October 30, 2008

Παγκόσμια πρωτιά της Ελλάδας!





Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Καραμανλής! Η παγκόσμια διάσκεψη κατά της διαφθοράς γίνεται στην Αθήνα! Είναι η πρώτη φορά που ολόκληρος ο κόσμος αναγνωρίζει τη συνεισφορά της Ελλάδας. Αναγνωρίζουν πλέον όλοι ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που έδωσε νέα έννοια στη διαφθορά. Που έκανε τη διαφθορά αναπόσπαστο στοιχείο της λειτουργίας του κράτους και των πολιτών.


Η σημασία της διάσκεψης φαίνεται και από τους ομιλητές. Εκτός του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη διάσκεψη θα μιλήσει και ο πατριάρχης. Η ομιλία του πατριάρχη θεωρείται εξαιρετικά σημαντική. Την ετοίμασε ο Εφραίμ. Φήμες αναφέρουν ότι αντίγραφο της ομιλίας του πατριάρχη ζήτησε και ο Πάπας, αλλά ο Εφραίμ αρνήθηκε να το στείλει, γιατί έχει πατεντάρει την ιδέα στο υπουργείο Εμπορίου.

15 comments:

  1. Η πατέντα της διαπλοκής είναι ελληνική ανακάλυψη.

    ReplyDelete
  2. @Greek rider: Βεβαίως, γι' αυτό και μας τίμησαν με τη διάσκεψη που γίνεταΙ ΕΔΏ.

    ReplyDelete
  3. Ξέρουμε που θα γίνει το πάρτυ? Μην είναι κάνα χλιδάτο ριζόρτ σαν κι αυτό στο οποίο συζητήσανε για Σοσιαλισμό το καλοκαίρι? Μην είναι καμιά Ιερά Μονή? Swell μας αποκρύπτεις βασικές πληροφορίες!

    ReplyDelete
  4. νομιζω στου Μπαιρακτάρη γίνεται γι ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ λόγους

    ReplyDelete
  5. Που'σαι ρε Μήτσο Κουφοντίνα,τα καλύτερα χάνεις...

    ReplyDelete
  6. Α ναι σωστά χαχαχα... Γεια σου Πεντανόστιμη! :-))

    ReplyDelete
  7. Ειμεθα σχολή, πλέον, αγαπημένε. Κι όταν λέμε σχολή, όχι κανά ΙΕΚ του κώλου. Σχολάρα!!!
    (Κατά το παπάρα).
    Καλησπέρες!

    ReplyDelete
  8. Έχω σε αποκλειστικότητα το θέμα της ομιλίας του Καραμανλή .Θα ασχολείται με την επανίδρυση της οικονομίας και θα μας αναλύσει τα νέα Δομημένα Μοναστηριακά Ομόλογα Ακίνητων αυτά που στην καθημερινή ζωή ονομάζονται και κουμπαρομολογα η ομόλογα απογόνων Ταχυδρομικών υπαλλήλων.

    Αλλά οι αποκλειστικότητες μου δεν σταματούν εδώ ,ο ΓΑΠ θα ασχοληθεί και αυτός με την οικονομία και θα αναλύσει το θέμα Λαικές επεγδύσεις μέσω Χρηματιστηρίου.

    ReplyDelete
  9. Σωστόοος. Στον κατάλληλο τόπο γίνεται το συνέδριο. Τώρα, βέβαια, πώς γίνεται η "δημοκρατία" να έχει διαφθορά δεν ξέρω.

    Προτέινω την ταινία με τον Tom Hanks "παιχνίδια εξουσίας". Ας δούμε πώς είναι η διαφθορά στον άνδρο του καπιταλισμού και της "δημορκατίας" (πλεονασμός οι τελευταίες λέξεις).

    ReplyDelete
  10. @Bλαχοκυριλές, Pentanostimi: Μα δεν μπορούσε να γίνει αλλού. Ο Μπαϊρακτάρης, ανάμεσα σε άλλα, σηματοδοτεί και τη μάχη του πρωθυπουργού κατά της διαφθοράς.

    ReplyDelete
  11. @Patsiouri: Πού 'ντος για; Και μαζί μ' αυτόν, χάνουμε κι εμείς. Πάρα πολλά.

    ReplyDelete
  12. @Koptoraptou: Πανεπιστήμιο γίναμε αγαπητή. Κι άλλη μια φορά, μεταδίδουμε το φως σ' όλον τον κόσμο. Μπας κι ανοίξουν τα μάτια τους...

    @De profundis: Mήπως ξέρεις σε ποιά γλώσσα θα κάνει την τοποθέτησή του ο ΓΑΠ; Για να ξέρω ποιόν αυτόματο μεταφραστή να έχω μαζί μου: Αυτόν που μεταφράζει από αγγλικά σε ελληνικά, ή αυτόν που μεταφράζει από γαπικά σε ελληνικά;

    ReplyDelete
  13. @Δείμος του πολίτη: Γίνεται αν η δημοκρατία είναι σε εισαγωγικά. Όπως και η ελευθερία.

    ReplyDelete
  14. Εχουμε αποθέματα χιουμορ εμείς οι Ελληνες. Σιγά μην πτοηθούμε από κάτι τέτοιες συζητήσεις... Κανείς δεν ξέρει ότι εμείς ανακαλύψαμε τον τροχό ;

    ReplyDelete
  15. @Ritsmas: Να 'ταν μόνο ο τροχός που ανακαλύψαμε, Ρίτσα μου... Αλλά είναι αγνώμονες οι ξένοι.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...