February 4, 2009

Ενός Ράμπο, μύριοι έπονται...



Το ατυχές περιστατικό όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, δεν ήταν καθόλου ατυχές. Ήταν αναμενόμενο, εφ' όσον παραμένουν στις καρέκλες τους οι Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης, γνωστοί και ως δίδυμο της επιτυχίας. Όσο θα υπάρχουν στην αστυνομία προβληματικοί (sic) άνθρωποι, θα βλέπουμε συνέχεια τέτοια φαινόμενα. Και θα κινδυνεύουμε μονίμως από κάθε έγκαυλο ένστολο που, ατυχώς, θα βρεθούμε μπροστά του. Επειδή ποτέ κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την ψυχική υγεία όλων εκείνων που επιλέγουν το επάγγελμα του ένστολου με όπλο. Όπως ο προηγούμενος Ράμπο (κλικ), που έκλεισε το ραντεβού του 15χρονου Α. Γρηγορόπουλου με το θάνατο τον περασμένο Δεκέμβρη στα Εξάρχεια.

Η αστυνομία έχει γι’ αυτό το λόγο στις τάξεις της ψυχολόγους. 5 για τους 50.000 δυνάμει προβληματικούς. Όσο η "φωτισμένη" ηγεσία του Παυλόπουλου θα παραμένει στη λογική της κάλυψης και δικαιολόγησης κάθε κομπλεξικού αστυνομικού, τόσο θα προκύπτουν νέοι Ράμπο. Όσο ο Καραμανλής διατηρεί τον Παυλόπουλο στη θέση του, τόσο πιο βαθιά πέφτει συνολικά η κυβέρνηση στη λογική του αυταρχισμού. Και όσο η δικαιοσύνη θα βγάζει "λάδι" τον κάθε εγκληματία αστυνομικό, αυτά τα φαινόμενα θα πληθαίνουν.

Φαντάζομαι ότι το State Department θα εκδόσει τώρα νέα οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες, όπου στις επικίνδυνες περιοχές της Αθήνας, θα κατατάσσει και την κατοικία του Αμερικανού πρέσβη.

13 comments:

  1. Προφανώς ο σεκιούριτυ έκανε χειρομαλάξεις στο πιστόλι του μπάτσου κι αυτό εκσπερμάτωσε.... πρόωρα.

    ReplyDelete
  2. @Μοnahikos likos: Άρα περιμένουμε νέο δελτίο τύπου από την Αστυνομία, παρόμοιο με το προχθεσινό...

    ReplyDelete
  3. επιμενετε δηλαδη
    να μεινουμε και σημερα
    αυπνοι..???

    ReplyDelete
  4. Αυτοί αρχίζουν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο τώρα. Έχουν ξεφύγει τελείως.

    ReplyDelete
  5. Άν βρεί κάποιος το θάρος να διώξει τον Παυλόπουλο μετά πρέπει να διώξει τον Μαρκογιαννάκη και να απελάσει τον Πολύδωρα.
    Ύστερα τα πράγματα θα αρχίσουν να έχρονται στα ίσια τους!

    ReplyDelete
  6. @B.Bimbo: Δεν θα κάναμε και άσχημα αν μέναμε άυπνοι... Δεν ξέρεις πότε και που θα βρεθεί ο επόμενος Ράμπο.

    ReplyDelete
  7. @Anonymous 18.44: Δεν έχουν ξεφύγει απλώς. Είναι αλλού εξ ορισμού.

    ReplyDelete
  8. @Grsail: Αισιόδοξο σε βρίσκω να νομίζεις ότι το έρμα προκύπτει μόνο από αυτούς τους τρεις. Η σαβούρα που πρέπει να ριχτεί στη θάλασσα, είναι πολύ μεγάλη.

    ReplyDelete
  9. Πολύ πετυχημένο το "έγκαυλος ένστολος".

    ReplyDelete
  10. Και που καταλήγουμε αγαπητέ Swell; στο εξής:
    Αν αντιληφθεί ότι κάποιος κλέφτης είναι στο σπίτι σου, δεν φωνάζεις την αστυνομία. Επιτήθεσε μόνος σου στον κλέφτη (και ας είναι και θεριό), αφού έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να επιζήσεις. Σωστά;

    ΚιρΣος

    ReplyDelete
  11. Και να συμπληρώσω στο προηγούμενο παράδειγμα:
    Αν τρύβεται στο μόριό σου μια γυμνή χορεύτρια που πήρε γι αυτό 50 ευρώ (όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας) και χρειάζεσε ΚΑΙ χειρομαλάξεις ΚΑΙ εκσπερμάτωση, για να σιγουρευτής για την... παρανομία, πως να ξεχωρήσεις με τη μία τον κλέφτη από τον νοικοκύρη;
    Υ.Γ. Λες να φθάσουμε να κάνουμε χειρομαλάξεις στο "όργανο" για να αποδεικνύουμε την αθωώτητά μας;

    ΚιρΣος

    ΚιρΣος

    ReplyDelete
  12. @ΚιρΣος: Το ό,τι κάνει κανείς μόνος του, ισχύει για όλα στη ζωή. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο, την αθωότητά μου την αποδεικνύω με τη ζωή που κάνω. Εγώ, βλέπεις, δεν είμαι λαμόγιο.

    ReplyDelete
  13. Συγγνώμη που το σχόλιο είναι σε άλλη παράμετρο της κατάστασής μας:
    ΟΧΙ ΦΟΝΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ!
    ΝΑΙ στις ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ!

    Λόγω των σοβαρότατων επιπτώσεων στην υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων από τις ακτινοβολίες κεραιών, ασύρματων και κινητών τηλεφώνων (σε DNA, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ, ΜΝΗΜΗ, ΟΔΗΓΗΜΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ, ΥΠΝΟ, αύξηση αυτισμού κατά 60%!!!...), το ιταλικό Εθνικό Ίδρυμα Εργασιακής Ασφάλειας και Πρόληψης προτείνει:
    άμεση αντικατάσταση των κεραιών με σύστημα οπτικών ινών.
    http://www.youtube.com/v/IrEKZ5zq2Xc
    http://www.alopsis.gr/alopsis/aktinovo.pdf

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...