December 16, 2008

Είν' ωραίο να σ' αγαπούν!

Να σ' αγαπούν τόσο, που να βρίσκονται αμέσως περισσότεροι από 200 δικηγόροι απ' όλον τον κόσμο, πρόθυμοι να αναλάβουν τη νομική υπεράσπισή σου. Η κατηγορία είναι ότι εκσφενδόνισες τα παπούτσια σου κατά του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου. Πράξη, που αποτελεί τη μέγιστη προσβολή σ' ένα πρόσωπο για τους Ισλαμιστές. Γιατί δείχνει ότι το πρόσωπο αυτό το έχεις γραμμένο στις σόλες των παπουτσιών σου, σε ό,τι πιο βρομερό έχεις δηλαδή.

Δικαιολογημένη απολύτως η πράξη του Ιρακινού δημοσιογράφου. Δικαιολογημένη σίγουρα, απέναντι στο συνομιλητή του Θεού. Φοβερή ατυχία αποτελεί το γεγονός ότι κανένα παπούτσι δεν πέτυχε τον πρόεδρο. Ανεξάρτητα απ' αυτό πάντως, ο δημοσιογράφος έχει τώρα κατάγμα στο χέρι, μαυρισμένο μάτι και μερικά άλλα "προβληματάκια". Που του προέκυψαν από την "περιποίηση" που του επιφύλασσαν οι ασφαλίτες του Μπους και οι αμερικανόδουλοι Ιρακινοί συνάδελφοί τους.


Είναι τόσο μεγάλη η συμπάθεια που προκάλεσε ο Ιρακινός δημοσιογράφος, αλλά και η αγάπη στο Μπους, που ανάμεσα στους δικηγόρους που προσφέρθηκαν βρίσκονται και Αμερικανοί.

12 comments:

  1. Τελικά ή ο Ιρακινός δεν ξέρει καλό σημάδι ή ο Βους έχει φοβερά ανακλαστικά...

    ReplyDelete
  2. @Syneas: Εγώ το αποδίδω στην κακή, πολύ κακή στιγμή. Οι βολές ήταν ευθύβολες.

    ReplyDelete
  3. Εγώ έπαθα πλάκα με τα αντανακλαστικά του Μπους-τη. Έχει περάσει κάποια ειδική εκπαίδευση για την αποφυγή αντικειμένων από το ακροατήριο; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

    ReplyDelete
  4. Ο Κούγιας δεν προσφέρθηκε... περίεργο, αυτός ψοφάει για δημοσιότητα (ακόμα και για αρνητική)

    ReplyDelete
  5. @Wert01gf: Eντυπωσιάστηκα κι εγώ. Προφανώς τα ανακλαστικά τα απέκτησε καθήμενος μπροστά στον καθρέφτη και μιλώντας...

    ReplyDelete
  6. @Οι άθλιοι: Ακουσα ότι προσφέρθηκε κι αυτός, αλλά τον απέρριψαν γιατί είναι αδύνατος στα αγγλικά. Σε αντίθεση με τις χριστοπαναγίες.

    ReplyDelete
  7. Ο Κούγιας υπερασπίζεται μόνο παραξημένους αθώους, ενώ ο Ιρακινός δημοσιογράφος είναι εγκληματίας και έχει στο τσεπάκι την καταδίκη.

    ReplyDelete
  8. @Monahikos likos: Εχεις δίκιο δυστυχώς, για τον καημένο Ιρακινό δημοσιογράφο.

    ReplyDelete
  9. Αυτοί που τον έκαναν πρωθυπουργό ήξεραν πόσα αντικείμενα επρόκειτο να του εκσφενδονίσουν και τον εκπαίδευσαν να τα αποφεύγει. Επίσης ήξεραν το κράξιμο που θα έτρωγε κατά καιρούς από "θεατές" στις ομιλίες του και τον εκπαίδευσαν να εκφράζεται με το ηλίθιο πηθικο-χαμόγελο όταν τα ακούει.

    ReplyDelete
  10. @ΡαφαηλίδηςFun: Ηλίθιο πιθηκοχαμόγελο ο πρόεδρος των ΗΠΑ; Ντροπή! Μη σ' ακούσει η CIA...

    ReplyDelete
  11. ΤΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ! O G W ΟΜΩς ΣΑΝ ΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

    ReplyDelete
  12. Το καλυτερότερο ως θεαμα, ως ιδέα, ως υπεράσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...