August 6, 2009

Έξαλλη η Πέρσα

Έξαλλη είναι η Πέρσα με τη δημοσιότητα που πήρε το ενσταντανέ του Rebel με το Γιώργο. Μου είπε ότι δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοιες διακρίσεις. Οτι δεν είναι δυνατόν ο Rebel να "παίζει" σε blogs, portals, εφημερίδες κι αυτή να μην είναι πουθενά, να είναι απούσα, να μην τυχαίνει καμιάς αναφοράς, παρά το γεγονός ότι είναι η μητέρα του.

Η τελευταία της κουβέντα, πριν σταματήσει εντελώς να μου μιλάει, ήταν ότι δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από photo-opportunity με τη Ντόρα ή/και τη Νατάσα και προβολή στο CNN!

Tότε λιποθύμισα.



10 comments:

  1. Αυτή (η Πέρσα) δεν έτυχε ποτέ, λόγω γειτνίασης στην Αττική, να κυνηγήσει τον "κουρασμένο" Πρωθυπουργό μας? Ή αυτός απέχει από περιπάτους και ποδηλατάδες??? Χα χα χα!
    Την καλημέρα μου Swell μου.

    ReplyDelete
  2. Swell,
    Βλεπεις τι παθανε τα σκυλια σου απο
    τη TV; Κλειστη να ησυχασετε, σε
    λιγο θα σου πουν να τρεξεις να τους παρεις... Tamiflu και Relenza! :)

    ReplyDelete
  3. Ως μητέρα όφειλε να γνωρίζει ότι αν ήθελε να μοιραστεί τη δόξα με τον υιόν της θα έπρεπε να φέρει και το κατάλληλο όνομα π.χ να τη λένε Μάγκυ και όχι κυρά Πέρσα.
    Με τέτοιο όνομα (άκου Πέρσα... μα είναι όνομα αυτό αξιοπρεπούς σκύλας) πως θες να μπεις στα σαλόνια του καλού κόσμου κυρά μου... και να φωτογραφηθείς με τις άλλες επώνυμες σκύλες?

    ReplyDelete
  4. Η μάνα θα πρέπει να διασώσει τη φήμη της οικογένειας. Επιτέλους, ας αρχίσει να δαγκώνει κάποιος!

    Παράγραφος

    ReplyDelete
  5. @Meropi: Μετά το σπάσιμο του ποδιού στο ποδόσφαιρο, αποφεύγει κάθε σωματική άσκηση, εκτός της επίθεσης σε γουρουνόπουλο.

    ReplyDelete
  6. @Elva: Δεν βλέπουμε τηλεόραση. Το πρόβλημα προέκυψε από το internet και τον τύπο. Είπαμε, ο μέσος Ελληνας έχει IQ αμοιβάδας...

    ReplyDelete
  7. @Μοnahikos likos: Eχεις δίκιο, από σήμερα η Πέρσα μετονομάζεται σε Margaret, χαϊδευτικά Μάγκυ. Που έχει σαν όνομα και μια δυναμική. Οταν όμως Λύκε αναφέρεσαι σε επώνυμες σκύλες, ποιές εννοείς;

    ReplyDelete
  8. @Παράγραφος: Η φήμη της οικογένειας είναι μια χαρά. Αλλωστε τί κάνω εγώ εδώ, εκτός από το να δαγκώνω;

    ReplyDelete
  9. Ποιες εννοώ... μα αυτές που φιλοδοξεί να φωτογραφηθεί μαζί τους η Πέρσα, συγνώμη η Μάρκαρετ ήθελα να πω.

    ReplyDelete
  10. @Monahikos likos: Α, είπα κι εγώ μήπως εννοούσες τις τηλεοπτικές περσόνες.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...