January 28, 2009

Η εκκλησία και ο πορνόπαπας





Τον πορνόπαπα μπορούν να τον χαίρονται όλοι αυτοί που νομίζουν ότι η εκκλησία είναι Εκκλησία. Όλοι αυτοί που μονίμως σπεύδουν να την υποστηρίξουν, υπογράφοντας ακόμη και για τις ταυτότητες. Όπως έκανε το ζεύγος των γειτόνων μου, γεγονός που από την ντροπή που ένοιωσα, μ’ έκανε να μεταναστεύσω. Ο συγκεκριμένος πορνόπαπας, που εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι ο κανόνας. Η εκκλησία έχει συμπυκνώσει στους κόλπους της όλη τη διαστροφή του κόσμου. Ακόμα κι αυτήν που παραμένει ανείπωτη.

Αυτή είναι η εκκλησία και οι παπάδες της. Σ’ όλον τον κόσμο. Η καθολική εκκλησία στην Αμερική, πλήρωσε δισεκατομμύρια δολλάρια για να κλείσει τα στόματα και να αποφύγει τις δίκες, με όλους εκείνους που, μεγάλοι άνθρωποι πια, αποφάσισαν να καταγγείλουν τις βρομιές που έκαναν οι παπάδες πάνω τους, όταν ήταν παιδιά και οι άφρονες γονείς τους τα έστελναν στο κατηχητικό.

Αυτοί είναι οι ίδιοι παπάδες, που καταδικάζουν τη χρήση προφυλακτικού και το προγαμιαίο sex. Aυτοί είναι οι ίδιοι παπάδες, που η στολή τους, τα μαύρα ράσα, δείχνουν το μαύρο της ψυχής τους. Γι’ αυτούς τους ίδιους παπάδες, πρέπει να δημευθεί ΤΩΡΑ όλη η εκκλησιαστική περιουσία και να καταργηθούν ο θρησκευτικός γάμος και η βάφτιση. Και αν αναρωτιούνται πως θα ζήσουν, αφού έχουν έφεση στην πορνογραφία, ας γίνουν πορνοστάρ. Η βιομηχανία ανθεί και είναι και νόμιμη. Και θα βρουν δουλειά όλοι τους. Μπροστοκίνητοι και πισωκίνητοι.

30 comments:

  1. Πάλι υπερβάλεις Swell.
    Πήρες έναν παπά που όπως είπε κι ο δεσπότης του έχει ιατρικό πρόβλημα και κάνει θεραπεία για να γενικεύσεις.
    Δεν είναι όλοι οι παπάδες παιδόφιλοι και το ξέρεις.
    Είναι κι απ΄ τις άλλες!!!

    ReplyDelete
  2. @Μοnahikos likos: Ταπεινά συγγνώμη σου ζητώ, Λύκε, που ξέχασα τις άλλες. Είχα θαμπωθεί από το κούνημα. Σου γράφω από τη βάρκα.

    ReplyDelete
  3. Τι να πρωτοπεί κανείς για τα άγια ρεμάλια..

    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς και γλίτωσαν οι εκκλησίες τον Δεκέμβριο.

    ReplyDelete
  4. @Greek Rider

    Το έτος έχει άλλους 11 μήνες. Όρεξη να υπάρχει και δημιουργική σκέψη.

    ΚιρΣος

    ReplyDelete
  5. Καλημερα Σουέλ. Απορω γιατι περιμενουμε οι παπαδες να συμπεριφερονται διαφορετικα απο τον υπολοιπο πληθυσμο, στο βαθμό μαλιστα που η παραβατικοτητα στις ταξεις αυτης της κατηγοριας ειναι μεγαλυτερη του μεσου ορου.

    Εμενα δεν μου κανει καμιά εντυπωση. Το βρισκω φυσιολογικο.

    ReplyDelete
  6. @Greek rider: Έχω κι εγώ την ίδια απορία, βρε γαμώτο. Λες και ήταν στο απυρόβλητο.

    ReplyDelete
  7. @ΚιρΣος: Εκτιμώ την αισιοδοξία σου.

    ReplyDelete
  8. Cynical: Aν το βρίσκετε φυσιολογικό, φοβάμαι ότι αυτό οφείλεται στις παρέες που κάνετε. Προσέξτε το.

    ReplyDelete
  9. Τι να σχολιάσω, το παράλογο το ίδιο βασιλεύει σ'αυτή τη χώρα.
    Αλλά ξεχάστε το.
    Όσο το καράβι για το προσκύνημα στην Τήνο ταξιδεύει γεμάτο, ξεχάστε το.
    Και για να μην παρεξηγηθώ, επειδή όλοι μας πάνω κάτω έχουμε βρεθεί κάποτε σε πολύ δύσκολη θέση, δεν εννοώ κάποιον που έχει κάνει κάποιο τάμα και "επικοινωνεί" με εκείνο που πιστεύει.
    Εννοώ τις χιλιάδες κόσμου που υποστηρίζει τον κάθε μαλακόπαπα με σάρκα και οστά να ξεπεράσει ακόμα και την ύβριν...

    ReplyDelete
  10. Την πρώτη χρονιά μετά τη χειροτονία του ο παπάς φοβάται το Θεό. Μετά ο θεός φοβάται πάντα τον παπά!
    Πάντως "η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα"
    (στίχοι Λ.Νικολακοπούλου, μουσική Κραουνάκης)

    ReplyDelete
  11. @Patsiouri: Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί που λες, δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα αυτό που βρήκε ο Μπους και μπορούσε να επικοινωνεί καθημερινά με το θεό του ανέξοδα, και ξοδεύονται αναίτια.

    ReplyDelete
  12. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΛΕΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ? ΕΣΥ Π.Χ. ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΣΩΣΤΑ? ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ: ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ. ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ BLOGGER ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΟΙ BLOGGERS ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?

    ReplyDelete
  13. Και επίσης είναι αντίθετοι σε κάθε προγεννητικό έλεγχο, στις αμβλώσεις ακόμη και για τα θύματα βιασμών, και είναι μακρύς ο κατάλογος...

    ReplyDelete
  14. Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου. Και λίγα λες θα έλεγα. Μεγάλο κέντρο αποβλάκωσης και εκμετάλλευσης η εκκλησία. Απο πάντα, όχι τώρα μόνο.

    ReplyDelete
  15. Φιλε υπερβαλεις.Μαζισου οτι πρεπει η εκκλησια διαχωριστει απο το κρατος,πρπει η εκκλησια να πληρωνει φορους.Αλλα δεν ειναι ολοι οι παπαδες πουστηδες.Για μενα το βασικο ειναι να διαχωριστει η εκκλησια και οπιος θελει να παντρευετε η να βαφτιζετε.

    ReplyDelete
  16. Ρασοφόροι, η συμφορά του έθνους. Υπάρχει και σε βιβλίο... Pinta

    ReplyDelete
  17. @Αnonymous 11.12: Νομίζω ότι δεν μπορείς να δεις τις διαχρονικές συνέπειες που έχει επιφέρει η εκκλησία στην Ελλάδα. Ξεχνάς το ρόλο που διαδραμάτισε αυτή στο Βυζάντιο και κατά την τουρκοκρατία. Θεωρείς σωστό να έχει την περιουσία που έχει, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε. Τέλος και για να μην έχεις αμφιβολίες, ο παιδόφιλος, όποιος κι αν είναι, είναι παιδόφιλος. Το κτήνος είναι πάντοτε κτήνος.

    ReplyDelete
  18. @Elie: Καλώς μας ήρθες! Η εκκλησία εξέφραζε πάντοτε ό,τι πιο σκοταδιστικό. Αλίμονο σ' αυτούς που δεν μπορούν να το δουν.

    ReplyDelete
  19. @G: Αν και συμφωνείς, δυστυχώς, είμαστε ακόμα μειοψηφία...

    ReplyDelete
  20. @John: Πραγματικά, δεν είναι όλοι τους οπισθόβουλοι. Αλλά οι σκοταδιστικές και οι επικίνδυνες πολλές φορές αντιλήψεις, τους χαρακτηρίζουν όλους ανεξαιρέτως.

    ReplyDelete
  21. @Anonymous 19.35: Τώρα τι υπογραφή είναι αυτή; Αποκαλύψου πάραυτα κι άφησε τα σημειολογικα!

    ReplyDelete
  22. Απο το στόμα σου και στου ...θεού ( ; ) το αυτί για τον χωρισμό και δήμευση περιουσίας.
    Και δε ζει κι ο χριστόδουλας να του τα χώναμε. Αλλα αυτος μάλλον διάβαζε, δεν ήξερε τι κάνουν οι παπάδες του !

    υγ. 'ανοιξε και κανα μέηλ.

    ReplyDelete
  23. Μα γιατί τους κατηγορείς τους παπάδες, Σουέλ; Αν μη τι άλλο είναι πιστοί τις προσταγές του αρχηγού τους. Αυτός δεν είναι που είπε: "Άφετε τα παιδία ελθείν προς εμέ";

    ReplyDelete
  24. @Τzonakos: Είναι πιο πιθανό να χωρίσουμε ως λαός από την βλακεία, παρά το κράτος από την εκκλησία.

    ReplyDelete
  25. @Μούτρο: Έχεις δίκιο, το 'χα ξεχάσει.

    ReplyDelete
  26. Όποιος θέλει να βαφτίζεται ? αλήθεια ποιός ρωτήθηκε αν θέλει να βαφτιστεί χριστιανός ? Βαφτίζουν τα μωρά που δεν έχουν βούληση. Aν μας ρωτούσαν τώρα ελάχιστοι θα θέλαν να βαφτιστούν. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά να καταλάβουμε ποιός πραγματικά ήταν και είναι ο χριστιανισμός.
    Βλέπε www.davlos.gr

    ReplyDelete
  27. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
    Να βαπτιστούν η να παντρευτούν, με την υπογραφή της εκκλησίας όσοι θέλουν
    Το κράτος δεν πρέπει να παράγει έννομο δικαίωμα από θρησκευτικές πράξεις.
    Το όνομα να καταγράφετε κατά δήλωση των γονέων στην γέννηση.
    Και ο γάμος να αποτελεί νομική ισχύ μόνο με την υπογραφή του ζεύγους πάνω σε νομικό κείμενο σε δημοτική αρχή.

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...