March 14, 2009

Ενάντια στην αλητεία




Οταν αυτοί που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μας προστατεύουν από αυτά, αδιαφορούν. Οταν η δικαιοσύνη που υποτίθεται ότι πρέπει να επεμβαίνει στην παρανομία, αδιαφορεί επίσης, τότε το μόνο που μας μένει είναι να οργανωθούμε μόνοι μας, για να πετύχουμε αυτά που σε μια ευνομούμενη χώρα θεωρούνται αυτονόητα. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά αυτονόητα είναι, δείχνει την απόσταση της Ελλάδας από αυτό που είναι μια πραγματικά ευνομούμενη χώρα.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα έπρεπε να μην επιτρέπει τη δημιουργία καρτέλ. Γι' αυτό έχουμε καρτέλ στο γάλα, στα καύσιμα, στο ψωμί, στο χάλυβα! Γι' αυτό το τελευταίο καρτέλ του χάλυβα, κάνει απεργία πείνας εδώ και ένα μήνα έξω από τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην οδό Πατησίων, ο επιχειρηματίας Θ. Τενέζος. Ενώ η απεργία αυτή έχει μεταδοθεί από ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού αδιαφορεί, είτε γιατί καλύπτει παράνομα συμφέροντα, είτε γιατί κωλοβαράει, ακολουθώντας το παράδειγμα της επίσημης κυβέρνησης της χώρας και του πρωθυπουργού της.

Σήμερα στις 18.00, όσοι δεν θα μπορέσετε να πάτε στην Πατησίων, συντονιστείτε εδώ. Δείξτε με τον τρόπο σας ότι η χώρα αυτή, εκτός από αλήτες, έχει και υπεύθυνους πολίτες.

2 comments:

  1. Να πουμε δε ,οτι η είδηση έχει αγνοηθεί τελείως από τα εγχώρια ΜΜΕ.

    ReplyDelete
  2. @De profundis: Τα ελληνικά ΜΜΕ, φίλε μου, είναι ταγμένα σε άλλους πιο ψηλούς σκοπούς. Την εξυπηρέτηση ποικιλώνυμων συμφερόντων των ιδιοκτητών τους και των φίλων τους.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...