November 10, 2009

Το εμβόλιο της γρίπης




Αλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι κυβερνήσεις είναι "θύματα" ή μίσθαρνα όργανα των φαρμακευτικών εταιρειών.  Μαζί και η δική μας κυβέρνηση...  Να τη χαίρονται όσοι και όσες την ψήφισαν.

10 comments:

  1. Kαλησπερα Swell

    Kαι εγω κατι τετοια videos βλεπω, που κανουν το γυρο του κοσμου και μετα καταλαβαινει κανεις οτι οσο
    'δουλευουν' εσας εκει κατω, αλλο τοσο 'δουλευουν' κι εμας εδω πανω....
    Ας ανοιξουμε τα ματια μας καμμια φορα και ας δουμε τι παιχνιδια παιζονται στη πλατη μας....

    ReplyDelete
  2. swell,
    μου αρεσει που το εριξες στις καλογριες πλεον!

    Συμφωνα με τις δικες μου πληροφοριες ο συγκεκριμενος ιος ΔΕΝ μπορει να φτιαχτει σε εργαστηριο.

    Ειναι RNA ιος, πραγμα που σημαινει οτι ειναι ασταθης και μεταλλασσεται πολυ ευκολα. Αποτελειται απο 8 γονιδια, οπως και ολοι της κατηγοριας του, από τα οποια μερικα ανηκουν σε άνθρωπο, καποια σε χοιρο και τα υπολοιπα σε παπια.

    Οι προηγούμενοι ιοι της ιδιας κατηγοριας ειχαν διφορετικο γενετικο υλικο.
    Ειχα δει ενα τεραστιο πινακα με ολο το ιστορικο της μεταλλαξης των ιων, απο τις αρχες του αιωνα και μετα, με τους διαφοροθς κλαδους και αλλα ωραια πραγματα.
    Οι ειδικοι επι των ιων και του τροπου συμπεριφορας τους, ειναι σε θεση βασει αυτων των διαγραμαμτων να μπορουν να προσδιοριζουν ποια θα ειναι η πιο πιθανη επομενη μορφη που θα παρει ο ιος. Τον συγκεκριμενο τον περιμεναν (δεν γνωριζω λεπτομεριες), αλλά προφανως δεν ηξεραν το πότε.

    Θελω να πω, ότι πριν υιοθετησουμε τη μια η την αλλη εκδοχη, ας μπουμε στον κοπο και να μαθουμε λιγα πραγματα για το πως συμπεριφερονται οι ιοί. Τοτε, ισως αποκλεισουμε πολλές απο τις ανακριβειες που λεγονται και συσκοτιζουν την ουσια.

    ReplyDelete
  3. Καλησπέρα swell, ομολογώ ότι δεν τα ήξερα όλα αυτά και κατευθείαν τα συνδύασα με την οικονομική κρίση που ξέσπασε μόλις πέρυσι.

    Ήξερα για άλλους λόγους (οικονομική κρίση-οικονομικοί εκβιασμοί επιχειρήσεων) ότι όντως μια ομάδα στις ΗΠΑ προσπαθεί - από το παραβάν - και από το 2000 περίπου και μετά, να κυριαρχήσει.

    Το ότι έχασαν την εμπροσθοφυλακή τους (Μπους) δεν λέει γι' αυτούς τίποτα εφόσον η οικονομική ισχύ τα καθορίζει όλα. Και φαίνεται ότι ίσως εκβιάζουν καταστάσεις με όχημα τις πωλήσεις των φαρμακοτριφτών.

    ReplyDelete
  4. @Εlva: Kαλημέρα, φαίνεται ότι έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ το να μας δουλεύουν, που όταν δεν γίνεται, γινόμαστε καχύποπτοι.

    ReplyDelete
  5. @Cynical: Καλημέρα, όχι μια απλή καλόγρια, αλλά μία με πέταλα και PhD. Θεωρώ ότι πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψη που έχεις για το συγκεκριμένο ιό, γιατί η εν λόγω νεαρά καλόγρια, εκτός του PhD, έχει και τη θεία φώτιση.

    ReplyDelete
  6. @Greek rider: Καλημέρα, αυτό έλειπε, να ζημιωθούν επειδή τους "τελείωσε" ο Μπους. Αυτές οι εταιρείες έχουν τόση δύναμη και τόσο ισχυρά λόμπι που τις υποστηρίζουν, ώστε ακόμα και οι πλανητάρχες στέκονται μπροστά τους προσοχή.

    ReplyDelete
  7. ούτε λόγος ότι ΔΕΝ τρέχουμε πανικόβλητοι να εμβολιαστούμε

    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  8. Σήμερα, χωρίς να έχω δει το ποστ σου, έγραψα την άποψή μου για το εμβόλιο που έρχεται, που είναι , χωρίς να το ξέρω, ίδια με την κυρίας στο βίντεο. Κάνω απντέιτ στο ποστ και σε βάζω λινκ...

    ReplyDelete
  9. @Ενεσούλα: Βρε, βρε καλώς τα παιδιά! Τί κάνεις ψυχούλα;

    ReplyDelete
  10. Ψιλοαπέχω, μα δεν ξεχνώ τελείως τα φιλαράκια μου. Κάπου εδώ γύρω είμαι...
    Φιλιά

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...