January 5, 2010

Φοβερό σχέδιο!



Εκπληκτική εξυπνάδα και ανεπανάληπτη ικανότητα.  Εχουμε μείνει όλοι έκθαμβοι με το μεγαλείο της σκέψης του.  Οι ελληνικοί εργαζόμενοι, βλέποντας την ανάπτυξη ν' αναπτύσσεται, πανηγυρίζουν.  Καμιά δυσκολία δεν τον σταματά.  Βρίσκει πάντα τον τρόπο να τις υπερπηδά.  Ολες!

Τώρα είχε την πρωτότυπη σκέψη, ν' αυξήσει τις τιμές στα ποτά και τα τσιγάρα.  Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της εφευρετικότητάς του.  Ο Ραν Ταν Πλαν ζει κι αυτός τον οδηγεί.  The sky is the limit George.

Προβλέπω ότι ο ΦΠΑ θα φτάσει στον ουρανό.  Κι επειδή αυτό το μέτρο κατά το ΓΑΠα δεν επηρεάζει χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, προβλέπω ότι η ανεργία θα πάει κι αυτή sky high!

14 comments:

  1. Tι εξεστόμισε πάλι; Δεν άκουσα.
    Ευκαιρία για τις εταιρείες παραγωγής λογισμικού αυτόματης μετάφρασης με χρήση αλγόριθμων τεχνητής νοημοσύνης να βάλουν τα δυνατά τους να αναπτύξουν λογισμικό ειδικά για αυτόν...

    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  2. @Aλλενάκι: Φοβερή η ιδέα σου. Φτιάχνουμε μαζί μια τέτοια εταιρία; Θα θησαυρίσουμε!

    ReplyDelete
  3. Όταν ο άνθρωπος είναι φλώρος, είναι φλώρος.
    Τελεία.


    ΥΓ.: Καλή χρονιά! Μόλις τακτοποιηθείς, σφύρα, κερνάμε καφέ!

    ReplyDelete
  4. Τον άκουγα προεκλογικά που υποσχότανε να αλλάξει τη σχέση άμεσων και έμμεσων φόρων αλλά που να καταλάβω πως εννοούσε να την κάνει χειρότερη.

    Και επειδή η ώρα το έχει που θα ΣΑΣ πούνε και μαλάκες (εμένα μ΄ έχουν πει από χρόνια) θα πουν ότι αυξάνουν την τιμή στα ποτά και τα τσιγάρα για να μας προστατέψουν από τη μάστιγα του καρκίνου και τον αλκοολισμό.

    Γιούπιιιιιιιιιιιιιι.....

    ReplyDelete
  5. @Koptoraptou: Καλή χρονιά αγαπημένη, με όλα τα καλά εντός και όλα τα κακά @#$@#*%$$#@#@$!

    H τακτοποίησή μας προβλέπω ότι θα πάρει τον ίδιο χρόνο με τη μείωση του ελλείματος, οπότε νέιμ δε πλέις αντ δε τάιμ.

    ReplyDelete
  6. @Monahikos likos: Εγώ Λύκε, ψάχνω απεγνωσμένα να βρω, ποιος θα μας προστατέψει από τη μαλακία του κάθε μαλάκα που έχει κάποιο δημόσιο αξίωμα.

    ReplyDelete
  7. Σπάω το κεφάλι μου να βρώ τι δουλειά έκανε πριν γίνει μ... έξυπνος.

    ReplyDelete
  8. @Tiktos: Κολλητή παρέα με το Ραν Ταν Πλαν έκανε. Και τα αποτελέσματα αυτού του συχνωτισμού, ελέω των ψηφοφόρων του, τα εισπράττουμε σήμερα.

    ReplyDelete
  9. Ξεχειλίζουμε - και πολύ σωστά - από αισιοδοξία.

    Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι το 2010 θα είναι καλύτερο από το 2011...

    ReplyDelete
  10. @Greek rider: Κι απ' το 2012 νομίζω ότι θάναι καλύτερο. Καλή χρονιά να έχεις με ασφαλείς δίτροχες βόλτες!

    ReplyDelete
  11. Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

    ReplyDelete
  12. Τώρα είχε την πρωτότυπη σκέψη, ν' αυξήσει τις τιμές στα ποτά και τα τσιγάρα.

    Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένη να σε καταγγείλω για παραπληροφόρηση. Νομίζω ότι, αν και μπλόγκερ, έχεις υποχρέωση να ελέγχεις την ακρίβεια των πληροφοριών που μας μεταφέρεις.

    Μάθε, λοιπόν, ότι αυτή την, όντως, πρωτότυπη σκέψη την έκανε η γάτα μου και την υπέβαλε στο ΠαΣοΚ, απαιτώντας και τα ανάλογα "πνευματικά" δικαιώματα. Δυστυχώς, όμως, κάποιος, της έκλεψε αυτή την, όντως πρωτότυπη, ιδέα και την παρουσίασε για δική του.

    Εσένα σου μοιάζει να την σκέφτηκε άνθρωπος;

    wcb και Καλή Χρονιά.

    ReplyDelete
  13. @Κατερίνα σ-Μ.: Ζητώ συγγνώμη. Μπράβο στη γάτα σου. Στη θέση σου, θα ζητήσω να της κόψει μισθό 3.000 ευρώ το μήνα ο Παπακωνσταντίνου. Καλύτερος είναι δηλαδή ο Κυριάκος;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...