December 7, 2009

Το σηκωμένο δάχτυλο


Αλλη μια μεγάλη επιτυχία κατήγαγε ο άνθρωπος που γκρέμισε (και γι' αυτό βραβεύτηκε από το FBI) την τρομοκρατία στην Ελλάδα.  Για να αποδείξει πόσο μάγκας είναι, είχε δηλώσει προκαταβολικά ότι η κυβέρνηση δεν θα ανεχόταν επεισόδια στις διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Α.Γρηγορόπουλου από τον υφιστάμενό του Κορκονέα.

Και για να το πετύχει αυτό, η αστυνομία έκανε εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις.  Ακόμα και ανθρώπων την ώρα που πήγαιναν για να συμμετάσχουν στη διαδήλωση.  Εριξαν εκατοντάδες χημικά, ακόμα και μέσα στο Στέκι Μεταναστών, ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους, που πριν καιρό είχαν κάνει στο ίδιο σημείο δολοφονική επίθεση.

Με την τακτική αυτή, ο Χρυσοχοΐδης έδωσε πάλι την "ευκαιρία" στους μπαχαλάκηδες να τα κάνουν μπάχαλο - τι άλλο; Φαίνεται, ότι τη μανία του Χρυσοχοΐδη να 'χει σηκωμένο το δάχτυλο, θα την πληρώσουμε ακριβά...

9 comments:

  1. Τα κοινωνικά προβλήματα δεν λύνονται με τσαμπουκάδες αλλά σιγά μην πιάνει τέτοιες έννοιες ο ανόητος...
    Εδώ δεν κατάλαβε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο που του πρότειναν οι κλάρες του για την αντιμετώπιση των εκδηλώσεων ήταν σκέτη κιροζίνη για μολότωφ.

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Φαντάζομαι ότι το άθροισμα των I.Q των αξιωματικών του και του ιδίου, παραμένει μονοψήφιο. Τι μπορείς να περιμένεις από τέτοιους φωστήρες...

    ReplyDelete
  3. Όταν την έχεις δει "αμερικανός" σερίφης θεωρείς ότι έχεις να κάνεις με "αμερικανάκια".

    ReplyDelete
  4. Ευχομαι μονο να μην επαληθευτει η τελευταια σου προταση και να μη δουμε τιποτα παραπανω.

    Αυτο κατα το φτωχο μου το μυαλο μονο με ενα τροπο μπορουμε να το παλεψουμε.
    Οσο περισσοτεροι στους δρομους, τοσο δυσκολοτερο ειναι για την εξουσια να μας επιβαλλει με τη βια τις "αγαθες της προθεσεις"

    ReplyDelete
  5. Καλησπέρα Swell.
    Νόμιζε ότι θα έκανε περίπατο.
    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  6. @Οxia: Σερίφης και βάλε, την έχει δει. Αφού του απένειμε το "αστέρι" το FBI.

    ReplyDelete
  7. @Αντώνης: Κι εγώ το εύχομαι Αντώνη, αλλά φοβάμαι ότι θα διαψευστούμε κι οι δυο. Για τον τρόπο αντιμετώπισης που προτείνεις, νομίζω ότι τέτοιοι τύποι δεν κολλάνε σε αριθμούς. Να μη σου πω, ότι σε όσους περισσότερους την "πέσει", τόσο πιο μάγκας θα αισθανθεί. Ιδιον μειονεκτικών ανθρώπων.

    ReplyDelete
  8. @Αλλενάκι: Καλησπέρα σου, αυτά τα κάλπικα "νομίσματά" του μας "έκαψαν"...

    ReplyDelete
  9. Η πολλή προσπάθεια να γίνει αγαπητός των νοικοκυραίων καμιά φορά λειτουργεί εναντίον. Κάπως έτσι φαίνεται ότι την πατάει ο τσολιάς.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...