June 17, 2009

Αντιτρομοκρατικές βλακείες



Τί είδους εκπαίδευση είχε ο άτυχος αστυνομικός που φρουρούσε μάρτυρα της δίκης του ΕΛΑ, καθισμένος στο αυτοκίνητό του; Πώς φανταζόταν ότι μπορούσε ν' αντιδράσει μέσα από το αυτοκίνητο σε επίθεση; Γιατί ήξεραν όλοι οι περίοικοι ποιοί ήταν και ποιόν φρουρούσαν;

Είναι σαφές, το πνεύμα του Πολύδωρα, ζει και βασιλεύει στην αστυνομία. Όταν ο εκπρόσωπος της αστυνομίας περιμένει την άδεια του Σόμπολου για να κάνει δηλώσεις, τί μπορείς να περιμένεις; Του Σόμπολου που είπε ότι μπορεί το πρωί να αναφέραμε στο MEGA το όνομα της γυναίκας, αλλά δεν θα το ξαναπούμε. Φτου κακά! Καλά, ο Σόμπολος είναι γνωστής νοημοσύνης, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είναι υπάλληλός του και δέχεται εντολές;


11 comments:

  1. Με την ευκαιρία θα συγχαρώ τους σεχταριστές για την επιτυχή επιχείρηση τους εναντίον του φραπεδό-μπατσου αντιτρομοκράτη, φασίστα. Εύχομαι και για άλλες επιτυχίες γιατί ο καλός μπάτσος είναι ο νεκρός μπάτσος.
    Βέβαια, οι σεχταριστές, χωρίς να το θέλουν, άλλαξαν την ΛΑΟ-πρόβλητη ατζέντα, έκαναν το Μανώλη βουλευτή με ημερομηνία λήξης και έκρυψαν το καπνό από τον Υμηττό.
    Βέβαια δεν ανησυχώ αφού οι τσιριδο-ΛΑΟ-βουλευτές και οι απόστρατοι μπάτσοι θα σηκώσουν και πάλι τα όπλα τους στις ειδήσεις των 8.
    Σε αναμονή να ποτίσω, ουρώντας, τους τηλε-μαϊντανούς.

    ReplyDelete
  2. Ε, καιρός ήταν και μάλιστα άργησαν...
    Περίμενα να χτυπήσουν αμέσως μετά το θρίαμβο της Ν.Δ στις ευρωεκλογές.

    ReplyDelete
  3. Φίλε Swell να θυμίσουμε ποια προστάτευε η αντιτρομοκρατική :

    Οι ασφαλίτες αποδίδουν στον Αγγελέτο Κανά το ψευδώνυμο «Τζωρτζ» και τον θεωρούν ένα από τα παλαιότερα μέλη του ΕΛΑ που ειδικεύτηκε στην κατασκευή κάθε είδους αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών και μετεκπαιδεύθηκε από την οργάνωση του Κάρλος.

    Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και αποδίδει την εμπλοκή του στον ΕΛΑ στην πρώην γυναίκα του Κυριακίδου και στην διαμάχη που έχει μαζί της εδώ και χρόνια.
    Μάλιστα ο Κανάς απ' το 2000 έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της Κυριακίδου γιατί άφηνε απειλητικά μηνύματα στον αυτόματο τηλεφωνητή του με περιεχόμενο όπως «βρες καμιά φίλη του Χρήστου Τσουτσουβή για να βάλεις καμιά βόμβα» ή «ο Αγγελέτος, για να ξέρετε, είναι μέλος της "17 Νοέμβρη"».
    Ο Κανάς είναι εκλεγμένος κοινοτάρχης Κιμώλου με μεγάλη κοινωνική αποδοχή, εξ αιτίας του ότι δεν δίστασε να συγκρουστεί με μεγάλα συμφέροντα για το καλό του τόπου του.

    ReplyDelete
  4. @Paratiritis: Aλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η άποψη που λέει ότι ο μέσος μπάτσος έχει Ι.Q χαλικιού. Άκου φύλαξη μέσα από το αυτοκίνητο με το φραπέ... Κάτι σε Σάββα μου φέρνει.

    ReplyDelete
  5. @Monahikos likos: Α, κι ο Σόμπολος είπε ότι περίμενε να χτυπήσουν άλλη στιγμή. Τυχαία η ταύτιση των απόψεων Λύκε;

    ReplyDelete
  6. @Paratiritis: Είναι γνωστή ιστορία. Κι ανησυχώ. Λες να μου κάνει κανά τέτοιο χουνέρι η πρώην γυναίκα μου; Να ζηλέψει τη δόξα της Κυριακίδου;

    ReplyDelete
  7. Ο Σκυλούκος τι κάνει?

    ReplyDelete
  8. @Patsiouri: Το παλεύουμε, σ' ευχαριστούμε πολύ!

    ReplyDelete
  9. Τύχεροί...
    Δυνατά!

    ReplyDelete
  10. Δεν διαφωνώ με την ουσία της ανάρτησης ,αλλά κυρίως με καποιους χαρακτηρισμούς ορισμένων σχολιαστών.

    Ο σεβασμός στη μνήμη των νεκρών είναι μέγιστο δείγμα πολιτισμού οτι και αν έκαναν και οτι και αν ήταν αυτοί στη ζωή τους.

    Και για οποιους δεν κατάλαβαν περαπέμπω στην Αντιγόνη.

    Επίσης μου είναι παντελώς αδύνατο να υπερασπιστώ πραξεις ανθρώπων που στερούνται κάθε ιδεολογικού περιεχομένου οπως ειναι αυτές της ΣΕΧΤΑΣ ,και μόνο απο το όνομα που διάλεξαν καταλαβαίνεις την κενότητα τους.

    Τέτοιες πράξεις ωμής και χωρίς νόημα βίας ,δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν πολιτικές και το μόνο που κάνουν είνα να ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης ,οπως έλεγαν και οι παλιοί Κομμουνιστές.

    ReplyDelete
  11. @De profundis: Μην πέφτεις στην παγίδα ντεπροφούντιε ΤΩΝ ΤΡΕΜΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΩΝ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...