιο σοβαρός. Γεγονός σπάνιο σε αδέλφια, βλέπε αδελφούς Καρατζαφέρη, Κατσάμπα και αδελφές Μπρόγιερ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...