September 23, 2009

Γιάννης Αγιάννης ο ΓΑΠας;



Τον είδα χθες, που βγήκε από το σοσιαλιστικό τζιπ με το πουκάμισο. Δεν κρατούσε σακάκι. Μπήκε στο κτήριο της ΕΡΤ με το πουκάμισο. Κατά τη διάρκεια του "debate" φορούσε σακάκι. Όταν τελείωσε και βγήκε από το κτήριο, έκανε δηλώσεις φορώντας σακάκι. Και μετά το πήρε κι έφυγε.
 
Υποθέτω ότι το σακάκι του το έδωσαν από τη γκαρνταρόμπα της ΕΡΤ, γιατί δεν ήταν κόσμιο να εμφανιστεί στην τηλεόραση με το πουκάμισο. Οταν τελείωσε, ξέχασε (;) να περάσει από τη γκαρνταρόμπα για να το επιστρέψει. Δεν ξέρω αν του άρεσε τόσο πολύ κι αποφάσισε να το κρατήσει, ή το κράτησε επειδή, όντας φτωχός, είχε μόνον ένα κι ήθελε και δεύτερο.

Δεν θέλω να σκεφτώ την περίπτωση το σακάκι να του το κρατούσε κάποιος δούλος. Δεν θα ήταν κόσμιο για έναν αρχηγό σοσιαλιστικού κόμματος... Μπα, αποκλείεται.

33 comments:

  1. Ξέχασες να μας πεις με τι οδοντόκρεμα είχε πλύνει τα δόντια του.

    ReplyDelete
  2. Πρέπει να τραβάς μεγάλο ζόρι ε;

    ReplyDelete
  3. Ελα ρε SWELL πολυ χαβαλε το εκανες...μπορει να μην σου αρεσει ο ΓΑΠ αλλα θα τον φας στη μαπα.
    Γιατι δεν μας λες λοιπον ποιον γουσταρεις και αν φοραει βρακακι?

    ReplyDelete
  4. @Ανώνυμοι: Δύο πράγματα.
    1. Είναι δικαίωμά σας να μην σας ενοχλούν ελέω θεού ή πατρός ηγέτες, που είναι και τελείως ατάλαντοι. Για να πω το ελάχιστο.

    2. Αν το χιούμορ φανερώνει ζόρι, τι να πω; Η εικόνα του ΓΑΠ με το πουκάμισο, μου θύμισε την εικόνα του Ρουσόπουλου υπό βροχή, να επιβλέπει το υπό ανέγερση σπίτι του και την ομπρέλα να την κρατάει ένας αστυνομικός.

    ReplyDelete
  5. Δεν τον συμπαθείς τον ΓΑΠ και καλά κάνεις, δικαίωμα σου να ασκείς κριτική όπως εσύ κρίνεις. Η εμμονή σου να προσπαθείς να τον απαξιώνεις με κάθε ευκαιρία μου θυμίζει εμπάθεια τύπου Πρετεντέρη και η εμπάθεια είναι παθογένεια,
    Περαστικά

    ReplyDelete
  6. Το σακάκι ήταν κατακαίνουργιο και το είχε παραδώσει στην ΕΡΤ ο αρμόδιος υπάλληλος του Factory Outlet.

    Aυτά που ακούστηκαν ότι το σακάκι ήταν στο καθαριστήριο ή ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ήδη εγκαταστήσει το προσωπικό του βεστιάριο με την προσωπική του αμπιγιέζ στην Ερτ, είναι συκοφαντίες που έχουν σκοπό να πλήξουν τον πρόεδρο.

    ReplyDelete
  7. @Anonymous 11.03: Ας δεχτώ για τη συζήτηση, ότι είμαι εμπαθής (ενώ κάνω χιούμορ) και ότι διακατέχομαι από παθογένεια. Πες τώρα κι εσύ, η ανωνυμία τί κρύβει;

    ReplyDelete
  8. @Kατερίνα σ-Μ: Να δω το ΓΑΠ να ψωνίζει από το Factory Outlet και δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου.

    ReplyDelete
  9. Αχ μην μας αρχίζεις τα περί ανωνυμίας γιατί δεν έχουν καμία βάση. Τώρα, συγνώμη αλλά η Λαζοπούλεια προσπάθεια της δήθεν απαξίωσης του πολιτικού συστήματος συνολικά, χρησιμοποιώντας τον ΓΑΠ ως σάκο του μποξ έχει πραγματικά ξεπεραστεί, κατάλαβέ το. Και δεν είμαι ο 11:03.

    ReplyDelete
  10. @Anonymous: Να είσαι σίγουρος. Εμένα περίμενε το πολιτικό σύστημα για να απαξιωθεί. Μην τρελαθούμε...

    ReplyDelete
  11. Το δικό μου σχόλιο το έφαγε η μαρμάγκα; Γιατί;

    ReplyDelete
  12. @Tsaousa: Δεν το έφαγε κανείς. Μπλέχτηκε στο "μποτιλιάρισμα." Δεν τον φίλησα για να σου πω ποια οδοντόκρεμα χρησιμοποιεί.

    ReplyDelete
  13. Είπα κι εγώ...λογοκρισία;

    Άλλη φορά θέλουμε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ.

    ReplyDelete
  14. Swell

    Oυτε καν τη φατσα τους δε θελουμε να βλεπουμε..Τωρα απο που ψωνιζουν ειναι το λιγοτερο που θα επρεπε να μας ενδιαφερει. Αυτοι δεν εχουν καμμια αναγκη, εμας, που θα τους φαμε και παλι στη μαπα, να κλαιμε....

    ReplyDelete
  15. Δεν νομίζω πως διαφωνούμε επί της ουσίας. Το πολιτικό στερέωμα είναι για τον π...ο. Βέβαια εσύ, όλως τυχαίως, ξεχωρίζεις και καταλήγεις πάντα στον ΓΑΠ, αφήνοντας στο απυρόβλητο το επικονωνιακό κατασκεύασμα που υποδύεται τον πορδυπουργό. Περί ορέξεως...

    ReplyDelete
  16. Βρε "εμπαθή" swell, μην τον παρομοιάζεις μ' εμένα, έχουμε και μια αξιοπρέπεια...

    ReplyDelete
  17. @Tsaousa: OK, θα βάλω τα δυνατά μου.

    ReplyDelete
  18. @Elva: Λυπάμαι που το λέω, έχεις δίκιο. Θα καθίσουν στο σβέρκο μας μέχρι να πάθουμε όλοι αυχενικό.

    ReplyDelete
  19. @Anonymous 19.55: Περί ορέξεως, πήγαινε στην ετικέτα "πολιτική" να χορτάσεις σουελική κριτική στη ΝΔ και το μπουχέσα.

    ReplyDelete
  20. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ: Σου ζητώ συγγνώμη, το ήξερα ότι θα σε "ενοχλούσε", αλλά δεν μου έβγαινε διαφορετικά...

    ReplyDelete
  21. Απορώ με το κουράγιο σου να κάθεσαι να απαντάς σε άτομα τόσο κακόγουστα, ή τόσο στερημένα-απελπισμένα που πηραν εργολαβία την υπεράσπιση του ΓΑΜΑΠ στο ίντερνετ.

    ReplyDelete
  22. Τώρα και με το φανελάκι να τους δώ τους αρχηγούς δεν μου λέει τίποτε. Το θέμα είναι τι λένε όταν ανοίγουν το στόμα τους και περισσότερο τι πράττουν.

    ReplyDelete
  23. @swell: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ...

    ReplyDelete
  24. @Cool: Δηλαδή να πετάξουμε τη σημειολογία στα σκουπίδια για να μην κριτικάρουμε το ΓΑΠ; Και τί σημασία έχει αν τον γνωρίζω; Ούτε τους Καραμανλή (1+2), Αβραμόπουλο, Ντόρα, Πολύδωρα γνωρίζω. Κακώς τους την πέφτω; Ευτυχώς που δεν έτυχε να γράψω αρνητικά για τον Χίτλερ, γιατί ούτε αυτόν γνώρισα...

    Το να μου μεταφέρει κάποιος άλλος το σακάκι, σημειολογικά δείχνει πολλά πράγματα. Οπως το να οδηγείς κόκκινο αυτοκίνητο ή με αλλαγμένα ζαντολάστιχα.

    Το ότι προκαλώ κρίνοντας ένα δημόσιο πρόσωπο αν και δεν το ξέρω, είναι σκοταδισμός που φέρνει σε μεσαίωνα. Αυτή η άποψή σου, δικαιολογεί την κριτική στο ΓΑΠ και το σοσιαληστικό κόμμα του.

    ReplyDelete
  25. @Cool: Kαι κάτι άλλο. Σωστά διακρίνω μια υπολανθάνουσα απειλή στο σχόλιό σου;

    ReplyDelete
  26. Οι αρχισυμμορίτες συνοδεύονται από στρατό με φουσκωτούς της Πρεσβείας εν προκειμένω, δημοσιοσχεσίτες χαχόλους, τρωκτικά και άλλα λαμόγια που σε ευνομούμενες κοινωνίες εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του κοινού ποινικού νόμου. Αν ανοίξεις την τιβί διαπιστώνεις πως Βρισκόμαστε σε βαθύ μεσαίωνα με ιδιωτικους στρατούς των "ευγενών" τύπων σα το γιωργάκη.
    Οι ανέμελες εικόνες από δημοκρατικές εμφανίσεις και οι αθώες τσάρκες από περασμένες δεκαετίες δεν πρόκειται να επαναληφθούν πριν ξεσηκωθεί ο κόσμος και επιβάλει την ισονομία.

    ReplyDelete
  27. @swell:
    Τώρα γιατί μου θυμίζεις τον κολλητό σου τον Ζήση του Αντινιους;
    Κι αυτός σαν κι εσένα "αριστερός" και "υπεράνω" είναι...
    Α, και ολίγον πρακτοράκος...
    Πως λένε, πες μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι;

    ReplyDelete
  28. @Anonymous 18.29: Θα μου τον συστήσεις σε παρακαλώ;

    ReplyDelete
  29. Φίλε Swell,


    Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κανένα κύμα ούτε και να ανταριάσουμε τη θάλασσα. Μια παρατήρηση μόνο, αν μας επιτρέπεις.

    Δεν μας φαίνεται και τόσο ουσιώδες το ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν κρατούσε το σακάκι του ο ίδιος, αλλά κάποιος άλλος. Βέβαια είπες ότι κάνεις χιούμορ. Απο τον διάλογο όμως φαίνεται ότι το πράγμα γύρισε στο σοβαρό. Κι αφού γύρισε στο σοβαρό...

    ...δεν μπορεί ένα σακάκι να αποτελέσει βάση για σοβαρή κριτική εξ αριστερών προς το ΠΑΣΟΚ! Ιδίως όταν υπάρχουν πλείστα όσα απολύτως σοβαρά να του καταμαρτυρήσεις.

    Είναι σαν να διαφωνεί η Αριστερά με το ΠΑΣΟΚ για ένα αφόρετο σακάκι!

    Δεν σου φαίνεται πολύ λίγο, καθόλου αποτελεσματικό και ελάχιστα σοβαρό;


    Τα λέμε.

    ReplyDelete
  30. @LeftG700: Μόνο σημειολογικά έχει νόημα να το κρίνει κανείς. Και αυτό έκανα. Συμφωνώ πάντως ότι υπάρχουν και δεκάδες άλλα πράγματα να του καταμαρτυρήσει κανείς.

    ReplyDelete
  31. @swell:
    Επειδή σχολιάζεις συχνά πυκνά στο ANTINEWS του Ζήση, επειδή σε έχει στα links του θεώρησα ο αφελής ότι τον γνωρίζεις...
    Να σου κάνω όμως τις συστάσεις:

    http://alekos.blogspot.com/2009/09/blog-post_24.html

    Αλλά επίσης κάνε μια γύρα στο διαδίκτυο και στους φίλους σου. Μπορεί κάποιος να ξέρει όσα δεν ακούσει ΠΟΤΕ εσύ και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

    Φιλιά

    ReplyDelete
  32. Ψάχνεις, ψάχνεις και όλο και κάτι του βρίσκεις του Τζόρτζ.
    Λες και αυτός ειναι το πρόβλημα μας.
    Ξέρω οτι εχεις ιδιότυπο -αλλα καλό- χιούμορ αλλιως θα σε παρεξηγούσα.
    Απορώ με την υπομονή μου μαζι σου.
    Τιμωρείσαι με κρασοποσία προ Εκλογών και μετά.

    ReplyDelete
  33. @Tzonakos: Αντε βρε που κάνεις υπομονή μαζί μου. Αφού κατά βάθος σ' αρέσει. Γιατί σου φανερώνει το μεγαλείο του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ. Μαθαίνεις πράγματα που δεν ήξερες.

    Το ωραίο είναι ότι γράφω κάτι για πλάκα και μου την πέφτουν οι ανεγκέφαλοι, επειδή είναι ανεγκέφαλοι. Και μετά σοβαρεύει το θέμα. Οπως με το σκύλο που βγήκε και το διέψευσε η Καρακλιούμη.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...