March 9, 2009

Πρόοδος στην ΠΡΟΟΔΟ




Το ΔΣ της καθημερινής εφημερίδας της Ρόδου αποτελείται από Δωδεκανήσιους Πασόκους: Πρώην υπουργό - νυν βουλευτή, στην ιστοσελίδα του αυτός, ενώ αναφέρει άλλα ΜΜΕ δεν έχει αναφορά στην ΠΡΟΟΔΟ κλικ εδώ, ίσως να ντρέπεται ο άνθρωπος - νυν αντινομάρχη, κ.λ.π.). Το Σάββατο 7/3 η εφημερίδα άλλαξε σχήμα. Εγινε tabloid.

Με την αφορμή αυτή, ο διευθυντής της εφημερίδας έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον διευθυντή, τι διαφορές έχει το μικρό από το μεγάλο σχήμα. Ο διευθυντής απάντησε ότι στο μικρό σχήμα ο αναγνώστης μπορεί να βρει πολλά νέα θέματα. Και όταν του ζητήθηκε να αναφέρει μερικά από αυτά που υπήρχαν στο πρώτο φύλο του νέου σχήματος είπε: «Εχουμε συνέντευξη του πρώτου σε ψήφους βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, του κ. Γ. Νικητιάδη. Εχουμε, επίσης, και συνέντευξη του αντινομάρχη του κ. Φ. Χατζηδιάκου.»  Και οι δύο μέλη του ΔΣ της εφημερίδας!

Στην εφημερίδα μέχρι τώρα, φιλοξενούνταν καθημερινά άρθρα, συνεντεύξεις και δηλώσεις των μελών του ΔΣ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί Ροδίτες να αποκαλούν την εφημερίδα Εξόρμηση της Ρόδου. Με την συνέντευξή του ο γνωστός διευθυντής, μας ενημέρωσε ότι η εφημερίδα θα συνεχίσει στην ίδια γραμμή.

6 comments:

  1. Βλέπω ότι προΡΟδεύετε στο νησί...

    ReplyDelete
  2. @Anonymous 21.30: Δόξα τω μεγάλω Μανιτού, από καλύβι γίναμε πολυκατοικία.

    ReplyDelete
  3. τι είχα γιάννη μου τι είχα πάντα...
    μεγειά το σχήμα
    και περαστικά στους ανθρώπους...
    αχ κι οι πολιτικοί να τανε λίγο πιο περαστικοί ρε παιδί μου! αλλά δεν περνάνε, κάααθονται!
    και τους τρώμε στη μάπα εμείς!

    ReplyDelete
  4. @Abbtha: Οπως τα λες είναι, δυστυχώς, σαν να μην πατάνε στη γη που πατάμε εμείς.

    ReplyDelete
  5. Μεγάλο όνομα (όπως και να το κάνουμε) αλλά θέλει πολύ δουλειά

    ReplyDelete
  6. @Anonymous 19.23: Θέμα οπτικής όλα...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...