May 21, 2009

Δουλειά δεν είχε ο διάολος…



Δουλειά δεν είχαν οι Ροδίτες και τη βρήκαν στον πύθωνα. Στον πύθωνα που κάποιος είδε κάπου. Κι από κείνη τη μέρα ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς γυρίζεται στα βουνά και τα ποτάμια της Ρόδου. Έχει επιστρατευτεί η τελευταία τεχνολογία στα μηχανήματα εντοπισμού. Τα θηριώδη SUV των Ροδιτών οργώνουν τις κοίτες των ποταμών και ξεριζώνουν θάμνους στα βουνά.

Αλλά πουθενά ο πύθωνας. Προς χάριν των τοπικών ΜΜΜ. Η δαιμόνια ρεπόρτερ και ιδιοκτήτρια ενός ραδιοφωνικού σταθμού που ακολουθεί πάντοτε τον παλμό των γεγονότων, έχει εγκατασταθεί από την πρώτη μέρα στην περιοχή που ψάχνουν, με την ελπίδα όταν τον πιάσουν, να πάρει πρώτη αυτή δήλωση.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πύθωνας εθεάθη κοντά στη γνωστή στους αναγνώστες Αρνίθα. Οι πληροφορίες ελέγχονται γιατί ο πύθωνας είναι έξυπνο ζώο, οπότε μάλλον θα αποφεύγει να συχνάζει σε περιοχές όπου απαντώνται συχνά κουταρνίθες.

4 comments:

  1. Αμάν! Τι είναι αυτά που γράφεις ρε παιδάκι μου; Με ζώσανε τα φίδια. Και καλέσανε τον Ιντιάνα Τζόουνς να βγάλει το φίδι από την τρύπα; Μαύρο φίδι που τον έφαγε τον πύθωνα.

    Υ.Γ. Εσύ ψάχτηκες μη τυχών και θρέφεις κανένα φίδι στον κόρφο σου;

    Παράγραφος

    ReplyDelete
  2. Ο πύθωνας τους πείραξε που είναι και άκακος... και δεν βλέπουν τόσα φίδια κολοβά που κυκλοφορούν στα μεγάλα σαλόνια και τις δεξιώσεις με κοστούμι και γραβάτα...

    ReplyDelete
  3. @Παράγραφος: Μη μου βάζεις ιδέες, εδώ και ώρες μου κάνει περίεργα ο Εxplorer...

    ReplyDelete
  4. @Monahikos likos: Έτσι είναι Λύκε, πάντοτε θεωρούμε επικίνδυνο το διαφορετικό.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...