June 9, 2009

"Στρατηγικά δεν έχουμε κάνει λάθος επιλογές"



Αυτό δήλωσε ο κ. Ε. Στυλιανίδης. Ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει στρατηγικά λάθος επιλογές. Και σπεύδω να συμφωνήσω μαζί του. Τί έκαναν λάθος; Όλες τις σημαντικές υποθέσεις τις κουκούλωσαν. Τις υποκλοπές, τις απαγωγές των Πακιστανών, τους κουμπάρους τους, τα δομημένα ομόλογα με τα οποία εξανεμίστηκαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, το Βατοπέδι των πρωτοπαλίκαρων της ΝΔ, τη Siemens.


Εάν δεν είχαν κουκουλώσει αυτές τις υποθέσεις και είχαν φροντίσει να βρεθούν οι ένοχοι/αλήτες/κλέφτες, πείτε τους όπως θέλετε, αυτό θα ήταν λάθος. Θα έδειχνε ότι όλα αυτά δεν ήταν στρατηγική απόφασή τους. Ενώ τώρα ξέρουμε ότι ήταν και είναι. Γιατί νομίζετε ότι βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα ο Βουλγαράκης και ο Ρουσόπουλος; Γιατί για τη ΝΔ αλλά και για τη δικαιοσύνη του Σανιδά, δεν έγινε τίποτα. Είναι σαφές, το στρατηγικό λάθος είναι μόνο δικό μας. Που δεν τους κυνηγάμε ακόμα με τις σανίδες.

6 comments:

  1. Ναι και στρατηγικές έχει και στρατηγούς και βατοπεδινούς απ΄ όλα , εγώ έχω μείνει στον στρατηγό άνεμο, ήταν ο καλύτερος.

    ReplyDelete
  2. Παρ'όλα αυτά, η μεγάλη γελοιότητα
    (ή αλλιώς το ότι μας περνούν για ακόμη πιο ηλίθιους),
    παραμένει το γεγονός,
    ότι ερμηνεύουν τα αποτελέσματα (
    εγώ δεν θα τα χαρακτηρίσω),
    με τη ζημιά που προκάλεσαν κάποιοι
    μεμονωμένοι σκανδαλιάρηδες και
    δεν λένε κουβέντα για τις
    οικονομικές, ασφαλιστικές,
    φιλοκαρτελικές κλπ κλπ
    στρατηγικές επιλογές τους.

    ReplyDelete
  3. @Anonymous: O στρατηγός άνεμος ήταν αυτός που ΟΡΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ...

    ReplyDelete
  4. L' Enfant de la Haute Mer: Είπαμε, η στρατηγική ήταν συνολική, κάλυπτε όλους τους τομείς και κάθε "πεινασμένο" νεοδημοκράτη.

    ReplyDelete
  5. Χαίρομαι που πάει καλύτερα.
    Όταν έκανα την πρώτη θεραπεία στον δικό μου, τον βοήθησε πολύ η Αλόη σε υγρό. Πολλοί μου έχουν πει ότι κάνει καλό, ιδιαίτερα στα εσωτερικά όργανα. Ο δικός μου επειδή δεν τα πάει καλά με τους γιατρούς χρειάστηκε να τον πάω δεύτερη φορά για λήψη αίματος, διότι σφίγγεται πολύ και δεν συλλέγεται αρκετό. Παράταση λοιπόν στα αποτελέσματα.
    Εύχομαι τα καλύτερα.

    ReplyDelete
  6. Και λίγα μας τα λέει ο Στυλιανίδης.
    Να θυμίσω ότι είναι ο υπουργός που τον Δεκέμβρη που χαλούσε ο κόσμος πήγε την μια στο γήπεδο και την επομένη στα μπουζούκια... αποτέλεσμα; απλά ανασχηματίστηκε!
    Στο επόμενο υπουργείο που πήγε, αξιοποίησε το πρωτόκολλο (όπως είπε) και, λίγο μετά τις διακυρήξεις της κυβέρνησης για μείωση της κρατικής σπατάλης, ξόδεψε 10.000€ για μια επίσκεψη στην Αγγλία. Αποτέλεσμα; παραμένει στο υπουργείο του!

    Κι όμως, δεν οφείλεται σε αυτά το ότι οι στυλιανίδιδες έχουν αποθρασυνθεί και συνεχίζουν να βγαίνουν στα παράθυρα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την κυβέρνηση στην οποία:
    ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ έχει αυθαίρετο (και έφαγε και πρόστιμο)!
    η γυναίκα του υπουργού Τύπου είχε εφημερίδα!
    ο υπουργός εργασίας είχε στη δούλεψή του αδήλωτο μετανάστη (και αναψυκτήριο επίσης)!
    ο υπουργός ναυτιλίας είχε εταιρία offshore για να μην φορολογούνται τα έσοδά του!
    Και όλοι αυτοί παρέμεναν στην θέση τους!

    Όχι άλλη καφρίλα, θα ομολογήσω!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...