June 10, 2009

Θετικές ενδείξεις για τον τουρισμό

Θετικά μηνύματα για την τουριστική κίνηση βλέπουν οι αρμόδιοι. Μηνύματα, που τους επιτρέπουν να ελπίζουν ότι η διεθνής κρίση δεν θα επηρεάσει αρνητικά τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό χώρο. Μέσα, δηλαδή, σ' αυτό το παγκόσμιο αρνητικό κλίμα υπάρχουν θετικές ενδείξεις.

Σε μεγάλο βαθμό βέβαια, οι ενδείξεις αυτές οφείλονται στο δαιμόνιο νου των ελλήνων επιχειρηματιών, που κατάλαβαν τη σπουδαιότητα της εξειδίκευσης των παρεχομένων υπηρεσιών. Ένα δείγμα αυτής της εξειδίκευσης, μπορείτε να δείτε εδώ:

14 comments:

  1. Xaxaxaxaxa Swell ωραίες ταξιδιωτικές προτάσεις εχεις !

    ReplyDelete
  2. Οι καλοί ποτέ δεν χάνονται...

    ReplyDelete
  3. Χαριτωμένο ήτο!! Το αστειάκι εννοώ. Οσο για τα τουριστικά, το μόνο που διαπιστωσα είναι οι ουρές στην Ακρόπολη και στα μουσεία γενικώς.
    Από νησιά δεν ξέρω πολλά.

    ReplyDelete
  4. @Tzonakos: Μην ξεχνάς ότι πρέπει να ενισχύσουμε το ΑΕΠ της χώρας μας, ακόμα κι από το υστέρημά μας.

    ReplyDelete
  5. @Monahikos likos: Οι καλοί και οι ευρηματικοί είναι αυτοί που θα επιζήσουν Λύκε.

    ReplyDelete
  6. @Ritsmas: Προσωπικά, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ο τουρισμός θα πάει χάλια για δύο λόγους. Η διεθνής κρίση και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τους τουρίστες. Σαν να πρόκειται για ηλίθιους.

    ReplyDelete
  7. Εμείς πάντως έχουμε κανονίσει να μοιράσουμε και τα φυλλαδιάκια με τα κρεμασμένα σκυλιά στους τουρίστες που πρόκειται να ταξιδέψουν για Λεβεντομάνα...

    ReplyDelete
  8. Oπα, σόρι, το Πατσιούρι ήμουν!

    ReplyDelete
  9. @Patsiouri: Πολύ καλά θα κάνετε! Αν δε τα ανεβάζατε στο διαδίκτυο, θα ήταν ακόμη καλύτερα...

    ReplyDelete
  10. Εγώ , το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, θα το πρότεινα στους θερμόαιμους πρώην και νυν αξιωματούχους αυτής της κυβέρνησης, γιατί είναι απολύτως ασφαλές αφού δεν έχει μπαλκόνια και δεν κινδυνεύεις να πας άψαλτος από τον σύζυγο της λεγάμενης.

    ReplyDelete
  11. @Anonymous 21.44: Ενδιαφέρουσα η άποψή σου και, κυρίως, χρήσιμη για κάποιους.

    ReplyDelete
  12. Απαπα. Λίγο έλειψα και ετοιμάζεσαι να παρασύρεις τους αγνούς συνμπλόγκερς στην ακολασία. Σε εγκαλώ εις την τάξην. Δεν θα το ξαναπώ! (Που είπαμε ότι πέφτει αυτό το υπέροχο θέρετρο να στείλω κανά δυο κυρίες που έχουν να... ξαραχνιάσουν καιρό και μου ζαλίζουν τα ούμπαλα στην ημι - εργασία μου;). Φιλιά και καλησπέρες!

    ReplyDelete
  13. @Koptoraptou: Eυχαρίστως αγαπητή να σου πω τη διεύθυνση για τις προβληματικές πελάτισσες: Αγαμίας και Απάρτη γωνία. Φιλιά!

    ReplyDelete
  14. @koptoraptou:Υπάρχει ειδική υπηρεσία απαραχνώσεων και ξεμπουκωμάτων…

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...