November 21, 2008

Zeitgeist


Δείτε αυτό: http://video.google.com/videoplay?docid=4573704334162675487&hl=en

Είναι 116 λεπτά, αλλά αποτελεί άλλο ένα μνημείο της αλητείας του G. Bush. Δείχνει τι έγινε ακριβώς στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 στη Ν. Υόρκη και την Ουάσιγκτον.

Και, αν θέλετε, μετά δείτε και αυτό εδώ.

7 comments:

  1. Μπα, έχεις ακόμα απορίες τι έγινε στις 11 Σεπτέμβρη;

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Kάποιους ορεσίβιους προσπαθώ να πείσω.

    ReplyDelete
  3. Στο βίντεο φαίνονται πολλαπλές εκρήξεις στο σκελετό του κτηρίου σε διαφορετικά ύψη. Στην εγκληματολογία τη συμπεριφορά του Μπους τη λένε κίνητρο. Κίνητρο χωρίς άλλοθι.

    ReplyDelete
  4. @Greek rider: Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη προβοκάτσια που έγινε ποτέ. Και που οδήγησε στην εκατόμβη των θυμάτων στο Ιράκ. Δυστυχώς όμως ο μέσος Αμερικάνος δεν έχει καταλάβει ακόμη τίποτα...

    ReplyDelete
  5. Πιστεύω κι εγώ ότι ήταν προβοκάτσια και ότι το έστησαν οι ίδιοι. Δεν έχω πειστεί όμως για την επιχειρηματολογία περί βομβών (λίγη σημασία έχει βέβαια).

    Δείτε και το ντοκιμαντερ του BBC, "Consiracy files: The third Tower" και "Conspiracy files: 9/11", υπάρχουν στο google video αλλά δυστυχώς χωρίς υπότιτλους. Είναι ενδιαφέροντα και πολύ φρέσκα.

    Δείτε επίσης και αυτό: "How Bush's grandfather helped Hitler's rise to power" εδώ: http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

    ReplyDelete
  6. Είμαστε μειοψηφία, δυστυχώς. Σ' ευχαριστώ για τα links.

    ReplyDelete
  7. Πολύ ωραία ταινία αλλά απευθύνεται σε εκεινους τους λιγους που απο την αρχη πιστευαν οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την 9/11. Οι υπολοιποι και να την δουν δεν προκειται να αλλαξουν γνωμη.
    Έχω δει μόνο τα part 1 και 2, δεν ξερω τι εχει το 3, αλλα θυμηθηκα ότι έλεγαν για την 9/11 πως δεν σκοτωθηκε κανενας Εβραίος στους πύργους, γιατί ήταν γιορτή των Εβραίων εκείνη την ημέρα και θα πήγαιναν στη δουλεια τους μετά τις 10. Νομίζω το ειχε γραψει η Τουρκική εφημερίδα Χουριετ αυτό. Και ηταν περιεργο να εκαναν επιθεση Αραβες και να την εκαναν ξεροντας οτι θα ελειπαν οι Εβραίοι!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...