February 6, 2009

Πεδίο δόξης λαμπρό…

Διαγράφεται πεδίο δόξης λαμπρό για τον Καραμανλή, γι’αυτόν που τον τελευταίο καιρό όλα του πηγαίνουν άσχημα. Τη μια πιάνονται οι υπουργοί του μέσα στη βρομιά και τη δυσωδία (Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος), την άλλη χαρίζουν δημόσια περιουσία σε αλητοπαπάδες για να θησαυρίζουν αυτοί, την τρίτη αστυνομικοί πυροβολούν πολίτες στα καλά καθούμενα. Βλέποντάς τα όλα αυτά ο Καραμανλής και μη μπορώντας να κάνει κάτι για να αλλάξει την ατμόσφαιρα, κινδύνευε να πάθει εγκεφαλικό (είναι και στην επικίνδυνη ηλικία).

Οι χθεσινές δηλώσεις του Καραμανλή στα δελτία των 8 και η τηλεθέαση που λόγω του timing πέτυχαν, τον έκαναν να καταλάβει ότι πλέον μπορεί να αφήσει όλα αυτά τα αντιπαθητικά πίσω του. Και να ξεκινήσει μια δεύτερη καριέρα, αυτή του τηλεοπτικού αστέρα. Σε συζήτηση που είχε αμέσως μετά τις δηλώσεις με τον Π. Μπούτο του MEGA, o τελευταίος του πρότεινε τη θέση του Πρετεντέρη στο δελτίο, υπό τον όρο να χάσει κάποια κιλά. Το κανάλι θέλει να «φάει» πάση θυσία τον Πρετεντέρη, λόγω της γνωστής υπόθεσης του μπουκαλιού που εκτόξευσε σε γήπεδο και κάποιοι κακεντρεχείς εννοούν να μας θυμίζουν συνεχώς. Ο Καραμανλής αρνήθηκε την συγκεκριμένη πρόταση, γιατί ξέρει ότι με τις διατροφικές του συνήθειες, του είναι αδύνατο να χάσει κιλά. Αντιπρότεινε στο Μπούτο να πάρει τον ρόλο του Λάκη του Γλυκούλη, στη θέση του Π.Φιλιππίδη. Μόλις το άκουσε αυτό ο Μπούτος, έλαμψαν τα μάτια του. Είχε βρει τον τρόπο να απαλλάξει το κανάλι από τις δυσβάστακτες αμοιβές του Φιλιππίδη. Και, επιπλέον, είχε ανακαλύψει τον άνθρωπο που θα γινόταν ο νέος Τζανετάκος! 



19 comments:

  1. Εμ, του Μπούτου δουλειά του ειναι να... οσμίζεται την επιτυχία. Του αλλουνού, όμως, ποια είναι η δουλειά του, θα μου πεις;;;
    Φιλιά και καλημέρες!

    ReplyDelete
  2. @Κoptoraptou: Αυτός ψάχνεται ακόμα. Όταν τη μάθω θα σου πω. Φιλιά και καλό ΠΣΚ!

    ReplyDelete
  3. Αν είσουν καλός γείτωνας, θα του είχες προτείνει τη δίαιτα του μισθωτού. Να προσπαθήσει δηλαδή να ζήσει τη Νατάσσα και τα δίδυμα (να μου τα φιλήσεις) με το βασικό μισθό + το μισθό της χειρούργου (ο τόνος στο πρώτο "ου" παρακαλώ). Θα έβλεπες πως θα έχανε τα κιλά.
    Και θα γλιτώναμε και από τον χούλιγκαν.

    ΚιρΣος

    ReplyDelete
  4. @ΚιρΣος: Εφυγα βρε συ, γιατί δεν μπορούσα άλλο την καθημερινή τσίκνα και τη μυρωδιά από τα ξίγκια. Αν είχα μείνει εκεί, να 'σαι σίγουρος ότι θα το είχα φροντίσει.

    ReplyDelete
  5. Αμάν βρε παιδιά, ο άνθρωπος δεν ασκεί επάγγελμα, λειτούργημα κάνει!!!
    Αμάν πιά, τον φάγατε!!!!!!
    (τα θαυμαστικά είναι γιατί δεν τρώγεται)

    ReplyDelete
  6. Οι Άθλιοι: Kι εσύ πώς ξέρεις ότι δεν τρώγεται ο χοντρός; Τον δοκίμασες;

    ReplyDelete
  7. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ Β΄ΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  8. χα χα χα...
    Μπήκανε στη πρίζα στο Mega... θα κτυπάγανε τρελά νούμερα...
    να ζητήσετε δικαιώματα για την ιδέα

    ReplyDelete
  9. @Anonymous13.11: Το έκανα ήδη...

    ReplyDelete
  10. ήδη ετοιμάστηκε το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης στελεχών...
    http://universalreporters.blogspot.com/2009/02/blog-post_4504.html

    ReplyDelete
  11. ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

    Τι είναι αυτό που

    Τον Δεκέμβριο το υπερψηφίζουν;

    Τον Φεβρουάριο το καταψηφίζουν;

    Μο…νι …έχει γίνει ο προϋπολογισμός

    Παιδία της ΝΔ αφήστε την πλάκα σταθεροποιήστε το για να φάμε ψάρι

    Ν.Σ

    ReplyDelete
  12. Αμα γίνει αυτός τηλε-αστέρας, τότε ειναι που δεν θα βλέπουμε ποτέ τηλεόραση !
    Οχι οτι βλέπουμε τώρα, αλλα τελοσπάντων.
    Δεν θα γινει και να σε πω γιατι ; Στο γυαλί παίζει μακιγιάζ αλλα όχο σε βαθμό photoshop. Αμα δεις πώς τον εχουνε κάνει σε αφίσες εξω απο τοπικά γραφεία νουδού ειναι λεπτούλης λέμε, να μην φαίνεται σαν μπουχέσας.
    Και μετά λέγανε οτι φωτοσοπιάσανε κατι ελίτσες του Σημίτη, ντροπή ρε, ο Σημίτης ηταν πάνταν αντιτηλεοπτικός, οχι πες μου ποιό κανάλι θα παιρνε το Σημίτη για το γυαλί ;
    Ενω ο μπούλης το εχει το κατιτις, ειδικα στο ΜΕGA που δύο μερες πριν τις Εκλογές του 2004 τον ειχαν καλεσμένο στην εκπομπή του Champions League !!!

    ReplyDelete
  13. Μπορούν σε συνεργασία με την Νατάσσα να γυρίσουν το Μπούλη'ς ανάτομυ - θα σημειώσει τρελή επιτυχία, εκμηδενίζοντας κάθε Λάκη.
    Για σφυρίξτε το προς Μπούτο μεριά...

    ReplyDelete
  14. @Tzonakos: θα διαφωνήσω μαζί σου. Ξεχνάς την επιτυχία που έχει η αναμετάδοση από την τηλεόραση των χιλιοπαιγμένων παλιών ελληνικών ταινιών; Την ίδια επιτυχία θα είχε και το ριμέικ του Τζανετάκου.

    ReplyDelete
  15. @KitsosMitsos: Δεν το θεωρώ πιθανό. Θα επενέβαινε το Ε Σου Ρου για το άσεμνο του θεάματος.

    ReplyDelete
  16. Κατεβάζω νέα πρόταση: Να αντικαταστήσει τον πρωταγωνιστή στο "Bob ο Σφουγγαράκης".
    Ή να χτυπήσει από το Mega με εκμποή που θα ονομαστεί "Ο Κώστας σφύριξε".
    Στο στοιχείο του, πάντως, θα ήταν μόνο σε μια θέση. Να παρουσίαζε από την ΕΤ3 τον καιρό για τους αγρότες. Γκράντε σουξέ!

    ΚιρΣος

    ReplyDelete
  17. Τώρα είναι περιζήτητος αλλά αν χάσει την καρέκλα ούτε καλημέρα δεν θα του λένε...
    Δεν είδες τι έπαθε η περιζήτητη Μάρα μόλις ο ηγούμενος θοδωρής έγινε ...προηγούμενος?

    ReplyDelete
  18. @ΚιρΣος: Θα διαφωνήσω μαζί σου. Θυμάσαι το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί στις ΗΠΑ, όταν ο Bob είχε κατηγορηθεί σαν αδελφή; Φαντάζεσαι να κυκλοφορήσει τέτοια φήμη για τον πρωθυπουργό; Σκέψου τη Νατάσα, αλλά και το τι θα γίνει στα σχολεία...

    ReplyDelete
  19. @Monahikos likos: Μα συγκρίνεις τον πρωθυπουργό με το Ρουσόπουλο; Tη Νατάσα με τη Μάρα; Η πρώτη έχει και μισή ντουζίνα πτυχία. Δεν διατρέχει τέτοιο κίνδυνο ο μπούλης.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...