June 11, 2009

Και δικηγόρος και ρατσιστής;




Και δικηγόρος και ρατσιστής και βουλευτής, γίνεται; Βεβαίως και γίνεται στην Ελλάδα των Καραμανλή, Παπανδρέου και των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης. Αυτά τα "ωραία" χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες τις συγκεντρώνει ο κ. Μ. Βορίδης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ. Βουλευτή τον έκαναν όσοι τον ψήφισαν, αυτόν και τον υπόλοιπο εσμό του ΛΑΟΣ. Συνέβαλαν βέβαια και τα ΜΜΕ, που συχνά-πυκνά του δίνουν βήμα για να εκφράσει τις χριστιανικές απόψεις του.

Ερωτηθείς σήμερα το πρωί, αν συμφωνεί με τη νομιμοποίηση των μεταναστών δεύτερης γενιάς, παιδιά μεταναστών δηλαδή που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, απάντησε αρνητικά. Δεν μπορούμε να το κάνουμε, είπε, όταν αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρό πρόβλημα με τους μετανάστες. Κι επειδή το κράτος, η κυβέρνηση τα έχει κάνει σύσκατα (και) στο θέμα μετανάστευσης, ο κ. Βορίδης κρίνει (διάβαζε εύχεται) ότι δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν ούτε τα παιδιά που έχουν γεννηθεί εδώ.

Το πρόβλημα με τους μετανάστες έχει οξυνθεί τόσο γιατί μας έρχονται καθημερινά δεκάδες από τα τουρκικά παράλια. Επιφορτισμένη να ελέγχει τις θαλάσσιες διόδους εισόδου των μεταναστών είναι η δημόσια υπηρεσία που λέγεται Λιμενικό Σώμα. Είναι προφανές όμως ότι το Λιμενικό είναι ακόμα μία δημόσια υπηρεσία που δεν επιτελεί το ρόλο της. Κι έτσι βρίσκει τα "επιχειρήματά του ο κ. Βορίδης και οι όμοιοί του...


12 comments:

  1. Το άκουσα και γώ το πρωί, ισχυρίστηκε μάλιστα ότιο κώδικας ιθαγένειας βασίζεται αποκλειστικά στο δίκαιο του αίματος. Λέει ο άνθρωπος, κι ό,τι πιάσει.
    Όσο Λιμενικό δεν κάνει τη δουλειά του, κάποιοι είναι και συνεργοί με το αζημίωτο, στο trafficking και στο λαθρεμπόριο.
    Απόσο ξέρω από Χίο και Λέσβο, τα μέσα που έχουν επίσης, είναι αστεία μπροστά στα μέσα που έχουν οι διακινητές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που οι διακινητές βγαίνουν όταν έχει καιρό, τέτοιο που οι λιμενικοί δεν μπορούν να βγούν.

    ReplyDelete
  2. @L' Enfant de la Haute Mer: Περί Λιμενικού¨, όταν όλους τους διαγωνισμούς για φουσκωτά τους έπαιρνε η MOSTRO, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, είναι φυσικό να μην μπορούν να βγουν με καιρό. Ρώτα τους αν υπάρχει κάποιο MOSTRO σε χρήση σήμερα και τους λόγους που έχουν αποσυρθεί όλα. Έχει και το Λιμενικό τη "SIEMENS" του...

    ReplyDelete
  3. Τι να ρωτήσω, αφού την απάντηση την ξέρω..

    ReplyDelete
  4. L' Enfant de la Haute Mer: Έλα μου ντε...

    ReplyDelete
  5. Αυτός ο Βορίδης τι μάρκα μαλάκας είναι βρε παιδιά ;

    Πάντως να δείτε που (εκτός ότι κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες) δεν θα ξεμπλέξουμε καθόλου εύκολα με την γελοιώδη Συναγερμική απόφυση του Καρατζαφιόρη ... πρόκειται πλέον για τον χορό των ... τεράτων !

    ReplyDelete
  6. @Grsail: Δεν καταλαβαίνω την απορία σου. Δεν είναι ίδια μάρκα όλοι τους;

    ReplyDelete
  7. και αριστεριστης και σατανιστης;

    ReplyDelete
  8. και ελληνοφοβος και λογοκριτης?

    ReplyDelete
  9. @Anonymous: Kαι ανώνυμος και φασίστας; Γιατί κρύβεσαι;

    ReplyDelete
  10. ε η ανωνυμια δεν ειναι μονο προνομιο πιστολαδων ληστοσυμμοριτων..

    αλλωστε ο αντιφασιστας ειναι παντα ενας φασιστας χωρις ψυχικη δυναμη να δει τον φασισμο του.

    ReplyDelete
  11. @Anonymous: Σου διέφυγε ότι η ανωνυμία είναι προνόμιο και των δειλών.

    ReplyDelete
  12. @Αδιαφορία και ρατσισμός: Θα σου κάνω μία μόνο ερώτηση. Τί συμφέρον είχε ένας Αλβανός ή ένας Ρουμάνος να χτυπήσει την Κούνεβα; Μάλλον μπερδεύεις το βόλεϋ με το τρόλεϋ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...