August 9, 2009

Να τα χαίρεστε!


 









Η πρόταση της Γερμανίδας εισαγγελέως, που έχει αναλάβει την υπόθεση του φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη και όχι μόνο, του Χριστοφοράκου, είναι να του απαγγελθεί κατηγορία για δωροδοκία των δύο μεγάλων κομμάτων στην Ελλάδα, κατά το διάστημα 2004-2007. Σύμφωνα με τη Γερμανίδα εισαγγελέα, δηλαδή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα πήραν, τα 'πιασαν, τ' αρπάξανε από τη Siemens.

Η ΝΔ του ανηψιού του Τριανταφυλλίδη, που διατυμπάνιζε μέχρι σήμερα ότι η μόνη αποδεδειγμένη δωροδοκία είναι αυτή του Τσουκάτου, καλά θα κάνει τώρα να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Και ν' αναρωτηθεί "πού είναι τα λεφτά οέο;". Να δούμε τι θα πει αύριο και ο λαλίστατος κατά τα άλλα, ο άντρας που γέννησε τον πόθο στις γυναίκες και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Αντώναρος.

Αν δεν κάνω λάθος, το 2004 αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν το little George boy. Που είπε ότι στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ δεν βρέθηκαν τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι κατέθεσε ο Τσουκάτος. Φαντάζομαι ότι ακόμα και το little George boy μπορεί να καταλάβει πλέον, ότι το σημαντικό είναι ότι τα πήραν και όχι αν τα βρήκαν.

Οσοι τώρα ψηφίζετε τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μπορείτε πολύ απλά να τα χαίρεστε!


18 comments:

  1. Ναι, καλά κάτι καινούργιο μας είπε ο εισαγγελέας του Μονάχου... τα πιάνανε τα δυο κόμματα εξουσίας.
    Και φυσικά τα πιάνανε επειδή κάποιοι άλλοι τους τα δίνανε... και σε ποιον δηλαδή να τα δίνανε σε σένα και σε μένα?

    ReplyDelete
  2. @Μοnahikos likos: Ναι, βρε το ξέραμε. Αλλά είχαμε τους μεν να λένε "δεν τα πήραμε εμείς, οι άλλοι τα πήραν" και οι άλλοι (πιο προχωρημένοι αυτοί) να λένε "δεν τα βρίσκουμε". Σαν να μας θεωρούν όλους επιεικώς ηλίθιους.

    ReplyDelete
  3. γιατί δεν λες μαλάκες... ντρέπεσαι

    ReplyDelete
  4. @Monahikos likos: Κρατώ ένα επίπεδο, επειδή μπαίνουν στο blog και τα παιδιά...

    ReplyDelete
  5. Ψηφίστε ΛΑΟΣ που είναι ακέραιοι!
    Για Συνασπισμό δεν σας λέω κάτι γιατί μέχρι τις εκλογές θα έχουν διαλυθεί. Η Παπαρήγα δεν θέλει ψήφους, είναι στον αυτόματο.
    Ρεεε, η εξουσία σε δοκιμάζει ... και αν είσαι τενεκές λυγίζεις!

    ReplyDelete
  6. Γεια σου swell μας :)

    Eλπιζω ν αστειευεται ο..παραπανω,
    αλλιως η παραινεση αυτη μου θυμιζει 'λογικη καφενειου', συμφωνα με την οποια 'ολοι ειναι τα ιδια και ολοι τα παιρνουν'. Καλο ειναι να ξερουμε ποιους ψηφιζουμε και γιατι, αλλα κυριως ποιους ΔΕΝ πρεπει να ψηφισουμε, (λες και τους ψηφισαμε ΠΟΤΕ μεχρι τωρα!) :)

    ReplyDelete
  7. Γράψε για την Πέρσα, γράψε για τον Ρέμπελ, μη γράφεις για τους σφουγγοκωλάριους! Τώρα που βρήκα εγώ στεγνό πληκτρολόγιο βρήκες να γράψεις για τους λούζερς;! Σε φιλώ και θα τα πούμε!

    ReplyDelete
  8. Γράψε για την Πέρσα, γράψε για τον Ρέμπελ, μη γράφεις για τους σφουγγοκωλάριους! Τώρα που βρήκα εγώ στεγνό πληκτρολόγιο βρήκες να γράψεις για τους λούζερς;! Σε φιλώ και θα τα πούμε!

    ReplyDelete
  9. Θυμάμαι μια παλιά Ελληνική ταινία. Οι Γερμανοί φθάνουν με οχήματα στην πλατεία ενός χωριού. Όλοι οι Έλληνες είναι κλεισμένοι σπίτια τους, πίσω από σφαλιστές πόρτες και παράθυρα. Τότε, ο Γερμανός αξιωματικός φωνάζει τον Αρτέμη Μάτσα, που με τρεμάμενη φωνή λέει δυνατά:
    «Έλληνες πατριώτες, βγείτε έξω. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»
    Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έλεγα, αλλά αρχίζω να πιστεύω τον Αρτέμη.

    Παράγραφος

    ReplyDelete
  10. @Εlva: Κλαημέρα, συμφωνώ μέχρι κεραίας μαζί σου. Ιδιαίτερα με την τελευταία πρόταση. Φοβάμαι πάντως ότι ο προηγούμενος Ανώνυμος δεν αστειεύεται.

    ReplyDelete
  11. @Koptoraptou: Xαίρομαι πολύ που στέγνωσε το πληκτρολόγιο. Αγαπητή μου όμως όχι και λούζερς αυτοί που τα τσιμπούν από παντού.

    ReplyDelete
  12. @Παράγραφος: Κάτι τέτοια γράφεις κι αρχίζω να σκέφτομαι αν είναι σόι οι αναγνώστες μου...

    ReplyDelete
  13. Swell,
    τι έχεις να πεις του "Cool" στο Ελε;hμων Θεός ?

    ReplyDelete
  14. Βρε αυτον τον βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ,πως τον λεγανε που ειπε πως και καποιοι αλλοι τα περνανε?...(τον βγαλενε και χαζο)αλλα την σκαπουλαρισε.
    Καλα για ΓΕΡΜΑΝΟ δεν μιλαω.Δεν δεχονται μυιγα στο σπαθι τους,οχι και ελεγχο.

    ReplyDelete
  15. @Anonymous 18.38: Κοροβέση.

    ReplyDelete
  16. έτσι είναι με την siemens.Πείτε,όμως,και για τη συμφωνία τού ΚΚΕ με τον Γερμανό,πείτε ότι οι περισσότεροι από τα τρωκτικά τής ΕΡΤ με τούς τεράστιους μισθούς είνα τού ΣΥΡΙΖΑ,πείτε κι ότι ο Καρατζαφέρης έχει αμέτρητα σπίτια.Αυτά δεν είναι αλήθεια;

    ReplyDelete
  17. @Αnonymous 20.19: Δεν έχω αμφιβολία ότι αλήτες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Απλά, εδώ μιλούσαμε για τη ΜΙΖΕΝΣ. Είδες τι "άκουσε" ο Κοροβέσης όταν μίλησε για τις "πατάτες" της Αριστεράς;

    ReplyDelete
  18. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...