March 19, 2009

Ευτυχώς τους ξέφυγαν…



Ξέφυγε από τα δαιμόνια μυαλά της κυβέρνησης, αυτά με το IQ αμοιβάδας, να επιβάλλουν έκτακτη φορολογία και για την κατοχή σκύλων. Προφανώς θα σκέφτηκαν ότι όσοι έχουν σκύλους, έχουν και μεγάλη ακίνητη περιουσία. Κι επειδή τους τελευταίους δεν τους φορολογούμε ποτέ, τη γλύτωσαν κι οι σκύλοι.


Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες, τόσο η Πέρσα όσο και ο Rebel, αντιδρούσαν περίεργα όταν στην τηλεόραση εμφανιζόταν ο Παπαθανασίου. Στην αρχή νόμιζα ότι την ένταση τους την προκαλούσαν οι γραβάτες που φορούσε. Γιατί ήταν σαν να έπαιρνε μέρος σε ταινία του Bollywood. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν η φωνή του Παπαθανασίου, που τους έκανε ν’ αρχίσουν να γρυλίζουν. Χθες, την ώρα που έκανε τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα, ο Rebel γαύγιζε όρθιος κολλητά στην τηλεόραση έτοιμος να τον φάει. Όταν τελείωσε η ανακοίνωση και είδαν ότι δεν συμπεριλαμβάνονταν σ’ αυτά οι σκύλοι, ηρέμησε.

Σε σχέση με τα άλλα νέα μέτρα, αυτά που αφορούν την κουκούλα, ξέφυγε στην κυβέρνηση να ποινικοποιήσει το να φοράς μάσκα προσώπου είτε στο σπίτι είτε σε ινστιτούτο περιποίησης προσώπου. Τους ξέφυγε επίσης και το σκουφάκι του μπάνιου στη θάλασσα ή τη μπανιέρα. Τελικά, αυτή η κυβέρνηση μπάζει από παντού.

4 comments:

  1. Το κράνος περιλαμβάνεται στις απαγορεύσεις, να ξέρουμε τουλάχιστον να μην φοβόμαστε ότι θα φάμε κλήσεις όταν δεν το φοράμε σε μικρές διαδρομές....

    ReplyDelete
  2. @Greek rider: Σωστά, θα γλυτώνουμε κάποιες κλήσεις, αλλά θα παίρνουμε και τα σχετικά ρίσκα...

    ReplyDelete
  3. Μα τι λέτε; Το υπουργείο ΕνΤάξεως παρήγγειλε ήδη μεγάλη παρτίδα διάφανων κρανών. Σε διαφορετική περίπτωση, αν φοράμε δηλαδή κλασικό κράνος, θα πρέπει να έχουμε κολυμένη πάνω του μια ευμεγέθη, πρόσφατη φωτογραφία μας, σαν αυτές που χρησιμοποιούνται στις ταυτότητες. Πίσω στο κράνος θα αναγράφεται όνομα, επίθετο, θρήσκευμα (τσάμπα υπογράψαμε τότε;) και διεύθυνση οικογενειακού τάφου.

    Παράγραφος

    ReplyDelete
  4. @Παράγραφος: Βρε συ, για να χωρέσουν όλες αυτές οι πληροφορίες στην επιφάνεια ενός κράνους, θα πρέπει αυτό να έχει μεγαλύτερο εμβαδόν από αυτό που έχουν τα καπέλα που φοράει η Ελισάβετ στις ιπποδρομίες του Ascot.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...