October 29, 2008

Η απόσταση από τον Μπαϊρακτάρη στο Κατάρ και το εγκώμιο του νταβατζή





Ένα ταξίδι είναι η απόσταση. Του Καραμανλή. Οι νταβατζήδες του Μπαϊρακτάρη μετακόμισαν από την Αθηνάς στη Ντόχα του Κατάρ. Είναι, όπως και να το κάνουμε, πιο in η Ντόχα. Κι επειδή ο Καραμανλής, ο γνωστός εξολοθρευτής των νταβατζήδων, είναι πάνω και πρώτα απ’ όλα ευγενής, πήγε στο Κατάρ για να δει ένα νταβατζή, αφού εκεί πλέον δραστηριοποιείται αυτός.

Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της τεχνικής εταιρίας ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο μαχητής των νταβατζήδων. Αυτό σημαίνει να είσαι σταθερός στις απόψεις σου. Σωστός βράχος ο Καραμανλής!

15 comments:

  1. Ντόχα είναι η πρωτεύουσα ή ...μπόχα;

    ReplyDelete
  2. @Μonahikos likos: Nτόχα ήταν η πρωτεύουσα. Μετονομάζεται όμως σε Μπόχα, μετά την επίσκεψη του φίλου σου...

    ReplyDelete
  3. Ρόχα που του χρειάζεται!!

    ReplyDelete
  4. Ναι βέβαια η δήθεν έχθρα για τα μάτια του κόσμου έγινε τώρα γλύψιμο, έρχονται και εκλογές.

    Και μην ξεχνάμε και την ΕΕ με το θέμα του βασικού μετόχου...

    ReplyDelete
  5. προκειμένου να μείνουν γατζωμένοι στην εξουσία θα συμμαχήσουν ακόμα και με το διάβολο.
    Αυτο δεν ισχυει μονο για τον Καραμανλή ισχυει για όλους.

    Α και κάτι άλλο αρχίζω να συμπάθω τον Ρουσσόπουλο τώρα ολοι του χρεώνουν τα πάντα ,τον δαιμονοποιούν λες και αυτοί(και αναφέρομαι στον Καραμανλή και στους λοιπούς του Διευθυντηρίου )ηταν μωρές παρθένες .Σε κάθε περίπτωση μωρές μπορεί παρθένες ομως όχι μαλον καραπ@τ@ν@ρες

    ReplyDelete
  6. Aμ το άλλο που το πας .Ακουσα απο το δελτίο ειδήσεων του Μεγα (Μ πομπολας) οτι την έκφραση για τους Νταβατζηδες δεν την είπε ποτέ ο Καραμανλής αλλά την διοχέτευσε από μόνος του ο ΡΟΥΣΌΠΟΥΛΟΣ.

    Καλά τώρα θυμήθηκαν να το ξεκαθάρισουν τόσο καιρό τι υποστήριζαν??
    Αρε κωλοτούμπες.

    Γιαυτό σου λέω αρχίζω και συμπαθώ το Ρουσσόπουλο.

    ReplyDelete
  7. Αλόχα. Αυτό το τελευταίο περί συμπάθειας στον γκεμπελίσκο θα το εκλάβω σαν μπλακ χιούμορ και θα το τραβήξω. Εγώ έχω αρχίσει και λυπάμαι τον Καραμανλή! Τι τον σέρνουν δεξιά κι αριστερά μία να παριστάνει τον broker και την άλλη το δημοσιοσχεσίτη; Ας σεβαστούν επιτέλους το δικαίωμα του ανθρώπου στην οκνηρία, έστω κι αν είναι πρωθυπουργός.

    ReplyDelete
  8. Σε 2-3 εβδομάδες θα μάθουμε ακριβώς τι έκανε στη Ντόχα ο εξολοθρευτής νταβατζηδων.

    ReplyDelete
  9. @Amask: Καλώς το γλωσσοπλάστη. Συμφωνώ, ρόχα του χρειάζεται του επισκέπτη της Ντόχα, που μετονομάστηκε σε Μπόχα.

    ReplyDelete
  10. @De profundis: Oι νταβατζήδες είναι γνωστοί. Από παλιά. Το θέμα είναι ποιές είναι οι πουτάνες. Τον Ρουσόπουλο τον συμπαθείς, όπως φαντάζομαι ότι συμπαθείς κάθε συνταξιούχο που όταν δούλευε επιτελούσε κοινωνικό έργο. Οπως πουτάνες, δάσκαλοι κ.λ.π. Όσο για τους τέως περί αυτόν, αυτοί ούτε είδαν, ούτε άκουσαν ποτέ τίποτα...

    ReplyDelete
  11. @Bλαχοκυριλές: Τον παρεξήγησες τον De profundis. Eίναι απλά φιλεύσπλαχνος με χιούμορ. Συμφωνώ μαζί σου, ότι πλέον ο Καραμανλής θα αισθάνεται μεγάλη πίεση, γιατί του ζητούν να κάνει πολλά πράγματα. Από ποιόν; Aπό έναν τεμπέλη.

    ReplyDelete
  12. @Greek rider: Ναι, τώρα θ' αρχίσει το πανηγύρι με τις δήθεν παροχές λόγω των εκλογών. Και θα ξεχάσουν ό,τι έλεγαν περί συμφώνου σταθερότητας και άλλα τέτοια γραφικά.

    ReplyDelete
  13. @Tzonakos: Μάλλον έχεις δίκιο. Αν και, επειδή μιλάμε για τον Καραμανλή, δεν νομίζω ότι κατάφερε κάτι. Θα ήταν αντίθετο στην παράδοση...

    ReplyDelete
  14. Την παράδοση ;
    Kι όμως, μεταξύ άλλων λένε οτι θα παραδώσει και μια αεροπορική εταιρεία !

    ReplyDelete
  15. @Tzonakos: Σωστά ανησυχείς, φίλε. Εγώ αναφερόμουν στην παράδοση που χαρακτηρίζει τον Καραμανλή, να πηγαίνει από τη μια επιτυχία στην άλλη...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...