February 11, 2009

Πεθαίνοντας στην Ελλάδα του Αβραμόπουλου



Αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος. Οι δικοί του κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Κατά τη μεταφορά, ο άνθρωπος έπαθε ανακοπή. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τον απινιδωτή, που συνήθως επαναφέρει τον ασθενή στη ζωή, γιατί έλειπαν τα pads, που είναι απαραίτητα για τη χρήση του! Και ο άνθρωπος πέθανε!

Ο Αβραμόπουλος είναι ακόμα στη θέση του. Όχι γιατί τον διατηρεί εκεί ο Καραμανλής, άλλωστε μεταξύ των αλητών υπάρχει αλληλεγγύη. Αναμενόμενο απ’ αυτόν που δεν βρήκε ποτέ μια λέξη να πει για την Αμαλία! Γιατί ΟΛΟΙ οι εισαγγελείς έχουν κρύψει το κεφάλι τους στην άμμο. Γιατί νομίζουν ότι μέσα στην άμμο η μυρωδιά είναι καλύτερη από τη μυρωδιά της κοινωνίας, που οι ίδιοι με τις παραλήψεις τους έχουν δημιουργήσει.

32 comments:

  1. Κύριοι είστε άδικοι που τα χώνετε στον Αβραμόπουλο, τον ατσαλάκωτο, δεν φταίει αυτός εμείς φταίμε , θα το αναλύσω και στο τέλος θα με δικαιώσεις.

    1ον Με το παραμικρό οι μανάδες τρέχουν τα παιδιά τους στα νοσοκομεία αντί να τα φροντίσουν σπίτι με εντριβές (με οινόπνευμα ή τσίπουρο), με βεντούζες και αν χρειαστεί και κλύσμα γιατί όχι. Στις ποιο σοβαρές περιπτώσεις πχ τραυματισμοί ενδείκνυται το καταπλάσματα από βότανα. Ένα βιβλίο βοτανολογίας του Μπαζαίου είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι. Αν επιμένουν τα συμπτώματα κάνουμε και ευχέλαιο που είναι δια πάσαν νόσον.

    2ον Οι εγκυμονούσες έχουν γεμίσει τις κλινικές λες και είναι ξενοδοχεία, κακώς πολύ κακώς. Υπάρχουν οι πρακτικές μαίες που ξεγεννούν μια χαρά και ανέξοδα, άσε που οι πιο τολμηρές μπορούν να ξεγεννήσουν και μόνες τους όπως τον παλιό καλό καιρό.

    3ον Οι ηλικιωμένοι καταπίνουν με το κιλό να αντιβιοτικά και τα διάφορα χάπια για την πίεση και την καρδιά, γι’ αυτό πάνε κατά διαόλου. Ξέχασαν τα σκόρδα για τη πίεση, το βραστό κρασί για το κρυολόγημα, την αφαίμαξη με βδέλλες για να μη τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι ( πχ εγκεφαλικό) , το ξεμάτιασμα, το ανεμοπύρωμα για τις ψύξεις και τόσα άλλα που η πρακτική ιατρική και η βοτανολογία μας συμβουλεύει. Τώρα σε βαριές περιπτώσεις καλούμε τον παπά για ευχέλαιο ή για εξομολόγηση, (εξαρτάται αν είναι στα τελευταία του).

    4ον Για τους νέους και ενήλικες δεν χρειάζονται γιατροί γιατί βράζει το αίμα τους σφύζουν από ζωή, καμιά γκόμενα, αυτοκίνητο και να κερδίζει η ομάδα τους και όλα καλά.

    Νομίζω κύριοι πως δικαίως ο Αβραμόπουλος, ο ατσαλάκωτος, δεν ασχολείται με το ΕΣΥ, δε χρειάζεται το ΕΣΥ, εμείς να ήμαστε καλά και όταν ο Καραμανλής πάψει να είναι καταλληλότερος τότε υπάρχει ελπίδα για τον τόπο.
    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.

    Ν.Σ

    ReplyDelete
  2. @Ν.Σ: Ξέχασες το sex. Διατηρεί κι αυτό τη ζωτικότητα. Βοηθάει και ψυχολογικά. Μπορείς, αν έχεις γόνιμη φαντασία κι είσαι και λίγο διεστραμένος, να φαντασιώνεις ότι πηδάς τον Αβραμόπουλο.

    ReplyDelete
  3. @swell ο Αβραμόπουλος υπέγραψε συμβάσεις με τους γιατρούς και τους διαβεβαίωσε ότι θα εφαρμοστούν κατά γράμμα με τις νόμιμες μέγιστες υπερωρίες. Μετά πήγε στη βουλή νομοσχέδιο που έλεγε άλλα.

    Το αποτέλεσμα είναι ότι οι γιατροί τώρα θα δουλεύουν τις ώρες που έχουν υπογράψει, τις υπόλοιπες δεν θα έχει γιατρούς...

    ReplyDelete
  4. @Greek rider: Είναι γνωστό το "ήθος" και το "ανάστημα" του "κυρίου".

    ReplyDelete
  5. ''οι δεσμευσεις ,ειναι δεσμέυσεις''ειπε ο Αυτοκράτωρ για τη συμβαση των γιατρών[κι εκεινοι τον πίστεψαν;΄]

    ReplyDelete
  6. @Pentanostimi: Δεν νομίζω η ιστορία να έχει καταγράψει ποτέ τόσο άχρηστο αυτοκράτορα.

    ReplyDelete
  7. ΡΕ GREEK SWELL ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ,ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΟΡΧΕΙΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΦΕΛΗΣ ΚΩΝΩΨ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΥΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΗΛΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ,ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ..

    ReplyDelete
  8. Μα, αγαπητέ, αυτοί δε ζουν στην ίδια κοινωνία με μένα και σένα! Η δική τους δε βρωμάει. Δε χρειάζεται να περιμένουν για ασθενοφόρο! Δεν είναι ανάγκη να ψάχνουν για αναλώσιμα! Ως επί τούτου, ουδεμία σύγκρισις γίνεται.

    ΥΓ. Κράτησέ μου λίγο DNA από τον ανώνυμο του προηγούμενου post, μήπως θελήσω να διασώσω το είδος...

    ReplyDelete
  9. @Δημολόγος: Οντως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Το σχόλιο του ανωνύμου, θα το κρατήσω σαν τυπικό δείγμα υποτακτικού μεν , αφελούς δε.

    ReplyDelete
  10. το χεορότερο είναι οτι έτσι ακριβώς αυριο θα πεθαίνουμε στην Ελλάδα του ΓΑΠ.
    Δυστυχώς δεν είναι θέμα προσώπων αλλά πολιτικών που εφαρμόζονταιξέχωρα από τα πρόσωπα ,θα μου πεί βέβαια κάποιος γιατί τα πρόσωπα δέχονται να εφαρμόζουν και να εκπροσωπούν τέτοιες πολιτικές ,και δεν παραιτούνται η απάντηση για μένα είναι απλή ,η ματαιοδοξία τους θπερβαίνει κατά πολύ την αξιοπρ'επεια τους.

    ReplyDelete
  11. Να μου κρατήσετε και μένα λίγο DNA αυτουνού (οεο). Θα το χρησιμοποιήσω ως εντομοκτόνο.

    ReplyDelete
  12. Ελλείψεις στο ΕΚΑΒ; Πφ, λεπτομέρειες.
    Το σημαντικότερο για τη χώρα είναι ότι… «όπου υπήρχε δάσος, θα παραμείνει δάσος».
    Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τον ανοίξαντα τον κύκλο των σχολίων, κ. ανώνυμο.
    Άκου εκεί… ΕΚΑΒ!

    ΚιρΣος

    ReplyDelete
  13. oli i alitheia gia to pws diaxeirizetai ta xrimata mas to upourgeio ugeias:

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=03.12.2008,id=8987860

    kai meta lene oti den uparxoun lefta.

    ReplyDelete
  14. Εδώ δεν έχουν οξυγόνο οι εντατικές ο απινιδωτής του ασθενοφόρου σε μάρανε...
    Είναι θέμα ημερών να αρχίσουν να πεθαίνουν σαν τις μύγες οι ασθενείς...

    ReplyDelete
  15. Ρε μαλάκα swel εσύ τι ζόρι τραβάς με τον Αβραμόπουλο και κάνεις αρνητικές αναρτήσεις σε 3-4 blog εδώ και 2 εβδομάδες; Σε πήραμε χαμπάρι ρεεεεε....

    ReplyDelete
  16. Εσένα τι σε πειράζει που γράφει για τον αβραμόπουλο; Από το γραφείο του είσαι; δηλαδή να μην ενημερωνόμαστε για τα χάλια της υγείας; Θα μας φιμώσετε;

    ReplyDelete
  17. Για να γίνω ψυχρή και λογική αλλιώς θ'αρχίσω να βρίζω πολύ άσχημα, τι προβλέπει ο νόμος για την αποζημίωση των συγγενών πρώτου βαθμού του ασθενούς που χάθηκε?
    Επίσης, ο νόμος δίνει κάποια ελαφρυντικά σε περίπτωση που κάποιος δικός του άνθρωπος σαλτάρει και αρχίζει να καθαρίζει Αβραμόπουλους?

    ReplyDelete
  18. Με συγχωρείς Swell, αλλά είναι απαράδεκτο να ασχολείσαι με το θέμα της κατάστασης του συστήματος υγείας την ώρα που ταράζει το πολιτικό σκηνικό το ότι πιθανόν, μπορεί, μάλλον, ίσως, θα το σκεφτεί ο βολευτής κ. Μανώλης αν θα παραιτηθεί από το αξίωμα και από την ΝΔ... γιατί θέτει θέμα επόμενου ηγέτη/ηγέτιδας στο κόμμα.
    Μα καλά, τηλεόραση δεν είδες; Όλα τα έγκυρα δελτία ειδήσεων αυτό παίζουν σήμερα!
    Να μην επαναληφθεί παρακαλώ!

    ReplyDelete
  19. @De profundis: Ουδέποτε αμφέβαλλα ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι από το ίδιο ανέκδοτο. Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο όμως, είναι ότι χάνεται ένας άνθρωπος από παραλείψεις του κράτους και κανείς εισαγγελέας δεν αισθάνεται την ανάγκη/υποχρέωση να ασκήσει δίωξη κατά παντός υπευθύνου (λέγε με Αβραμόπουλο).

    ReplyDelete
  20. @Grsail: Θα στο κρατήσω. Μπορείς να περάσεις να το πάρεις όποτε θέλεις. Θα είναι σε αδιάβροχη συσκευασία δώρου.

    ReplyDelete
  21. @ΚιρΣος: Κάτι τέτοια βλέπω και συνειδητοποιώ ότι η μαλάκυνση έχει πάρει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις. Με κατηγορεί ένας ανώνυμος ότι γράφω ανώνυμα, για να υπερασπιστεί έναν αλήτη.

    ReplyDelete
  22. @Μonahikos likos: Το πρόβλημα είναι ότι οι μύγες δεν δαγκώνουν, μόνον τσιμπάνε.

    ReplyDelete
  23. @Patsiouri: Σκέφτεσαι μια άλλη πολιτεία, ιδανική και με νόμους.

    ReplyDelete
  24. @ΡαφαηλίδηςFan: Έχεις δίκιο. Έσφαλα και το αναγνωρίζω. Το ζήτημα όντως είναι τι θα κάνει και τι θα πει ο πρώην συνδικαλιστής κ. Μανώλης. Αφού κανείς δεν τον περιποιείται με κανά γιαούρτι.

    ReplyDelete
  25. ρε συ έχει πάει το μυαλό σου οτι οι ανώνυμοι θεωρούν οτι χτυπάς τον Αβραμόπουλο γιατί είσαι υπερ της Ντόρας???

    ReplyDelete
  26. @De profundis: Έχει γούστο, αυτό να γίνει και θ' αυτοκτονήσω...

    ReplyDelete
  27. Χε χε, ο swell αγαπάει τη Ντόρα, χε χε, θα το γράψω στα παγκάκια!

    ReplyDelete
  28. Κορυφαίο, είπε ο ανώνυμος στον swell ότι κρύβεται στη ανωνυμία !
    Δηλαδή, τι πρέπει να κάνει να βάλει όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση και ώρες υποδοχής για το καθένα από εμάς που δεν μας αρέσουν όσα γραφεί ώστε να τον επισκέπτεται και να του τα λέει προσωπικά; Δεν είναι το internet που παρέχει το δικαίωμα της αποτύπωσης της άποψης αλλά, η ελευθερία έκφρασης ως έννοια! Το internet είναι απλά ένα μέσο. Μπορεί κάποιος να πει μία αλήθεια (ή ένα ψέμα) υπογράφοντας το κείμενο του ή όχι. Αυτό που απλά απαιτείται από τον αναγνώστη είναι κατανοήσει το κάθε επιχείρημα και να το αντικρούσει, εάν θέλει, επί αυτού. Η προσπάθεια να ενταχθεί ο γράφων το σχόλιο σε κάποια ομάδα (κομματική ή άλλη) είναι «ανωριμότητα» του ακροατή. Εδώ, (στο internet) συνήθως γράφουν άνθρωποι που δεν είναι ενταγμένοι στη μισθοδοσία κομμάτων και ίσως και η ψήφος τους να μην είναι σταθερή και προβλέψιμη.
    Προτείνω λοιπόν να χαλαρώσουμε.
    Κλείνοντας, θέλω να σας πω ότι ο swell (μάλλον) δεν εκφράζει την Μητσοτακική φράξια της ΝΔ και η γειτνίαση του με το κύριο Καραμανλή είναι τυχαία.
    Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλο το blog,

    Paratiritis,

    ReplyDelete
  29. @Patsiouri: Μην τολμήσεις να το κάνεις, θα σε φάω!

    ReplyDelete
  30. @Paratiritis: Πάνω που πήγαινα να σ' ευχαριστήσω, μ' έδωσες στεγνά. Βρε συ έφυγα από κει για να γλυτώσω τη ρετσινιά...

    ReplyDelete
  31. Ο "ατσαλάκωτος" ηθικός αυτουργός για τον θάνατο του άτυχου 53χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη και άλλων πολλών συνανθρώπων μας έχει θράσος να χαρακτηρίσει το περιστατικό «απαράδεκτο».
    Σημείωσε ότι τέτοια φαινόμενα δεν επιτρέπονται ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι θα αποδοθούν ευθύνες μόλις η έρευνα ολοκληρωθεί. Ακόμα και ποινικές.
    Επιπλέον ο κ. Αβραμόπουλος διευκρίνισε ότι το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί στο όνομα της διαφάνειας.

    Ρε σικάτε ατσαλάκωτε καραγκιόζη
    αφού δεν έχεις ευθιξία να παραιτηθείς έχεις το θράσος να ψεύδεσαι ότι κάποιος άλλος δεν έκανε καλά την δουλειά του, σε λίγο θα μας πείτε ότι φταίει ο οδηγός του Ε.Κ.Α.Β.(από τους τελευταίους αφανείς ήρωες μαζί με με τους συνοδευτές, νοσηλευτές, τους γιατρούς).

    Για 400.000.000 € χρέος των τελευταίων τριών ετών προς τους προμηθευτές που σας κόβουν την πίστωση πλέον και τα νοσοκομεία δεν έχουν αυτά που χρειάζονται δεν ξέρεις τίποτα!


    Έχεις το θράσος να μιλάς για διαφάνεια όταν οι κουμπάροι στα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν τα λεφτά που δίνουμε εμείς για την υγεία μας, στα ομόλογα, άλλα όλοι τους σαν καλά Golden boyς, πήρανε bonnus.

    Όσο για ποινικές τι μας λες? Αν δεν είχες την βουλευτική σου ασυλία να είσαι σίγουρος ότι εγώ προσωπικά και είμαι σίγουρος και για μερικά εκατομμύρια πολιτών ακόμα που θα ήθελαν να δουν πολλούς από εσάς τους 300 (βΟλευτάδες> πίσω από τα κάγκελα.


    Τα κουστουμάκια σας και κανένας επικοινωνιολόγος δεν σας σώζει πλέον αντί να ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους κάντε μας την χάρη να ΦΥΓΕΤΕ ταπεινά! Βαρέθηκα τόσα χρόνια να σας βλέπω με νέα σικάτα κουστούμια και να πληρώνω εγώ.

    ReplyDelete
  32. @Το τομάρι: Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ στον Οικονομέα, έριχνε την ευθύνη στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. Δεν άφηνε τον παρευρισκόμενο συνδικαλιστή να μιλήσει. Οταν τον ξέχεσε ο Φλωρίδης και ο συνδικαλιστής είπε ότι το καρδιογράφημα έδειξε μαρμαρυγή, που βάσει διεθνών οδηγιών, πρέπει να γίνει αμέσως χρήση απινιδωτή, ο πρόεδρος λούφαξε. Εσμός αλητών, φίλε μου.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...