March 12, 2009

Ασχέτως σχετικά… 4

 
Ενοχλήθηκε ο δήμαρχος Ροδίων επειδή ο κακός της ΡΟΔΙΑΚΗΣ έγραψε ότι έχει ροπή στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής. Με αφορμή τη διαμάχη του δημάρχου με το ΣΥΡΙΖΑ. Και για να διαψεύσει τον κακό, ο δήμαρχος απάντησε με ύφος «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

Εδώ στη Ρόδο ψάχνουν οι αρχές τα ίχνη του Βασίλη Παλαιοκώστα, αφού βρέθηκαν σε δύο τράπεζες του νησιού, 4 χαρτονομίσματα από αυτά που πληρώθηκαν ως λύτρα στην απαγωγή του Παναγόπουλου. Εστω ότι βρίσκεται εδώ, πως όμως να βρουν τον Παλαιοκώστα, όταν κανείς αστυνομικός δεν έχει καταφέρει να δει τη ξανθιά κυρία που κυκλοφορεί μήνες τώρα στη Ρόδο, το πολυτελές τζιπ χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας;
 
Μπορεί ο ΠΡΟΤΟΥΡ να μας πει εάν όλοι αυτοί, των οποίων καλύπτει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής στην έκθεση του Βερολίνου, έχουν σχέση με τον τουρισμό και εάν θα βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο την προβολή της Ρόδου στη Γερμανία; Προφανώς στο Βερολίνο, εκτός των άλλων, θα παρθεί και η απόφαση για τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων. Και επειδή οι δήμαρχοι του νησιού καίγονται για το θέμα, πήγαν ομαδικά. Ίσως βέβαια η εαρινή σύναξη των δημάρχων στο Βερολίνο, έγινε για να ενημερωθούν αυτοί για τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας στο βούλωμα της λακκούβας. Αλήθεια, οι Ροδίτες που καλύπτουν τα έξοδα όλων αυτών των ανθρώπων, αισθάνονται ευτυχείς;

Περίεργος απόρρητος κατάλογος με πιθανούς στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων, κυκλοφόρησε η ΕΛΑΣ. Είναι περίεργος γιατί μαζί με τους μεγαλοδημοσιογράφους, περιέχει και δημοσιογράφους που ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους, όχι γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Παρά το γεγονός ότι ο κατάλογος ήταν απόρρητος, δημοσιεύθηκε χθες στο ΒΗΜΑ κι από κει σ’ όλο το διαδίκτυο κι όχι μόνο.

Να είσαι υπουργός και να δηλώνεις ότι μια βιομηχανία σε εκβιάζει να σταματήσεις τους ελέγχους απειλώντας ότι θα αρχίσει να απολύει προσωπικό και να μην αποκαλύπτεις τη βιομηχανία, επιεικώς δεν είσαι σοβαρός.

Να εκφράσω τη λύπη και τη συμπαράστασή μου στην κα Παναγιωταρέα γιατί δεν κατάφερε να εκλεγεί καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Δεν πειράζει όμως, έχει άλλες τρεις αμειβόμενες θέσεις στην Αθήνα.

Σε σχολείο κωμόπολης της Γερμανίας κοντά στη Στουτγάρδη χθες, νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε 17 ανθρώπους, μαθητές, καθηγητές και περαστικούς. Είναι να αναρωτιέσαι τι κόσμος είναι αυτός που φτιάξαμε και να κλαις. Είναι να σκέφτεσαι που πάμε και να τρελαίνεσαι.

Η εκπομπή αυτή μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο Λυχνάρι, σήμερα 12/3/09






6 comments:

  1. Άσχετο, Ο Παλαιοκώστας (νέο)Κολοσσός της Ρόδου!

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Ασχετο, ξεάσχετο ίσως θάπρεπε να το κάνουν. Αν μη τι άλλο, τους έχει τρελάνει.

    ReplyDelete
  3. entaksi.......asxoloumaste mazi tous me afta pou aftoi 8eloun na asxoloumaste...DILADI TO TI ETIMAZOUNE NA MAS KANOUN OI EX8ROI TOU GENOUS TON ELLINON...
    MA DIXNONTAS TON KAPNO DEN SVINI I FOTIA...EMEIS OI ELLINES ADELFOMENOI EIMASTE I FOTIA NERO POU 8A SVISI AFTIN TIN FOTIA...MA PESTE MOU ELLINES PIOS APO ESAS KAI TA PAIDIA SAS 8A MOU PEI TO TI EINEI I LEKSI ELLINAS???


    KAI AFTO POU EINAI AFTI I LEKSI PIOS EINAI KIVERNITIS MAS EPANO STA IDANIKA TOU ELLINISMOU????


    TA XROMATA KAI OI PARATAKSIS EINAI O STAYROS TOU LAOU...
    I AGAPI ANAMETAKSI TOU LAOU OI ELLINES......MA ELLINA DEN IDA MONIASMENO TIN SIMERON IMERA...APO 8EO...MEXRI KAI IPOURGO....PIONIA TOUS KSIPNATE...ELLINAS ESTI ZOEI EN AN8ROPIS EVDOKIA....AFTI POU DEN EXOUME SIMERA LOGO TIS SKLAVIAS POU I GNOSI MAS EKANE VIOROMPOT.

    ReplyDelete
  4. @Vizantinos nomos: Tromara mas kai perastika sou...

    ReplyDelete
  5. Δε μπορώ να πω τίποτα.
    Με κάλυψε απολύτως ο Βυζαντινός μόνος...

    ReplyDelete
  6. @Patsiouri: Κι εμένα με κάλυψε, όπως φαίνεται στην απάντησή μου στο Βυζαντινό, τόσο που τρόμαξα βρε παιδί μου...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...