March 13, 2009

Κεντήστρα "Ο Σόμπολος"



Ο Σόμπολος "κέντησε" πάλι: Είναι σίγουρος ότι οι κουκουλοφόροι που χτύπησαν στο Κολωνάκι δεν ήταν, ούτε αυτή τη φορά, μπάτσοι. Η σιγουριά του προκύπτει από το γεγονός, ότι δεν έτυχε ποτέ να δει video με κουκουλοφόρους και ρόπαλα στα χέρια, να βγαίνουν από λεωφορεία της αστυνομίας. Ή να καλύπτονται κατά τη διάρκεια επεισοδίων, πίσω από τις γραμμές της αστυνομίας.

Ούτε την "αδυναμία" της αστυνομίας να συλλάβει έστω και έναν κουκουλοφόρο, μπορεί να μας εξηγήσει ο Σόμπολος.


Άσχετο, αλλά της ίδιας λογικής και αντίληψης, η ικανοποίηση του άλλου φωστήρα, του Καμπουράκη, ο οποίος δηλώνει ευτυχής γιατί η Ολυμπιακή δεν πουλήθηκε σε ξένους. Το γεγονός ότι τα κεφάλαια της MIG είναι αραβικά δεν τον ανησυχεί, γιατί όπως είπε "δεν πρόκειται να δούμε στα αεροπλάνα της Ολυμπιακής, Αραβες με χλαμύδα."

9 comments:

  1. Τι πινεις και αντέχεις να τον βλέπεις χωρίς να χρειάζεσαι λεκάνη; Είναι κάποια ειδική χάπα για τη ναυτία και το ανακάτεμα;
    Για δώσε ντιτέιλς.
    Τα φιλιά μου!

    ReplyDelete
  2. @Koptoraptou: Η επιθυμία μου να μάθω σωστά ελληνικά με κάνει να τον παρακολουθώ ανελλιπώς, αγαπητή. Καλό Σ/Κ!

    ReplyDelete
  3. Κάτι πρέπει να τους δίνουν εκεί στα κανάλια. Δεν εξηγείται αλλιώς το σοβαρό ύφος με την παπαρολογία(έχω κατοχυρώσει την λέξη)

    ReplyDelete
  4. @Οι Αθλιοι: Μάλλον φαίνεται ότι η υπερέκθεση στη δημοσιότητα, δημιουργεί μαλάκυνση...

    ReplyDelete
  5. Ρε μπας και είσαι ο πατήρ Βούτσης;
    Άιντε από κει...

    ReplyDelete
  6. @Anonymous 11.14: Και ποιός είναι ο πατήρ Βούτσης Ανώνυμε; Εσύ πάντως μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε από αυτούς που καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία...

    ReplyDelete
  7. Ο Σόμπολος είναι σαν τους αθλητικούς ρεπόρτερ. Ξέρεις, κάθε ομάδα έχει και τους δημοσιογράφους της. Βγάζουν το ψωμί τους γλείφοντας για να έχουν ρεπορτάζ. Η αθλητικογράφοι γλείφουν τις διοικήσεις των ομάδων με τις οποίες ασχολούνται και ο Σόμπολος τη διοίκηση της ΕΛΑΣ. Σοβαρά, δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά! Έγκυρη ενημέρωση, σαν να διαβάζεις ΦΩΣ ή ΝΤΕΡΜΠΙ.

    ReplyDelete
  8. @Βλαχοκυριλές: Το εντυπωσιακό είναι ότι μερικοί αθλητικοί ρεπόρτερ, μιλούν καλύτερα ελληνικά από το Σόμπολο.

    ReplyDelete
  9. O σατανικός πατερούλης της ΕΣΗΕΑ και κολλητός των εργοδοτών είναι η ντροπή του κλάδου μας!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...